Så här tar du bort ett issuu-konto

Thistaaches du hur du tar bort ditt Issuu-konto.Du kan radera ditt gratis eller betalda Issuu-konto i faktureringsmenyn när du loggar in på Issuu.Ett e-postmeddelande skickas till att du ber dig att bekräfta att du vill radera ditt konto.När du har raderat ditt konto kan Issuu inte återställa det.

Steg

  1. Bild med titeln Ta bort ett Issuu-konto Steg 1
1. Gå till https: // issuu.com / I en webbläsare.Du kan använda någon webbläsare på PC eller Mac.Du kan använda Internet Explorer, Microsoft Edge, Safari, Google Chrome, Firefox eller någon annan webbläsare.
  • Om du inte redan är inloggad på Issuu, klicka på Logga in I det övre högra hörnet och logga in med e-postadressen och lösenordet som hör till ditt Issuu-konto.
  • Bild med titeln Ta bort ett Issuu-konto Steg 2
    2. Klicka på profilikonen.Det är ikonen som har en röd konturritning som liknar en person.Det är i det övre högra hörnet av webbplatsen.Detta visar en rullgardinsmeny för ditt konto.
  • Bild med titeln Ta bort ett Issuu-konto Steg 3
    3. Klick Kontoinställningar.Det finns i rullgardinsmenyn för profilikonen.Detta visar dina kontoinställningar och information.
  • Bild med titeln Ta bort ett Issuu-konto Steg 4
    4. Klick Fakturering.Det är den femte fliken längst upp på sidan Kontoinställningar. Detta visar faktureringsinformationen och sammanfattningen.
  • Bild med titeln Ta bort ett Issuu-konto Steg 5
    5. Bläddra ner och klicka på Ta bort mitt konto.Det är den grå knappen längst ner på faktureringssidan.Detta skickar ett mail till ditt konto.
  • Bild med titeln Ta bort ett Issuu-konto Steg 6
    6. Kolla din mail.Ett e-postmeddelande med en bekräftelsekoppling skickas till dig när du klickar på "Ta bort mitt konto" På webbsidan.Om du inte ser bekräftelsemailen, kolla din spam eller skräppostmapp.
  • Bild med titeln Ta bort ett Issuu-konto Steg 7
    7. Klicka på bekräftelsekopplingen i e-postmeddelandet.När du får bekräftelsemail från Issuu, öppna e-postmeddelandet och klicka på Bekräftelseslänken.
  • Bild med titeln Ta bort ett Issuu-konto Steg 8
    8. Svara på frågan och klicka på Ta bort mitt konto.Bekräftelseslänken i e-postmeddelandet tar dig till en webbsida som frågar om du är säker på att du vill radera ditt konto.Den innehåller en multipelvalfråga som frågar varför du vill radera din e-postadress.Klicka på den radiella knappen bredvid svaret du godkänner.Om inget av svaren gäller, klicka på den radiella knappen bredvid "Övrig" och skriv en kort beskrivning i rutan längst ner på skärmen.Klick Ta bort mitt konto När du är klar.Ett slutligt bekräftelsemail skickas till dig som informerar dig om att ditt Issuu-konto har raderats.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande