Hur man ansluter en kinect till en xbox one s

Du behöver en Kinect-adapter för att kunna använda Kinect med en Xbox One S eftersom den nya konsolen inte har en port på den som stöder din Kinect direkt. Microsoft slutade tillverka både Kinects-sensorn och Kinect-adaptern 2017, så du måste hitta dem på andra återförsäljare som Amazon eller Walmart. ThisWill lär dig hur du ansluter en Kinect till en Xbox One s med Xbox One S Kinect Adapter.

Steg

  1. Bild med titeln Anslut en Kinect till en Xbox One S-steg 1
1. Anslut väggkontakten och sladden i strömförsörjningen. Sätt i väggkontakten från den längsta kabeln som följde med Kinect Adapter-kit till din vägg och anslut sedan den andra änden av kabeln till strömförsörjningen (lådan som har en öppen port på ena sidan - det finns en annan kabel med en runda Anslut i andra änden).
  • Bild med titeln Anslut en Kinect till en Xbox One S Steg 2
    2. Sätt i den runda kontakten på strömkabeln i Kinect-navet. Du kommer att ansluta den inuti den enda runda porten som finns på Kinect-navet (lådan med tre anslutningsportar).
  • Bild med titeln Anslut en Kinect till en Xbox One S Steg 3
    3. Anslut Kinects-sensorkabeln till Kinect-navet. Din Kinects-sensor ska ha en kabel som är ansluten till den via USB som ska ansluta till den enda porten på navet (den fäster din Kinect till ditt Kinect-nav).
  • Bild med titeln Anslut en Kinect till en Xbox One S-steg 4
    4. Anslut USB 3.0 kabel i USB-porten märkt "Kinect" På din konsol. Du kommer sannolikt att hitta den här porten på baksidan av konsolen. USB 3.0 Port är en stor torg på Kinect Hub.
  • När du har anslutit alla dessa är din Kinect ansluten till din Xbox One S.
  • Bild med titeln Anslut en Kinect till en Xbox One S-steg 5
    5. Slå på din konsol. Du kan trycka på Xbox knappen på framsidan av konsolen eller på styrenheten för att slå på den.
  • Bild med titeln Anslut en Kinect till en Xbox One S-steg 6
    6. Tryck på Xbox-knappen igen för att öppna guiden. De Xbox Knappen är den stora, cirkulära knappen i mitten av din kontroller.
  • Bild med titeln Anslut en Kinect till en Xbox One S-steg 7
    7. Navigera till inställningar och tryck på A. Du kan komma till den här grå växelikonen genom att trycka ned pilen på riktningsplattan eller trycka på den analoga thumbsticket nedåt.
  • Bild med titeln Anslut en Kinect till en Xbox One S-steg 8
    8. Navigera till Alla inställningar och tryck på A. Du brukar lyfta fram "Alla inställningar" Som standard så snart du anger inställningar.
  • Bild med titeln Anslut en Kinect till en Xbox One S-steg 9
    9. Navigera till Kinect & Enheter och tryck på A. Du måste navigera ner i menyn till vänster på skärmen genom att knacka på pilens pil på riktningsplattan eller tryck på den analoga thumbsticket nedåt.
  • Bild med titeln Anslut en Kinect till en Xbox One S-steg 10
    10. Tryck A om igen. Så snart du trycker på A I föregående steg kommer du att lyfta fram "Kinect."
  • Din skärm visar dig vad din kinect sensor plockar upp. Du kan trycka på A För att välja eller avmarkera alternativen på vänster sida av skärmen för att slå på din Kinect eller använd din Kinect-mikrofon. Om du upplever problem med din Kinects anslutning kan du använda felsökningstoppen på höger sida av skärmen.
  • Bild med titeln Anslut en Kinect till en Xbox One S-steg 11
    11. Tryck B För att lämna Kinect-fönstret när du är klar. När du är nöjd med att din Kinect är på, kan mikrofonen aktiveras och placeras korrekt, lämna Kinects-inställningarna.
  • Tips

    Placera inte Kinects-sensorn och adaptern direkt ovanpå konsolen.
  • Ljuset på strömförsörjningen ska vara vit, vilket innebär att det finns ström och sensorn är aktiv. Om ljuset är orange, är din adapter på vänteläge eftersom det väntar på konsolen att svara. Om ljuset inte är på, så är det ingen ström som går genom strömförsörjningen.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande