Hur man lägger till detaljer till en hästteckning

Om du är en erfaren konstnär eller hästälskare, skulle du nog redan veta vad du ska lägga till en hästritning, men när rita en häst För första gången skulle du inte veta vad du ska dra på hästen för att få det att se bättre ut. Här är några steg och föremål att rita.

Steg

Metod 1 av 4:
Ritning av hästarna
  1. Bild med titeln Lägg till detaljer till en hästritning Steg 1
1. Rita hästens kropp. Färg inte. Försök börja med huvudet, för om det är lättare för dig. Se till att benen, nacken och ansiktet verkar skala eller annars kan du ha en udda kropp / häst. Lägg inte till detaljer som hår / mane eller svansar än.
  • Bild med titeln Lägg till detaljer till en hästritning Steg 2
    2. Asses din ritning. När du har kroppen klar, ta några minuter att titta på ritningen. Vilken typ av häst tycker du att det ser ut, är det en ponny, ett utkasthäst, en miniatyrhäst, en ridhäst, en tävlingshäst? Verkar bilden som hästen körs? Stående? Uppfödning? Bucking? Vilken bakgrund tror du borde gå med det?(Om du inte vill ha en bakgrund ignorera frågan.) Är det på mässan, i naturen, i en betesmark eller helt enkelt i en stall?
  • Bild med titeln Lägg till detaljer till en hästritning Steg 3
    3. Skapa en färghästar eller en appaloosa hästar: Om du drog en häst av de två raserna lägg till vita markeringar på sina färgglada kappor. Måla hästar har vanligtvis stänk av vit över hela kroppen. Appaloosa kan vara vit med bruna eller svarta fläckar som kallas leopardskiktet, de kan vara en ren färg som svart och ha vita fläckar som är kända som snöflingor. Eller Appaloosa kan vara vilken färg som helst med en vit bakkvoter som färgen är känd som vit filt.(När de har en vit filt har de vanligtvis vita fläckar runt det rena vita området.)
  • 4. Lägg till några markeringar du gillar. Din häst kan ha strumpor, en blås, strumpor, fläckar, vara piebald, skevbald vad du än vill. Gör det randigt om du vill, eller spottig. Kopiera ett foto av en riktig häst om du vill eller använd din fantasi.
  • Metod 2 av 4:
    Manes och svansar
    1. Bild med titeln Lägg till detaljer till en hästritning Steg 4
    1. Lägg till. Om du bestämmer att din häst är avbildad som att springa, tänk på en manlig position som går med sin kropp, annars kan du ha en löpande häst med en rak "ner nacken" mane när den ska ha en "spridd" mane (manen skulle flyta bakåt och rakt upp i luften. Om hästen stod rita sin mane rakt ner nacken. Om bakgrunden gör det ser blåsigt rita manen som flyter slags bakåt på platser. Om hästen uppföds rita manen som flyger tillbaka från nacken (manen ska inte röra nacken bara på rötterna.) Om hästen bucking drar manen som någonsin du vill, bara se till att det är i luften. Rita maneen posited, pärlstav eller du gillar.
  • Bild med titeln Lägg till detaljer till en hästritning Steg 5
    2. Lägg till svansen. En löpande hästs svans kommer att flyga ut bakom hästen, men om hästen ser arabisken drar svansen höga (som en flagga).En stående hästs svans är ditt val. En uppfödningshäst kommer att ha svansen som strömmar i en vinkel. En buckinghäst kommer att ha svansen högt i luften vid bakbenen, det kommer också att ha en kurva i den. Rita svansen
  • Bild med titeln Lägg till detaljer till en hästritning Steg 6
    3. Om du ritar är shaggy ponny eller häst, se till att lägga till lager av penna streck för att göra manen tjock, dra mannen i medellängd.Ett utkast till häst har vanligtvis en kort man med med inte lika mycket hårskikt. Vissa utkast som Gypsy Vanner har extremt långa maner med tjocka lager. Normal ridning Hästar Manes kan variera, valde längden / utseendet du tycker passar.
  • Bild med titeln Lägg till detaljer till en hästritning Steg 7
    4. Kom ihåg när du drar manes och svansar, gå bara med det som passar bäst med hästens handling. Känn dig fri att lägga till flätor eller andra frisyrer som ser bra ut, experimentera med vad flappen ser det bästa. Lägg till i band i manen eller svansen om du tror att det går med scenen. Om hästen är på en rättvis på ritningen, lägg till en båge på svansen. Olika färgade bågar på svansar kan betyda massor av saker som: Jag sparkar, jag biter, jag är till salu, jag är en hingst, mare eller en årig mm.
  • Metod 3 av 4:
    Ben och ansiktsmarkeringar
    1. Bild med titeln Lägg till detaljer till en hästritning Steg 8
    1. Lägg till ben och ansiktsmarkeringar. När du ritar ett utkast, kom ihåg att dra i "Feathering". Feathering är de långa vita bunter av hår som vanligtvis växer tillräckligt länge för att täcka drucks hovar / hovar. Vissa typer av utkast har inte fjädring, bara lägg till lite extra hår till hästarna hocks / anklar.
  • Bild med titeln Lägg till detaljer till en hästritning Steg 9
    2. Bestäm om du vill att din häst ska ha benmarkeringar? Hästar har vita märken på benen som kallas markeringar, inte alla har dem. Välj vilken typ av stilar av benmarkeringar du vill ha som strumpor, strumpor, koronet eller till och med slätt. Om du visar hästens ansikte, kom ihåg att lägga till en vit markering om du vill, eftersom de flesta hästar har dem också. Stilen kan vara Blaze, Stripe, Star eller Snip.
  • Metod 4 av 4:
    Tack och utrustning / slutliga steg
    1. Bild med titeln Lägg till detaljer till en hästritning Steg 10
    1. Lägg till tack eller utrustning, till exempel: Sadlar, Bridles, Saddle Blankets, Bröstplattor, Hästskor, Halter med eller utan blyrep, Polo Wraps / Ben Wraps and Ear Bonnets. Var noga med att välja en stil av utrustning, antingen västerländsk eller engelska eller annars skulle hästen se dumt ut i dressyrutrustning, en engelsk tävling. med en skrymmande västlig sadel. Om du gillar att till och med lägga till en ryttare.
  • Bild med titeln Lägg till detaljer till en hästritning Steg 11
    2. Färg eller måla din häst. Färgutrustningen också. Om hästen antar att se verklig användning svart eller brunt för lädersadarna eller brödarna eftersom det är den vanligaste färgen för dem.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande