Hur man bortfördes av utomjordingar i sims 3

Årstiderna expansionspaket introducerade utlänningar till Sims värld. Dessa utomjordingar kan bortföra dina sims, ge dem främmande barn, eller ens flytta in med dem. För det första måste du övertyga en att besöka. Det finns flera åtgärder du kan vidta för att öka oddsen, men det kan fortfarande ta några nätter innan du ser det gnistrande ljuset i himlen.

Steg

Del 1 av 2:
Bli bortförd av utomjordingar
  1. Bild med titeln bortfördes av utlänningar i sims 3 steg 1
1. Installera årstidens expansionspaket. Utlänningar ingår inte i Base Sims 3-spelet. För att stöta på dem behöver du årstidens expansionspaket.
  • Bilden med titeln bortfördes av utomjordingar i sims 3 steg 2
    2. Håll dina Sims vaken på natten. Utlänningar har en chans att besöka varje natt mellan 12 am och 4 am. Det enklaste sättet att öka oddsen för bortförande är att hålla dina sims vaken under den här tiden och hålla dem på sitt hemland.
  • Det är möjligt att Sims som är ute på gården är mer benägna att bli bortförda. Ställ in aktiviteter för dina sims ute och få dem att besöka varje natt.
  • Bild med titeln bortfördes av utlänningar i sims 3 steg 3
    3. Använd ett teleskop. Köp ett teleskop i Köpläge. Har dina Sims interagera med det till "Stargaze" eller "Titta igenom" För att öka oddsen för främling bortförande samma natt. Om ett SIM-kort har några punkter i logiken kan hon använda "Sök galax" alternativ, vilket kan öka det ännu mer.
  • Bild med titeln bortfördes av utlänningar i sims 3 steg 4
    4. Samla utrymme stenar. Att hålla utrymme stenar i ditt parti ökar oddsen för ett främmande besök, men det är möjligt att aktivt samla stenar eller hålla dem i inventeringen är det som lägger till chansen att en bortförande den natten. Sällan kan du hitta rymdrökar med hjälp av ett teleskop eller bara märka dem på marken, men med hjälp av livslängden för att få samlingshelperen kommer att öka din förmåga att hitta dessa.
  • Om du har husdjur expansion, kan hundar ibland hitta rymdretor också.
  • Bild med titeln bortfördes av utlänningar i sims 3 steg 5
    5. Vänta tills sparkly lampor visas. När utlänningar slutligen bestämmer sig för att bortföra någon, kommer sparkly lampor att visas över en sims huvud. Att SIM börjar "Undersöka mystisk anomali" och flytta mot ett främmande rymdskepp på gården, vid vilken tid han eller hon kommer att bli bortförd.
  • Bild med titeln bortfördes av utomjordingar i sims 3 steg 6
    6. Vänta på att simen ska återvända. De "Bortförd" Moodlet kommer vanligtvis att vara flera speltider, varefter SIM-kortet kommer att återvända. Non-ockult manliga sims får ibland "Oväntad viktökning" Moodet strax efter att ha återvänt, vilket innebär att de är gravida. Om du försöker få en manlig SIM-gravid, spara före "Bortförd" Moodlet slits av och ladda om Moodlet slår av utan att ersättas av "Oväntad viktökning."
  • Bild med titeln bortfördes av utlänningar i SIMS 3 Steg 7
    7. Ha en främmande baby. Om en manlig, mänsklig sim bortfördes och blir "gravid," En främmande bebis kommer att födas 48 matcher senare. Du kommer att bli uppmanad att fatta ett beslut och kan antingen skicka det tillbaka till sin hemvärld eller höja det själv. Trots den mänskliga fadern kommer barnet att vara 100% alien. Det kan höjas som en vanlig bebis skulle, men kommer att växa upp i en utlänning med speciella krafter.
  • Icke-mänskliga sims och kvinnliga sims kan inte ha ett främmande barn från en bortförande.
  • Del 2 av 2:
    Interagera med utomjordingar på andra sätt
    1. Bild med titeln bortfördes av utlänningar i sims 3 steg 8
    1. Öka oddsen för en visitation. Mellan ca 12 am och 4 am speltid varje natt har utlänningar en chans att landa i din gård. Håll utrymme stenar utanför ditt hem och använd ett teleskop för att öka chanserna att det här händer.
    • Smashing pumpor kan ge dig en liten ytterligare chans.
  • Bild med titeln bortfördes av utlänningar i SIMS 3 Steg 9
    2. Befriend The Alien. Var uppmärksam under spelet, och vakna upp din sim om du ser en utlänning. Interagera med det för att bli vän med det. När du har stött på en utlänning kan du kontakta den när som helst som du skulle.
  • Bild med titeln bortfördes av utlänningar i sims 3 steg 10
    3. Bjud in utlänningen att flytta in. Gör dina Sims vänliga med utlänningen och bjuda sedan in det att flytta in i ditt hushåll. När utlänningen är i ditt hushåll kan du styra den som du skulle. Varje främling börjar med nivå 10 logik och nivå 7-försörjning, liksom ytterligare fördelar som beskrivs nedan.
  • Bild med titeln bortfördes av utlänningar i sims 3 steg 11
    4. Använd främmande krafter. Istället för energimotivet har utlänningar "Hjärnkraft," som laddas med hjälp av självinteraktionen "Återställ hjärnkraft," eller genom att konsumera utrymme stenar. Denna resurs kan användas för en mängd olika krafter:
  • Interagera med andra Sims för att återställa energi, lära sig deras personlighet, eller sinne kontroll Sims från andra hushåll.
  • Interagera med ett brutet föremål för att snabbt reparera det.
  • Interagera med pärlor eller metaller för att uppgradera dem till mer värdefulla föremål.
  • Bild med titeln bortfördes av utlänningar i sims 3 steg 12
    5. Använd Alien rymdfarkoster. När en främling ansluter ditt hushåll, kommer det med en "Galaxa Space Car." Detta låter dig resa mellan två platser omedelbart, kalla en storm, eller bortföra en vän och ta honom till ditt hemland. Ett SIM-kort med tillräckligt med handskningar kan utföra två uppgraderingar:
  • Laseruppgraderingen gör det möjligt för bilen att invadera andra hushåll, skjuta lasrar som sångar av kläder.
  • UPPRUCE-uppgraderingen tillåter SIMS att gå in på rymdupplevelser. Dessa "försvinna" din sim ett tag, och ge dig textuppdateringar som beskriver äventyret och resultatet.
  • Bild med titeln bortfördes av utlänningar i sims 3 steg 13
    6. Få andra främmande fördelar. Du kan använda ditt främmande Sim för att sälja främmande hemligheter vid militärbasen, stjäla från vetenskapslaboratoriet på natten, eller starta en deltidskarriär som ett främmande testämne på vetenskapslaboratoriet. Testämnesjobbet kan ge din främling sim en negativ "illamående" humör.
  • Bild med titeln bortfördes av utlänningar i sims 3 steg 14
    7. Ha utlänningen reproducera. Utlänningar och mänskliga sims kan "Woohoo" tillsammans och gör barn. Barnet kommer att ha del mänskligt och del främmande DNA, med de exakta mängderna bestämda halvloppet. Varje SIM-kort med mer än 20% alien DNA kan ha främmande krafter, vilket är extremt sannolikt för den första generationen eller två. Dessa krafter kan bara dyka upp när barnet växer upp, dock.
  • Även supernaturaler som Fairies & Werewolves kan reproducera med utomjordingar. Barnen kommer att ha en blandning av främmande och övernaturliga egenskaper, men inga främmande krafter.
  • Community Q & A

    Sök
    Lägg till ny fråga
    • Fråga
      Min manliga sim blev bortförd, men ingen graviditet. Ska jag försöka få honom bortförd igen, eller ska jag vänta det?
      Shayley hawn
      Shayley hawn
      Samhällsansvar
      Vänta tills "Bortförd" Moodlet går bort. En gång är det borta, "Oväntad viktökning" Moodlet ska visas. Om det inte gör det är du inte gravid och du måste få honom bortförd igen. (Tänk på att endast manliga humana sims kan bli gravid!)
      Tack!
      Ja Nej
      Inte till hjälp 3helpful 24
    • Fråga
      Kan jag få mer än en främmande bebis i taget?
      Samhällsansvar
      Samhällsansvar
      Ja, om du har fertilitetsbehandling i livstidsbelöningar. Då kommer du att ha tvillingar eller triplets.
      Tack!
      Ja Nej
      Inte hjälpsam 2helpful 32
    • Fråga
      Har utrymme stenar på mitt partier eller med min sim ökar chansen att bortförande?
      Samhällsansvar
      Samhällsansvar
      Ja. Att ha rymdstenar ökar din chans att bortförande med en stor marginal.
      Tack!
      Ja Nej
      Inte hjälpsam 6helpful 40
    Se fler svar

    Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Till skillnad från i Sims 2 påverkas inte humör och personlighet under en bortförande.
  • Män "gravid" med främmande barn bär inte moderskapskläder eller få mammaledighet på grund av det faktum att de är "värdshus" för barnet, och det är inte "gravid" med dem.
  • Varningar

    Vissa människor upplever främmande bortföranden varje natt, medan andra måste vänta veckor även efter att ha följt dessa steg. Det är möjligt att det finns ytterligare, okända faktorer som är involverade.
  • Utlänningar kan inte returnera din sim.
  • När en SIM startar åtgärden "Undersöka mystisk anomali," Det enda sättet att förhindra bortförandet är att fysiskt blockera sin väg till rymdskeppet eller återställ SIM-kortet med fusk.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande