Hur man utvecklas machoke

Du kan bara handla mellan spel av samma generation:
Generation i - Röd, blå, grön, gul
Generation II - Guld, silver, kristall
Generation III - Ruby, Safir, Emerald, Firered, Leafgreen
Generation iv - Diamant, Pearl, Platinum, Heartgold, Soulsilver
Generation v - Svart, vit, svart 2, vit 2
Generation VI - X, Y, Omega Ruby, Alpha Safir
Generation VII - Sun, Moon, Ultra Sun, Ultra Moonmachoke kan utvecklas till Machamp när det handlas till en annan spelare. Det innebär att du måste hitta någon som har samma system och generation av spel som du så att du kan handla med dem. När du har handlat machoke och det utvecklats till en maskin, har den andra personen att handla den tillbaka till dig. Om du använder en emulator måste du använda en lösning för att utvecklas machoke.

Steg

Metod 1 av 2:
Handel i spelet
  1. Bild med titeln Evolve Machoke Steg 1
1. Hitta en vän att handla med, eller använd ett annat system och ett spel. För att utveckla Machoke måste du handla det till någon. Din vän måste ha samma system och generation av Pokémon-spel för att handla. I Generation VI kan du handla online med andra människor. Bara se till att de vet att du vill ha din maskin tillbaka!
  • Om du använder en emulator kan det vara svårt att handla Pokémon. Om du spelar ett generation IV-spel kan du redigera ROM-filen så att du kan utveckla Machoke genom att nivellera upp.
  • Bild med titeln Evolve Machoke Steg 2
    2. Se till att du uppfyller kraven i spelet för handel. Du kan inte handla med någon tills du har uppnått några saker tidigt. Detta borde inte påverka de flesta spelare, men du kan försöka handla för tidigt.
  • Generation I - Du kan handla efter att ha fått Pokedex från professor ek.
  • Generation II - Du kan handla efter att ha givit mysteriet ägg till professor Elm.
  • Generation III - Du kan handla efter att ha fått Pokedex från professorbjörk.
  • Generation IV - Du kan handla efter att ha fått Pokedex från professor Rowan.
  • Generation v - Du kan handla efter att du har fått Trio-märket och ta emot C-Gear.
  • Generation VI - Du kan handla så snart du har två Pokémon.
  • Generation VII - Du kan handla så snart du kommer till det första Pokémon Center i spelet
  • Bild med titeln Evolve Machoke Steg 3
    3. Sätta machoke i din fest (generationer I-IV). I de tidigare generationerna av Pokémon-spel måste du ha machoke i din fest för att handla det till någon. I senare spel kan du handla någon av Pokémon du har lagrat.
  • Bild med titeln Evolve Machoke Steg 4
    4. Anslut de två enheterna. Anslutningsmetoden beror på de system du ansluter.
  • Game Boy, Game Boy Color, Game Boy Advance - Anslut de två systemen med en spellänkkabel. Du kan inte ansluta två olika versioner av spelpojke. Ange unionsrummet på andra våningen i Pokémon Center för att hitta den andra spelaren.
  • Nintendo DS - Du kan ansluta trådlöst med andra system i närheten. Generation V-spel har en IR-funktion inbyggd till patronen. Den här artikeln har mer information om anslutning av två DS-system.
  • Nintendo 3DS - Tryck på L och R-knapparna och välj spelarens Välj system. Detta gör det möjligt för dig att hitta personer i närheten eller ansluta till Internet och handel online. När du handlar online, se till att din partner vet att du vill ha den utvecklade maskinen tillbaka.
  • Bild med titeln Evolve Machoke Steg 5
    5. Handla din machoke. Din machoke kommer att utvecklas i Machamp omedelbart efter att ha handlats. Har din handelspartner handel Machamp tillbaka till dig när du har avslutat handeln.
  • Se till att din machoke inte håller en evigt, eller det kommer inte att kunna utvecklas.
  • Metod 2 av 2:
    Utvecklas med en emulator
    1. Bild med titeln Evolve Machoke Steg 6
    1. Förstå processen. Du använder ett speciellt program på din dator som ändrar din ROM-fils data. Dessa förändringar gör det möjligt för dig att utvecklas till Machamp utan att behöva handla. I stället försöker det utvecklas så snart det når nivå 37. Du behöver en dator för att slutföra den här processen, men du kan överföra den ändrade ROM-filen till din mobila enhet om du vanligtvis spelar på språng.
  • Bild med titeln Evolve Machoke Steg 7
    2. Ladda ner Universal Pokémon Game Randomizer Tool. Detta gör att du kan redigera din ROM-fil så att Machoke (och annan Trade-Evolution Pokemon) kan utvecklas det traditionella sättet genom nivellering. Du kan ladda ner det här fangjorda verktyget gratis från pokehacks.dabomstew.com / randomizer / nedladdningar.php.
  • Bild med titeln Evolve Machoke Steg 8
    3. Extrahera mappen som innehåller randomiserverktyget. Högerklicka på den nedladdade zip-filen och klicka på "Extrahera alla". Följ anvisningarna för att skapa en ny mapp för programmet.
  • Bild med titeln Evolve Machoke Steg 9
    4. Kör Universal Pokémon Game Randomizer Tool. Dubbelklicka på "randomsare.burk" fil till roligt programmet. Fönstret Randomizer öppnas med en mängd olika alternativ.
  • Du behöver Java installerad på din dator för att köra Universal Pokémon Game Randomizer. Ser Hur man installerar Java För instruktioner om installation av Java på din dator.
  • Bild med titeln Evolve Machoke Steg 10
    5. Klicka på "Öppet rum" Knapp och bläddra efter din ROM-fil. Om din ROM är i zip-format måste du extrahera det innan du kan redigera det i randomiseraren. Du kan använda det här verktyget på alla generations ROM (utom Generation VI).
  • Bild med titeln Evolve Machoke Steg 11
    6. Kontrollera "Ändra omöjlig utveckling" låda. Du kan hitta den här rutan i "Generella val" Sektion av randomiseraren. Det här är endast Inställning Du bör kontrollera eller ändra i Universal Pokémon Game Randomizer.
  • Bild med titeln Evolve Machoke Steg 12
    7. Klicka på "Randomize (spara)" knapp. Detta kommer att tillämpa utvecklingen förändras till alla Pokémon i ditt spel som kräver att affärer utvecklas. Oroa dig inte för att knappen säger "Randomisera", Eftersom inget annat kommer att ändras så länge du inte aktiverade några andra alternativ.
  • Bild med titeln Evolve Machoke Steg 13
    8. Ladda din nya ROM-fil i din emulator. Den universella Pokémon-spelet Randomizer kommer att generera en ny ROM-fil som du kan ladda in i din emulator. Dina gamla spara-stater kommer att fungera så länge som allt är på rätt plats.
  • Bild med titeln Evolve Machoke Steg 14
    9. Höja machoke till nivå 37 eller högre för att utvecklas. Din nya ROM-fil kommer att ändras så att Machoke kommer att utvecklas till Machamp på nivå 37 eller högre. Detta kommer att hända automatiskt så snart det är upp, som de flesta pokemon.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande