Så här redigerar du dina allmänna inställningar på skype

Det finns många onlineplattformar där ute som hjälper till att få folk närmare varandra, och Skype är en av de mest populära. Skype låter dig ha text, röst och videochattar med dina vänner och familj var de än är och var du än är helt gratis. Dessa dagar, med det stigande antalet lag med sina medlemmar spridda över hela världen, utnyttjas Skype också mer och mer för företagsanvändning, vilket ger en ny dimension till pengarna. Lyckligtvis kan du redigera dina Skype-inställningar i en JIFFY för att ställa in en profil som passar dig till en T.

Steg

Del 1 av 2:
Åtkomst till Skype-inställningar
  1. Bild med titeln Redigera dina allmänna inställningar på Skype Steg 1
1. Starta Skype. Leta efter Skype-programmet i datorns programmapp, startmeny eller skrivbord och öppna den.
  • Bild med titeln Redigera dina allmänna inställningar på Skype Steg 2
    2. Logga in på Skype. Välja "Skype namn" Gå sedan in i ditt Skype-ID och lösenord i textfälten och klicka på "Logga in."
  • Bild med titeln Redigera dina allmänna inställningar på Skype Steg 3
    3. Öppna dina Skype-inställningar. För att göra det, när du är inloggad i din Skype-profil, klicka på "Verktyg", som är på den övre vänstra sidan av Skype-skärmen - en rullgardinsmeny visas. Klicka på "Alternativ" för att öppna dina Skype-inställningar.
  • Bild med titeln Redigera dina allmänna inställningar på Skype Steg 4
    4. Visa de allmänna inställningarna. När du klickar på "Alternativ" kommer du att tas till fliken Allmänna inställningar. Om du av någon anledning tittar på en annan flik, välj "General" från flikarna till vänster på skärmen.
  • Du kan nu börja redigera dina allmänna inställningar.
  • Del 2 av 2:
    Hantera de allmänna inställningarna på Skype
    1. Bild med titeln Redigera dina allmänna inställningar på Skype Steg 5
    1. Aktivera eller inaktivera dubbelklicksamtal. Höger under fliken Allmänt är "Allmänna inställningar", som redan är vald för dig. Det första alternativet är "när jag dubbelklickar på en kontakt, starta ett samtal."Markera rutan bredvid den om du vill aktivera den, eller lämna den tom om du inte gör det.
    • Det här alternativet är bra om du använder Skype mer som en telefon än en chatttjänst.
  • Bild med titeln Redigera dina allmänna inställningar på Skype Steg 6
    2. Ställ in antalet minuters inaktivitet innan du är "borta." Det här alternativet under allmänna inställningar kan automatiskt ställa in dig till "bort" om du har varit inaktiv under en viss tid. Markera kryssrutan för att aktivera funktionen och ange antalet minuter som kommer att uppmana "bort" statusen.
  • Det här fungerar bra om du är den typ som vandrar bort från datorn men vill fortfarande hålla dina kontakter informerade.
  • Bild med titeln Redigera dina allmänna inställningar på Skype Steg 7
    3. Bestäm om du vill att Skype ska börja när Windows gör det. Med det här alternativet kan du ställa in Skype för att automatiskt köra det ögonblick du slår på datorn och Windows startar. Aktivera det genom att markera rutan bredvid den.
  • Det här är tidsbesparande om du använder Skype mycket och ändå glöm inte att logga in.
  • Bild med titeln Redigera dina allmänna inställningar på Skype Steg 8
    4. Ange ditt programspråk. Nästa alternativ på listan är det programspråk du vill ha som används för hela programmet. Klicka bara på rullgardinsmenyn för att visa listan över språk. Bläddra ner och klicka på det språk du föredrar.
  • Bild med titeln Redigera dina allmänna inställningar på Skype Steg 9
    5. Aktivera eller inaktivera profilfoton på kontaktlistan. Om du inte gillar att se en bligande lista över dina kontakter, markera kryssrutan som gör att du kan se miniatyrbilder av dina vänners profilfoton direkt på din kontaktlista.
  • Bild med titeln Redigera dina allmänna inställningar på Skype steg 10
    6. Spara dina inställningar. När du har ställt in de allmänna inställningarna till din smak, ge allt en en gång. Klicka på knappen "Spara" längst ner på sidan för att ställa in dina inställningar i Stone-åtminstone tills du ändrar dig igen.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande