Hur man utvecklar grusören

Du kan bara handla mellan spel av samma generation:
Generation i - Röd, blå, grön, gul
Generation II - Guld, silver, kristall
Generation III - Ruby, Safir, Emerald, Firered, Leafgreen
Generation iv - Diamant, Pearl, Platinum, Heartgold, Soulsilver
Generation v - Svart, vit, svart 2, vit 2
Generation VI - X, Y, Omega Ruby, Alpha Sapphiregraveler kan utvecklas till Golem när det handlas. Du behöver någon med ett annat Pokémon-spel från samma generation. Din handelspartner måste handla den tillbaka när grusaren blir golem.

Steg

Metod 1 av 2:
Handelsgraver
  1. Bild med titeln Evolve GRAVELER STEG 1
1. Hitta någon du kan handla med, eller använd en annan spelpojke och spel. Du måste handla grusör med någon som har ett spel från samma generation. Till exempel kan du handla mellan röd och blå (generation i) eller diamant och pärla (Generation III). Du kan inte handla mellan blå och pärla.
  • Du kan inte använda en DS till handel mellan Generation III-spel. Detta beror på bristen på en länkkabelport på DS.
  • Om du spelar på en emulator, klicka här.
  • Bild med titeln Evolve Graveler Steg 2
    2. Sätt grusare i din fest. Detta krävs för handel i generationer I-IV. I Generation V och senare kan du välja någon av din Pokémon.
  • Se till att grusaren inte håller en evighet. Detta förhindrar evolutioner.
  • Bild med titeln Evolve Graveler Steg 3
    3. Anslut till det andra systemet. Hur du ansluter varierar beroende på systemet.
  • Game Boy, Game Boy Color, Game Boy Advance - Använd en länkkabel för att ansluta två av systemen. Du kan inte ansluta olika versioner av spelpojken.
  • Nintendo DS - Du kan ansluta trådlöst inom 30 meter. Generation V-spel kan också ansluta via IR-inbyggd till patronen. Använd C-redskapet i spelet. Klicka här för en guide om handel med DS.
  • Nintendo 3DS / 2DS - Tryck på knapparna L och R och välj Player Search System. Detta gör att du kan handla med det andra närliggande systemet. Du kan också ansluta till Internet och handel online. Se till att din partner handlar det utvecklade golemet tillbaka till dig.
  • Bild med titeln Evolve Graver Steg 4
    4. Handla din grusare till din handelspartner. Det kommer att utvecklas till Golem så snart det handlas. Grusörens nivå spelar ingen roll.
  • Se om din vän har en Pokémon som utvecklas genom handel också. På det sättet kan du slå dem både ut på en gång. Pokémon som kräver att affärer inkluderar Clamperl, Electabuzz, FeeBas och mer.
  • Bild med titeln Evolve Graveler Steg 5
    5. Handla tillbaka för din Golem. Din nya Golem kommer att vara på det andra systemet. Låt din vän handla den tillbaka till dig för att få din Golem.
  • Metod 2 av 2:
    Använder en emulator

    Generation iv

    1. Bild med titeln Evolve Graveler Steg 6
    1. Förstå processen. Eftersom det inte är möjligt att handla med en emulator, måste du använda en lösning för att utveckla grusören (och andra Pokémon som är beroende av handel för att utvecklas). Om du spelar diamant, Pearl, Platinum, Heartgold eller Soulsilver, kan du använda en fläktgjord hack för att byta grusare i en Pokémon som utvecklas när den når nivå 50. Detta fungerar bara på de amerikanska versionerna av dessa ROM-filer.
  • Bild med titeln Evolve Graveler Steg 7
    2. Ladda ner ROM-redigeraren. Du måste ladda ner den anpassade ROM-redigeraren från Detta forum. Följ länken längst upp i det första inlägget för att ladda ner redigeraren, vilket är en mycket liten fil. Extrahera filerna från zip när du har laddat ner det.
  • Bild med titeln Evolve Graveler Steg 8
    3. Köra redaktören. Kör nitroexplorer2b.EXE för att starta redigeraren. Du kan bli uppmanad att installera .Netto ramfiler om de inte redan är installerade på din dator.
  • Bild med titeln Evolve Graveler Steg 9
    4. Ladda din ROM-fil. tryck på "Losta rom" Knapp och bläddra efter din Pokémon ROM-fil.
  • Bild med titeln Evolve Graveler Steg 10
    5. Välj rätt fil. Den fil du behöver för att välja varierar beroende på spelet du ändrar:
  • Diamant, pärla och platina - öppna "poketool" mapp och öppna sedan "personlig" mapp. Välj "evo.narc" fil.
  • Heartgold, Soulsilver - Öppna "a" mapp, då "0" mapp, följt av "3" mapp. Välj "4" fil.
  • Bild med titeln Evolve Graveler Steg 11
    6. Klicka på "Återinföra" knapp. Detta öppnar filbläddraren.
  • Bild med titeln Evolve GRAVELER STEG 12
    7. Välj "4" fil som kom i zip. det borde finnas en "4" fil i samma mapp som nitroexplorer2b.exe. Välj den här filen för att infoga i ROM-skivan.
  • Bild med titeln Evolve Graveler Steg 13
    8. Stäng redigeraren och starta din emulator. Efter att ha bytte ut filen kan du starta din emulator och spela ditt spel. Gruser kommer nu att utvecklas till golem på nivå 50.
  • Generation I, II och III

    1. Bild med titeln Evolve Graveler Steg 14
      1. Förstå processen. Du kan normalt inte handla mellan emulatorer, vilket gör det svårt att få grusare att utvecklas. Det finns en speciell version av VBA-emulatorn som heter VBalink som låter dig springa upp till fyra instanser av det på en gång. Detta låter dig handla mellan instanserna, men kräver lite arbete att gå.
    2. Bild med titeln Evolve GRAVELER STEG 15
      2. Skapa en ny mapp någonstans lätt att komma åt. Du hittar den här processen mycket lättare om du behåller allt du behöver på en plats. Skapa en mapp som heter "vbbalink" eller något liknande på skrivbordet.
    3. Bild med titeln Evolve Graveler Steg 16
      3. Hämta vbalink. Du kan ladda ner VBalink-emulatorn från vbbalink.info. Ladda ner "1.72" fil och extrahera innehållet i din nya mapp.
    4. Bild med titeln Evolve Graveler Steg 17
      4. Ladda ner de fan-made INI-filerna. Dessa konfigurationsfiler kommer att göra handelsprocessen mycket mjukare. Ladda ner zip som innehåller de tre INI-filerna från Denna forumgänga. Extrahera filerna i samma "vbbalink" mapp som emulatorfilerna är i.
    5. Bild med titeln Evolve GRAVELER STEG 18
      5. Kopiera din ROM-fil till "vbbalink" mapp. Kopiera den ROM-fil du normalt använder i "vbbalink" mapp.
    6. Bild med titeln Evolve Graveler Steg 19
      6. Kopiera dina sparade spelfiler i "vbbalink" mapp. Du behöver ett sparat spel som är tillräckligt långt i spelet för att tillåta handel. Kraven på handel varierar beroende på spelet.
    7. Bild med titeln Evolve Graveler Steg 20
      7. Gör två kopior av ditt sparade spel och klistra in dem i samma mapp. Kopiera ".sava" fil och klistra in den två gånger i "vbbalink" mapp. Detta kommer att lämna dig med de ursprungliga och två kopiorna.
    8. Bild med titeln Evolve Graveler Steg 21
      8. Ändra förlängningen för de kopierade sparade spelen. Högerklicka på det första kopierade sparade spelet och välj "Döp om". Ändra förlängningen från ".sava" till ".sa1". Upprepa processen för den andra filen, ändra förlängningen till ".sa2". Du borde nu ha en ".sava", a ".sa1", och en ".sa2" fil i "vbbalink" mapp.
    9. Om du inte ser filtillägg, klicka på "Se" flik i utforskare och kontrollera "Filnamnstillägg" låda.
    10. Bild med titeln Evolve Graveler Steg 22
      9. Starta vbalink och dra fönstret till vänster på skärmen. Dubbelklicka på "Visualboyadvance.exe" Program för att starta emulatorn. Klick "Fil" → "Öppna" och välj din ROM-fil från "gbbbalett" mapp.
    11. Bild med titeln Evolve Graveler Steg 23
      10. Navigera din karaktär till ett Pokémon Center. Gå på övervåningen och stå framför damen som kommer att starta handelsprocessen. Prata inte med henne än.
    12. Kontrollerna för det första fönstret är WASD att flytta, Q för en, E för B, och Z för att välja.
    13. Bild med titeln Evolve GRAVELER STEG 24
      11. Klicka på menyn Alternativ och välj "Emulator". Se till att "Pausa när inaktivt fönster" är inte markerad.
    14. Bild med titeln Evolve GRAVELER STEG 25
      12. Starta en ny instans av VBalink. Dubbelklicka "Visualboyadvance.exe" igen för att starta en annan instans av VBalink i ett annat fönster. Dra det här fönstret till höger på skärmen. Klick "Fil" → "Öppna" och välj samma ROM-fil som du gjorde tidigare.
    15. Bild med titeln Evolve Graveler Steg 26
      13. Navigera tecknet i det andra fönstret till Pokémon Center. Kontrollerna för det här fönstret är olika. Tryck TFGH att flytta, R för en, Y för B, och V för att välja. Flytta tecknet till Pokémon Center och stå framför Trade Lady.
    16. Bild med titeln Evolve GRAVELER STEG 27
      14. Tryck Q att prata med damen på vänster skärm. Spelet kan hänga i några sekunder, var bara tålmodig och undvik att slå fler nycklar. Välj den "Handel" Alternativ från menyn.
    17. Bild med titeln Evolve Graveler Steg 28
      15. Tryck R Så snart det vänstra fönstret visar "Vänta". Detta kommer att göra tecknet på höger skärm talar till Trade Lady. Välj "Handel" alternativ. Efter några ögonblick ska handelsgränssnittet visas på båda skärmarna.
    18. Bild med titeln Evolve Graveler Steg 29
      16. Handla din grusare till antingen vänster eller höger skärm. Du kommer bara att hålla en av de spara filerna, så var uppmärksam på vilken skärm du handlar den till. Graveler kommer att utvecklas till Golem så snart det handlas.
    19. Bild med titeln Evolve Graveler Steg 30
      17. Stäng emulatorerna efter att spelen sparas. Efter handel får du en anmälan om att ditt spel har sparat. Du kan stänga dina emulatorer vid denna tidpunkt.
    20. Bild med titeln Evolve Graveler Steg 31
      18. Kopiera den spara fil du vill ha tillbaka till din ursprungliga emulator. Välj den spara fil du vill behålla. Om du håller spara filen från den vänstra skärmen väljer du den ".sa1" fil. Om du håller spara filen från höger skärm, välj ".sa2" fil. Kopiera och klistra in den valda filen i din ursprungliga emulatorkatalog.
    21. Bild med titeln Evolve Graveler Steg 32
      19. Säkerhetskopiera din ursprungliga spara fil. Kopiera och klistra in ".sava" fil i din emulatorkatalog till någon annanstans om den nya filen inte fungerar. Du kan flytta din gamla räddning om något går fel.
    22. Bild med titeln Evolve Graver Steg 33
      20. Byt namn på den nya spara filen. Ändra förlängningen av ".sa1" eller ".sa2" fil till ".sava".
    23. Bild med titeln Evolve Graveler Steg 34
      21. Ladda spelet i din vanliga emulator. Du borde kunna ladda ditt spel från din nya Spara-fil med ditt nyfyllda golem.
    24. Om ditt spel inte fungerar, kopiera "vba.ini" fil från "gbbbalett" mapp i din vanliga emulatormapp.

    Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande