Så här laddar du ner youtube video subtitles

VIDEO

Thistaaches du hur man laddar ner en YouTube-videons undertexter.Det finns gratis online-program som låter dig ladda ner undertexter som text (.txt) filer eller subrrip textning (.srt) filer.Du kan också kopiera och klistra in ett videokortskript direkt från YouTube.

Steg

Metod 1 av 2:
Kopiera transkript från YouTube
  1. Bild med titeln Ladda ner YouTube Video Subtitles Steg 7
1. Navigera till en YouTube-video med undertexter.Gå till https: // Youtube.com I en webbläsare och använd sökfältet på toppen eller andra alternativ för att hitta en video som har undertexter.För att se om en video har undertexter, spela videon och klicka på ikonen som liknar en låda med "Cc" i nedre högra hörnet fo video uppspelning.Om videon har undertexter, kommer du att se dem på skärmen.
  • De flesta YouTube-videor har auto-genererade transkript.Men transkriptet kanske inte är 100% korrekt i vissa fall.
  • Bild med titeln Ladda ner YouTube Video Subtitles Steg 8
    2. Klick .. under videon.Det är ikonen med tre punkter under videospelningen till höger.Detta visar en popup-meny.
  • Bild med titeln Ladda ner YouTube Video Subtitles Steg 9
    3. Klick Öppet transkript.Det är det andra alternativet i popup-menyn som visas när du klickar på menyikonen under videon.Detta öppnar ett transkript av videon i ett fönster till höger om videon.
  • Bild med titeln Ladda ner YouTube Video Subtitles Steg 10
    4. Klick följt av Toggle Timestamps (tillval).Om du inte vill att timestamperna ska visas bredvid varje rad text i transkriptet, kan du klicka på ikonen med tre prickar ovanför fönstret med transkriptet och till höger.Klicka sedan Växla tidsstämplar att stänga av dem.
  • Bild med titeln Ladda ner Youtube Video Subtitles Steg 11
    5. Öppna ett nytt textdokument.Använd någon textredigerare efter eget val för att öppna ett nytt, tomt textdokument.Du kan använda anteckningsblock, textytit, ord, sidor eller någon annan textredigerare.
  • Bild med titeln Ladda ner YouTube Video Subtitles Steg 12
    6. Markera och kopiera hela transkripttexten.Det enklaste sättet att markera texten är att börja från botten och gå till toppen.Dra sliderbaren till höger om transkriptrutan hela vägen ner.Klicka och dra från botten till toppen för att markera hela transkriptet.
  • Bild med titeln Ladda ner YouTube Video Subtitles Steg 13
    7. Kopiera och klistra in transkriptet.Högerklicka på den markerade texten i transkriptet på YouTube.Klicka sedan Kopiera.Högerklicka sedan på ditt tomma textdokument och klicka på Klistra.
  • Bild med titeln Ladda ner YouTube Video Subtitles Steg 14
    8. Spara transkriptet.För att spara transkriptet, klicka på Fil och klicka på Spara som (eller Spara på Mac).Skriv ett namn för filen bredvid "Filnamn" och klicka på Spara.
  • Metod 2 av 2:
    Använda en undertextnummer
    1. Bild med titeln Ladda ner YouTube Video Subtitles Steg 1
    1. Navigera till en YouTube-video med undertexter.Gå till https: // Youtube.com I en webbläsare och använd sökfältet på toppen eller andra alternativ för att hitta en video som har undertexter.För att se om en video har undertexter, spela videon och klicka på ikonen som liknar en låda med "Cc" I nedre högra hörnet av videouppspelningen.Om videon har undertexter, kommer du att se dem på skärmen.
  • Bild med titeln Ladda ner YouTube Video Subtitles Steg 2
    2. Kopiera videoadressen.Om du vill kopiera videoadressen klickar du på Dela med sig under videon och klicka sedan på Kopiera bredvid videoadressen i lådan.Du kan också markera webbadressen i adressfältet högst upp, högerklicka på den och klicka på Kopiera.
  • Bild med titeln Ladda ner YouTube Video Subtitles Steg 3
    3. Gå till https: // Sparesubs.com / I en webbläsare.Det här är webbadressen för en webbapplikation som kan användas för att ladda ner videoutskrifter från YouTube-videor.
  • Bild med titeln Ladda ner YouTube Video Subtitles Steg 4
    4. Klistra in webbadressen till videon du vill extrahera undertexter från.Att klistra in videoadressen, högerklicka på rutan som säger "Ange någon URL för att extrahera undertexter" och klicka på Klistra.
  • Bild med titeln Ladda ner YouTube Video Subtitles Steg 5
    5. Klick Extrahera och ladda ner.Det är den lila knappen på sidan.Detta extraherar undertextfilerna från videon.
  • Bild med titeln Ladda ner YouTube Video Subtitles Steg 6
    6. Bläddra ner och klicka på Srt eller txt.Om du vill ha en underrullstext (.srt) -fil, klicka på Srt.Detta ladda ner filen till din nedladdningsmapp på din dator.Om du bara vill ha undertexterna i vanlig text, klicka på .Text.Båda filformat kan ses och redigeras med hjälp av en textredigerare som anteckningsblock, textport eller ord.
  • SUBRIP SUBTITLE (.SRT) -filer är textfiler som används tillsammans med videospelare och videoredigerare för att visa och bädda in undertexter i videoklipp.De innehåller textningstexten såväl som tidskoder som indikerar start- och stopppunkterna för varje undertext.De kan ses och redigeras med anteckningsblock eller en dedikerad undertextredigerare som Aegisub.
  • WikiHow Video: Hur ladda ner YouTube Video Subtitles

    Kolla på

    Tips

    Om din nedladdade YouTube-video inte har undertexter, kan du alltid lägg till dem själv.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande