Hur man ansluter amazon fire stick till wifi

Thistaaches du hur du ansluter din Amazonas eldstad till Wi-Fi. När du är ansluten till ditt hem Wi-Fi-nätverk kan du använda Amazonas eldstaden för att strömma videor, show, filmer och musik till din TV med ditt Amazon-konto.

Steg

  1. Bild med titeln Connect Amazon Fire Stick till WiFi Steg 1
1. Anslut Amazonas eldstaden till din TV.Amazonas eldstick ansluts direkt till en HDMI-port på baksidan av din TV.Slå på din TV och se till att du har rätt källingång väljs.
  • Bild med titeln Connect Amazon Fire Stick till WiFi Steg 2
    2. Anslut elden i kraft. Se till att brandstavens mikro-USB-nätkabel är ansluten till brandpinnen och den andra änden av USB-kabeln är ansluten till den medföljande nätadaptern och ansluts till ett öppet vägguttag. Om din TV har en öppen USB-port kan du ansluta den till TV: n direkt istället för att använda den medföljande adaptern.
  • Använd den medföljande adaptern och anslut elden direkt i ett vägguttag på väggen om du ser ett meddelande som säger att brandpinnen får otillräcklig kraft.
  • Bild med titeln Connect Amazon Fire Stick till WiFi Steg 3
    3. Välj inställningar.Använd riktningsknapparna på avlägsen För att gå till början av startskärmen, välj sedan "inställningar" som ligger längst till höger om alternativen längst upp på skärmen.
  • Tryck på HOME-knappen på kontrollenheten för att gå till hemmenyn om du inte redan finns på huvudskärmen. Det är knappen med konturen av ett hus på den.
  • Bild med titeln Connect Amazon Fire Stick till WiFi Steg 4
    4. Välj Nätverk.Det är det andra alternativet i menyn med ikonen för tre krökta linjer som liknar en Wi-Fi-signal.Använd riktningsknapparna på fjärrkontrollen för att gå ner och till höger för att markera "Nätverk" Alternativ i gult och tryck sedan på knappen Välj i mitten av fjärrkontrollen. Brandstiftet startar automatiskt skanning för närliggande nätverk.
  • Bild med titeln Connect Amazon Fire Stick till WiFi Steg 5
    5. Välj ditt önskade nätverk.Så snart du ser namnet på ditt hemnätverk i listan över närliggande nätverk, använd riktningsknapparna på fjärrkontrollen för att markera den i gult och tryck sedan på SELECT-knappen i mitten av fjärrkontrollen för att välja den.
  • Om du inte ser ditt önskade nätverk, välj "Reskan" längst ner i listan.
  • Om du föredrar nätverket är dolt, välj "Gå med i ett annat nätverk" längst ner i listan och skriv namnet på det nätverk du vill ansluta till.
  • Bild med titeln Connect Amazon Fire Stick till WiFi Steg 6
    6. Ange Wi-Fi-nätverkslösenordet.Om ditt nätverk har ett lösenord, använd fjärrkontrollen för att navigera på skärmtangentbordet och skriv lösenordet för ditt Wi-Fi-nätverk.
  • Om ditt hemnätverk inte är lösenordsskyddat, försöker det anslutas automatiskt.
  • Bild med titeln Connect Amazon Fire Stick till WiFi Steg 7
    7. Välj Ansluta.Det är i nedre högra hörnet av tangentbordet på skärmen.Brandstiftet kommer sedan att ansluta till ditt hem Wi-Fi-nätverk. När brandpinnen är ansluten kommer den att säga "Ansluten" Nedan Nätverkets namn på listan över närliggande nätverk.
  • Du kan trycka på hemknappen på fjärrkontrollen för att återgå till brandpinnens startsida.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande