Hur man aktiverar hbo på android

Thistaaches du hur man aktiverar HBO Gå på din Android-smartphone eller surfplatta.För att aktivera HBO Go måste du ha en prenumeration på HBO via din tv-tjänsteleverantör.Då kan du ladda ner HBO-appen och logga in med användarnamnet och lösenordet som tillhandahålls av din tv-tjänsteleverantör. Om du inte har en kabel- eller tv-tjänsteleverantör, kan du ladda ner HBO nu App och köp en prenumeration för att strömma HBO-serier och filmer.

Steg

  1. Bild med titeln Aktivera HBO Gå på Android_Step01.jpg
1. Öppna Google Play Store
Bild med titeln androidgoogleplay.jpg
app.Google Play Store-appen har en ikon som liknar en färgstark "play" triangel.
  • Bild med titeln Aktivera HBO Gå på Android_Step02.jpg
    2. Typ HBO GO I sökfältet.Sökfältet ligger högst upp i Google Play-butiken.Skriva in sökfältet visar en lista med appar som matchar ditt sökbrytare.
  • Bild med titeln Aktivera HBO Gå på Android_Step03.jpg
    3. Knacka HBO GO.Det är appen som har en svart ikon som säger "HBO GO" i vita och grå bokstäver.Detta visar HBO-appinfo-sidan i Google Play Store.
  • Bild med titeln Aktivera HBO Gå på Android_Step04.jpg
    4. Knacka Installera.Det är den gröna knappen under HBO Go Banner högst upp på informationssidan i Google Play Store.Det här installerar HBO på din Android-enhet.
  • Bild med titeln Aktivera HBO Gå på Android_Step05.jpg
    5. Öppna HBO Gå.Efter det är installerat kan du öppna HBO genom att trycka på "Öppna" På sidan HBO Go Info i Google Play-butiken, eller genom att trycka på HBO Go-ikonen på din startsida eller Apps-lådor.
  • Bild med titeln Aktivera HBO Gå på Android_Step06.jpg
    6. Tryck på menyn knapp.Menyknappen är knappen med tre horisontella linjer i det övre vänstra hörnet av HBO-appen.Detta visar HBO-menyn.
  • Bild med titeln Aktivera HBO Gå på Android_Step07.jpg
    7. Knacka Logga in.Det är längst ner på HBO-menyn.
  • Bild med titeln Aktivera HBO Gå på Android_Step08.jpg
    8. Tryck på din tv-tjänsteleverantör.Detta kan vara din kabel eller satellitleverantör, eller universitetet du deltar i.Alla TV-tjänsteleverantörer är listade i alfabetisk ordning.
  • Du måste ha en prenumeration på HBO via din tv-tjänsteleverantör innan du kan logga in på HBO-appen.
  • Bild med titeln Aktivera HBO Gå på Android_Step09.jpg
    9. Skriv ditt användarnamn och lösenord och tryck på Logga in.Skriv användarnamnet (eller e-postmeddelandet) och lösenord som är kopplat till det konto du har via din tv-tjänsteleverantör.Om du inte känner till ditt användarnamn och lösenord, kontakta din tv-tjänsteleverantör för att fråga dem.Tryck på den blå knappen under användarnamnet och lösenordslådorna för att logga in.
  • Bild med titeln Aktivera HBO Gå på Android_step10.jpg
    10. Skapa ett HBO-ID-ID.Första gången du loggar in måste du skapa ett HBO-ID-ID.Detta måste vara mellan 3-14 siffror och innehåller inga mellanslag eller specialtecken.
  • Bild med titeln Aktivera HBO Gå på Android_step11.jpg
    11. Skriv din e-post och postnummer (tillval).Första gången du loggar in, blir du ombedd att ange din e-postadress och postnummer.Detta steg är valfritt.
  • Bild med titeln Aktivera HBO Gå på Android_step12.jpg
    12. Knacka Spara.Detta sparar ditt HBO-konto och aktiverar HBO Go.Du kan nu bläddra och titta på visar med hjälp av HBO-appen.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande