Hur blockerar du webbplatser på en ipad

Apple gör det enkelt att blockera webbplatser på en iPad (eller någon iOS-enhet). Du kan blockera en webbplats och annat olämpligt innehåll med skärmtidsinställningarna i inställningsmenyn. Detta kommer att blockera webbplatsen på varje webbläsare. Du kan blockera specifika webbplatser, eller blockera alla webbplatser samtidigt som det bara tillåter godkända.

Steg

  1. Bild med titeln blockera webbplatser på en iPad steg 1
1. Öppna appen Inställningar
Bild med titeln iphonesettingAppicon.jpg
. Den har en ikon som liknar två växlar. Tryck på ikonen på startskärmen för att öppna appen Inställningar.
  • Bild med titeln block webbplatser på en iPad steg 2
    2. Knacka Skärmtid. Det ligger bredvid en lila ikon som liknar en timglas. Med den här menyn kan du ställa in begränsningar för ditt eller ditt barns iPad.
  • Bild med titeln blockera webbplatser på en iPad steg 3
    3. Knacka Slå på skärmtiden. Det är den blå texten längst upp på sidan. Detta visar en sida som förklarar vilken skärmtid som är. Du måste aktivera skärmtid för att ställa in innehållsbegränsningar.
  • Bild med titeln block webbplatser på en iPad steg 4
    4. Knacka Fortsätta. Det är den blå knappen längst ner på skärmens tidsförklaring.
  • Bild med titeln blockera webbplatser på en iPad steg 5
    5. Knacka Detta är min iPad Eller det här är mitt barns iPad. Om du aktiverar skärmtid på din egen iPad, aktiverar den omedelbart skärmens tidsinställningar. Om du aktiverar skärmtid för ett barns iPad, kommer du att bli ombedd att ställa in ytterligare skärmens tidsinställningar, till exempel en planerad driftstopp och appbegränsningar. Du kommer också att bli ombedd att ange en PIN-kod som du kan använda om du behöver bypass-skärmtid och innehållsbegränsningar.
  • Bild med titeln blockera webbplatser på en iPad steg 6
    6. Knacka Innehåll och integritetsbegränsningar. Det ligger bredvid en röd ikon som har en cirkel med en linje genom den. Med den här menyn kan du blockera olämpligt innehåll.
  • Bild med titeln block webbplatser på ett iPad steg 7
    7. Skjut omkopplaren bredvid "Innehåll och integritetsbegränsningar" på
    Bild med titeln iphoneswitchonicon1.jpg
    . Tryck på växeln på sidan på sidan för att aktivera innehåll och sekretessbegränsningar. Detta gör att du kan använda menyn innehåll och sekretessbegränsningar.
  • Bild med titeln blockera webbplatser på en iPad steg 8
    8. Knacka Innehållsbegränsningar. Det är nära toppen av menyn innehåll och sekretessbegränsningar.
  • Bild med titeln block webbplatser på en iPad steg 9
    9. Knacka Webbinnehåll. Det handlar om halvvägs nere innehållsbegränsningar, under en rubrik som säger "Webbinnehåll."
  • Bild med titeln blockera webbplatser på en iPad steg 10
    10. Knacka Begränsa vuxna webbplatser eller tillåtna webbplatser bara. Båda dessa alternativ tillåter dig att begränsa webbplatser.
  • Begränsa vuxna webbplatser: Det här alternativet begränsar automatiskt åtkomst till många vuxna webbplatser och låter dig skapa en lista med ytterligare blockerade webbplatser, samt webbplatser som alltid är tillåtna.
  • Endast tillåtna webbplatser: Det här alternativet blockerar alla webbplatser förutom de som anges i "Tillåten" Lista över webbplatser.
  • Bild med titeln blockera webbplatser på ett iPad steg 11
    11. Knacka Lägg till webbplatser Nedan "Tillåt aldrig." Det är den andra listan under "Begränsa vuxna webbplatser." Detta gör att du kan ange en webbplats som du vill blockera.
  • Om du valde "Endast tillåtna webbplatser," knacka Lägg till hemsida längst ner i listan med tillåtna webbplatser för att lägga till en ny webbplats i listan över "Tillåten" webbplatser.
  • Bild med titeln block webbplatser på en iPad steg 12
    12. Ange webbadressen för webbplatsen du vill blockera. Ange den fullständiga webbadressen för webbplatsen du vill blockera (i.g https: // Facebook.com). Knacka Gjort På tangentbordet när du är klar. Detta lägger till webbplatsen till "Tillåt aldrig" lista. Du kan lägga till så många webbplatser som du vill.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande