Hur man arkiverar e-postmeddelanden med gmail

Om du vill göra lite utrymme i din Gmail-inkorg, men du är inte helt säker på att du vill ta bort meddelanden permanent, kan du arkivera e-postmeddelanden. Arkivera e-postmeddelanden låter dig ta bort meddelanden från din inkorg utan att behöva radera det från ditt konto. Arkiverade e-postmeddelanden placeras i en separat mapp, som kan nås när som helst.

Steg

Metod 1 av 2:
Arkivera e-post på Gmail-webbplatsen
  1. Bild med titeln Arkiv E-post med Gmail Steg 1
1. Logga in på ditt Gmail-konto. Öppna en webbläsare och besök Gmail webbsida.
  • Ange ditt användarnamn och lösenord på de allokerade textfälten och klicka på "Logga in" för att logga in på ditt Google Mail-konto.
  • Bild med titeln Arkiv E-post med Gmail Steg 2
    2. Hitta ett meddelande till arkiv. Efter att ha loggat in visas din postkorg som visar alla meddelanden inuti. Hitta det e-postmeddelande du vill arkivera och sätta ett kryssmarkering på lådan på vänster sida.
  • Du kan också arkivera flera e-postmeddelanden samtidigt genom att lägga ett kryssrutan på lådorna på alla de e-postmeddelanden som du vill arkivera.
  • Bild med titeln Arkiv E-post med Gmail Steg 3
    3. Arkivera e-postmeddelandet. När du har valt alla meddelanden som du vill lägga till Arkiv, klicka på den andra ikonen från vänster högst upp i din inkorgslista (den svarta rutan ikonen med en nedpil) - det här är "arkiv" -knappen.
  • Alla meddelanden du har valt kommer nu att arkiveras.
  • Metod 2 av 2:
    Arkivera e-post på Gmail-appen
    1. Bild med titeln Arkiv E-post med Gmail Steg 4
    1. Öppna Gmail-appen. Tryck på programmet från din mobila enhet (Android eller iOS) för att öppna Gmail och visa ditt kontoes inkorg.
  • Bild med titeln Arkiv E-post med Gmail Steg 5
    2. Hitta ett meddelande till arkiv. Bläddra ner i inkorg och tryck och håll ner det e-postmeddelande du vill skicka till arkiv.
  • Bild med titeln Arkiv E-post med Gmail Steg 6
    3. Arkivera e-postmeddelandet. När du har valt alla meddelanden som du vill lägga in i arkivet, tryck på den svarta rutan ikonen med en nedpil på den övre delen av enhetens skärm för att arkivera det valda e-postmeddelandet.
  • Tips

    För att sätta ett arkiverat e-postmeddelande till inkorgen, hitta bara meddelandet i mappen "All mail" som finns på den vänstra menypanelen på din Gmail-webbsida eller appskärm och klicka på "Flytta till inkorg" för att återställa den från arkivet.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande