Hur man rengör black uggs

UGG® stövlar är dyra, så du vill vara säker på att rengöra dem regelbundet. Svarta stövlar är särskilt viktiga att rengöra som fläckar dyker upp. För rutinmässig rengöring kan du använda vit ättika och vatten. Om färgen bleknar under rengöringsprocessen kan du dyka upp stövlarna efter behov med svart mocka färgämne. Sitter i fläckar kan avlägsnas med majsstärkelse eller talkpulver.

Steg

Metod 1 av 3:
Rengör dina stövlar
  1. Bild med titeln Clean Black Uggs Steg 1
1. Borsta av din UGGS® med en mikrofiberduk. Du kan köpa en mikrofiberduk på de flesta drogbutiker eller varuhus. För att börja städa dina stövlar, gnugga dina stövlar ner med en mikrofiberduk för att ta bort eventuella uppenbara rester, smuts och skräp.
  • Bild med titeln Clean Black Uggs Steg 2
    2. Skapa en renare med ättika och vatten. Ugg® stövlar rengörs med en kombination av lika delar vit ättika och vatten. I en liten skål, blanda lika delar ättika och vatten tills du har en jämn blandning.
  • Bild med titeln Clean Black Uggs Steg 3
    3. DAB på din städare. Använd en vit trasa eller trasa för att tillämpa din renare. Försiktigt dab städaren på stövlarna. Vid behov, använd torka motioner för att komma ut i smuts eller fläckar. Använd endast så mycket renare som behövs för att ta bort fläckar.
  • Det är viktigt att du bara använder en vit trasa eller trasa för att rengöra UGG®-stövlar. Färg från en mörkare trasa kan blöda in i stövlarna och skada dem.
  • Bild med titeln Clean Black Uggs Steg 4
    4. Låt UGGS® lufttorka. Värme kan spricka mocka, så du borde alltid låta stövlarna lufttorka. För att hjälpa stövlarna torra jämnt, fyll dem med tidningen så att de står upp rakt. Sätt dem på ett säkert ställe där de inte kommer att störas. Använd inte dem igen tills de är helt torra.
  • Hur länge stövlarna tar för att torka beror på hur mycket renare du var tvungen att använda. Stövlar kan torka om några timmar om du bara gjorde en mild rengöring, medan stövlar kan behöva torka över natten om du gjorde en omfattande städning.
  • Bild med titeln Clean Black Uggs Steg 5
    5. Använd en skyddande spray för att hålla dina stövlar rena. Du bör köpa en balsam som är speciellt gjord för UGGS®. Detta kan köpas i en butik som säljer Uggs®, men du kan också beställa av företagets hemsida. I ett välventilerat område utomhus, skaka flaskan några gånger. Sedan spraya ett lager av sprayen på dina stövlar. När du är klar ska stövlarna vara lite våta men inte blötläggda.
  • Metod 2 av 3:
    Reparera färgskador
    1. Bild med titeln Clean Black Uggs Steg 6
    1. Köp Suede Dye. Du kan köpa ett mocka färgämne på en hantverksbutik eller online. Välj ett svart färgämne som matchar dina stövlar. Du behöver ett svart färgämne för att röra upp dina stövlar om det finns några blekningar på grund av rengöring.
  • Bild med titeln Clean Black Uggs Steg 7
    2. Förbered en städstation. Färgämne kan bli rörigt. Du vill inte få något färgämne på ditt golv eller mattor. Lägg ner tidningen eller tårta över det område där du ska färga dina stövlar.
  • Om möjligt, färga dina stövlar på en plan yta utanför.
  • Bild med titeln Clean Black Uggs Steg 8
    3. Stänger stövlarna med tidningen. Detta kommer att hålla stövlarna stående upprätt när du arbetar. Boll upp en gammal tidning och stuffar dem i stövlarna så de står höga och styva.
  • Om du inte har tidning kan du använda någon typ av gammalt papper. RIP-sidor ur tidningar eller boll upp skrivarpapper.
  • Bild med titeln Clean Black Uggs Steg 9
    4. Använd skyddshandskar. Färg kan fläcka fingrar och händer. Sätt på ett par gummihandskar, eller en annan typ av skyddshandskar, när du arbetar med färgämne.
  • Du kanske också vill ha gamla kläder, för att förhindra att dina kläder blir färgade.
  • Bild med titeln Clean Black Uggs Steg 10
    5. Applicera färgämnet till bleka områden. Ditt färgämne ska komma med en pensel. Om det inte gör det, köp en liten pensel från en hårdvaruaffär. Häll ditt färgämne i en keramisk eller glasskål. Dab borsten i skålen och applicera färgämne liberalt för bleka områden.
  • Använd mjuka, svepande rörelser för att applicera färgämnet.
  • Blanda färgämnet något i de omgivande områdena i bagaget så att kontrasten inte ser dramatisk ut.
  • Bild med titeln Clean Black Uggs Steg 11
    6. Lägg till en andra kappa om det behövs. Om det fortfarande finns fläckar och lättade delar som kikar genom färgämnet, applicera en andra kappa. Du kanske också hittar, efter att färgämnet torkar, är en andra kappa nödvändig. Färgämne kan bli lättare när det torkar.
  • Bild med titeln Clean Black Uggs Steg 12
    7. Låt stövlarna torka helt. Ställ stövlarna på ett säkert ställe där de inte kommer att störas. Håll dem utom räckhåll för barn och djur. Du borde låta dem torka över natten. Hantera inte dina stövlar eller bära dem ut tills färgämnet torkar helt.
  • Metod 3 av 3:
    Behandla fläckar
    1. Bild med titeln Clean Black Uggs Steg 13
    1. Stänk cornstarch eller talcumpulver över dina stövlar.Fett och olja är svåra att ta bort från mocka. Om dina UGG® stövlar är färgade med dessa ämnen, använd majsstärkelse eller talkpulver för att ta bort dem. För att starta, Strö Cornstarch eller talcumpulver över det färgade området.
  • Bild med titeln Clean Black Uggs Steg 14
    2. Låt pulvret sitta på över natten. Hitta ett säkert ställe för de stövlar där de inte kommer att störas. Du vill inte att pulvret ska komma undan för tidigt. Placera dem i ett område från barn och djur. Låt talcumpulver eller majsstärkelse sitta på över natten.
  • Bild med titeln Clean Black Uggs Steg 15
    3. Damm av stövlarna. På morgonen kan du damma cornstarch eller talkpulver från stövlarna. Mycket av fläcken bör absorberas av pulvret. Om fläcken fortfarande är närvarande, upprepa processen en gång till.
  • Tyvärr kan det vara svårt att ta bort sig i fläckar. Om den här metoden inte fungerar för dig efter upprepade försök, ta dina skor till en professionell renare.
  • Bild med titeln Clean Black Uggs Steg 16
    4. Rengör dem som du normalt skulle. Efter att ha tagit bort en fläck, använd din vanliga rengöringsprocess på dina UGG®-stövlar. Ge dem en yta ren med ättika och vatten.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande