Hur man utvecklar gurdurr

Gurdurr är en Fighting-typ Pokémon introducerad i Generation 5 med förmågorna, Sheer Force, liksom den dolda förmågan järnnäven. Det utvecklas från Timburn på nivå 25, men det enda sättet att utveckla det till Conkeldur, i alla Pokémon Main-Series-spel, är med handel. Att göra Gurdurr evolvera, börja med steg 1.

Steg

  1. Bild med titeln Evolve Gurdurr Steg 1
1. Lägg till dina vänner. Du måste handla med någon för att göra din gurdurutveckling. Se till att du handlar med någon du litar på: När du har handlat, behöver du någon som är villig att handla din gurdur tillbaka till dig. Om du inte redan har, måste du lägga till dina vänner till din Pal Pad för att handla med dem. Att lägga till en vän.
  • Öppna väskan och välj sedan "Palplatta."
  • Välja "Registrera vänkod."
  • Skriv in din väns användarnamn, tryck på "OK," Skriv sedan i koden som ges av din vän.
  • Bild med titeln Evolve Gurdurr Steg 2
    2. Besök Pokémon Center med Gurdurr. Huvudet till mitten, klättra sedan upp till andra våningen, där du hittar NPC för Wi-Fi. Se till att du har din Gurdurr med dig och se till att du har tillgång till stabil Wi-Fi innan du försöker ansluta.
  • Bild med titeln Evolve Gurdurr Steg 3
    3. Träffa din vän. Efter anslutning kommer du att se din karaktär som står inuti Wi-Fi-rummet. Head North, prata med datorn i spelet och välj "Handel." När din vän visas på din skärm startar handeln automatiskt.
  • Bild med titeln Evolve Gurdurr Steg 4
    4. Trade Gurdurr. 3 Slots för handel visas efter att du anslutit dig till din vän. Det är här du kan lägga Pokémon som du vill handla. Placera din gurdurr här och handla med din vän. Oroa dig inte om vilken nivå du är på-när du handlas, kommer din gurdurr att utvecklas oavsett sin nivå.
  • Bild med titeln Evolve Gurdurr Steg 5
    5. Handla igen. Om du har handlat Gurdurr med din väns Pokémon, så borde din Gurdurr ha utvecklats till Conkeldurr. För att få din nya, förbättrade Conkeldurback, men du behöver handla med din vän igen (det är anledningen till att det är så viktigt att handla med en person du kan lita på!).
  • Bild med titeln Evolve Gurdurr Steg 6
    6. Ta emot Conkeldurr. Du har framgångsrikt utvecklat din gurdur!
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande