Så här anpassar du youtube-musik på pc eller mac

Thistaaches du hur du anpassar YouTube-musik på PC eller Mac.Du kan anpassa YouTube-musik med hjälp av musikbiblioteket.Musikbiblioteket organiserar alla låtar du har gillat så bra som låter dig lägga till artister, album och spellistor.Du kan också förbättra dina rekommendationer, rensa din sökhistorik och ändra språk och region i menyn Inställningar.

Steg

Metod 1 av 4:
Förbättra dina rekommendationer
  1. Bild med titeln Skräddarsy YouTube-musik på PC eller Mac Steg 1
1. Gå till https: // musik.Youtube.com / I en webbläsare.Du kan använda någon webbläsare på PC eller Mac.
  • Om du inte redan är inloggad på YouTube-musik, klicka på den blå knappen som säger Logga in I det övre högra hörnet och välj ett konto, eller logga in med e-postadressen och lösenordet som är kopplat till din YouTube-musik, YouTube eller Google-konto.
  • Bild med titeln Skräddarsy YouTube-musik på PC eller Mac Steg 2
    2. Klicka på din profilbild.Din profilbild är den cirkulära ikonen som visas i det övre högra hörnet av YouTube-musikwebbplatsen.Detta visar konto-menyn.
  • Bild med titeln Skräddarsy YouTube-musik på PC eller Mac Steg 3
    3. Klick
    Bild med titeln android7settings.jpg
    inställningar.Det ligger bredvid en ikon som liknar ett redskap.Detta visar inställningsmenyn för YouTube-musik.
  • Bild med titeln Skräddarsy YouTube-musik på PC eller Mac Steg 4
    4. Klick Rekommendationer.Det är det tredje alternativet i inställningsmenyn.Det är i kolumnen till vänster.
  • Bild med titeln Skräddarsy YouTube-musik på PC eller Mac Steg 5
    5. Klick Förbättra dina rekommendationer.Det här alternativet visas längst upp i kolumnen till höger om inställningsmenyn.Det är det enda alternativet för "Rekommendationer".Detta visar slumpmässigt en lista eller artister.
  • Bild med titeln Skräddarsy YouTube-musik på PC eller Mac Steg 6
    6. Klicka på alla artister som du gillar.Konstnärer Bilder visas i en cirkulär bild ovanför deras namn.Klicka på bilden av en konstnär som du gillar att placera ett kryssrute i konstnärens bild.Bläddra ner för att se alla artister i listan.
  • Bild med titeln Skräddarsy YouTube-musik på PC eller Mac Steg 7
    7. Klick Gjort.När du är klar med att kontrollera alla artister du gillar, klicka på den blå knappen som säger Gjort i baren längst ner på webbplatsen.Detta förbättrar dina rekommendationer.Du kan också förbättra dina rekommendationer genom att lägga till musik i ditt musikbibliotek.
  • Metod 2 av 4:
    Lägga till musik och videor till ditt musikbibliotek
    1. Bild med titeln Skräddarsy YouTube-musik på PC eller Mac Steg 8
    1. Gå till https: // musik.Youtube.com / I en webbläsare.Du kan använda någon webbläsare på PC eller Mac.Se till att du är inloggad på YouTube-musik.
  • Bild med titeln Skräddarsy YouTube-musik på PC eller Mac Steg 9
    2. Klick Sök.Sökknappen är den fjärde knappen längst upp på YouTube Music-webbplatsen, och ska visa en sökfält när du klickar på den.
  • Bild med titeln Skräddarsy YouTube-musik på PC eller Mac Steg 10
    3. Skriv namnet på en sång, artist eller album och tryck på ↵ Ange.När du söker efter musik på YouTube-musik visas dina sökresultat efter bästa resultat, låtar, album, videor, spellistor och artister.
  • Bild med titeln Skräddarsy YouTube-musik på PC eller Mac Steg 11
    4. Klicka på namnet på en artist som du gillar att hitta sin musik.Detta tar dig till konstnärens YouTube-musiksida.Detta visar lite information om konstnären, liksom några låtar, album och videoklipp.
  • Bild med titeln Skräddarsy YouTube-musik på PC eller Mac Steg 12
    5. Klick Prenumerera att följa den konstnären.Det är den röda texten under konstnärens namn på toppen av konstnärens YouTube-musiksida.Detta lägger till konstnären till din lista över prenumererade artister i ditt musikbibliotek.
  • Bild med titeln Skräddarsy YouTube-musik på PC eller Mac Steg 13
    6. Klicka på namnet på ett album eller spellista du gillar.Om du ser ett album eller spellista som du gillar, klicka på albumet eller spellista-titeln eller miniatyrbilden för att visa en lista med låtar i albumet eller spellistan.
  • Du kan söka efter album eller spellistor genom att klicka på Sök knappen, eller få rekommendationer genom att klicka på Hem knapp.
  • Bild med titeln Skräddarsy YouTube-musik på PC eller Mac Steg 14
    7. Klick Lägg till i biblioteket att spara. det albumet.Det är den andra knappen nedanför konstnärens namn en albumtitel på toppen av albumets YouTube-sida.Det ligger bredvid en ikon som liknar ett plustecken (+) ovanpå en stapel av papper.Detta lägger till albumet i dina album i musikbiblioteket.
  • Du kan också album och spellistor till ditt bibliotek genom att klicka på menyknappen och sedan klicka på Lägg till album till spellista eller Lägg till spellista på biblioteket.Menyknappen är knappen med tre vertikala prickar ().Det verkar till höger om ett album eller spellista, eller i det övre högra hörnet av albumets miniatyrbild när du placerar muspekaren över den.
  • Bild med titeln Skräddarsy YouTube-musik på PC eller Mac Steg 15
    8. Klicka på spelet
    Bild med titeln android7play.jpg
    ikon bredvid någon låt eller video.Ikonen Triangle "Play" visas bredvid en sång när du placerar muspekaren över en sångtitel.Det visas också över videobilden av en video.Detta spelar sången eller videon.
  • Bild med titeln Skräddarsy YouTube-musik på PC eller Mac Steg 16
    9. Klicka på tummen upp
    Bild med titeln android7thumbsup.jpg
    ikon.Detta lägger till sången i din lista med likna låtar i ditt musikbibliotek.Tummen upp ikonen visas till höger om en låt när du placerar muspekaren över den, såväl som i uppspelningskontrollfältet som visas längst ner på skärmen när du spelar en sång eller video.
  • Metod 3 av 4:
    Åtkomst till ditt musikbibliotek
    1. Bild med titeln Skräddarsy YouTube-musik på PC eller Mac Steg 17
    1. Gå till https: // musik.Youtube.com / I en webbläsare.Du kan använda någon webbläsare på PC eller Mac. Se till att du är inloggad på YouTube-musik.
  • Bild med titeln Skräddarsy YouTube-musik på PC eller Mac Steg 18
    2. Klick Bibliotek.Det är den tredje knappen på toppen av YouTube-musiksidan.
  • Bild med titeln Skräddarsy YouTube-musik på PC eller Mac Steg 19
    3. Klick Spellistor.Det är den första fliken i ditt musikbibliotek.Detta visar alla spellistor du har lagt till och skapat på YouTube-musik.
  • Bild med titeln Skräddarsy YouTube-musik på PC eller Mac Steg 20
    4. Klick Album.Det är den andra fliken i ditt musikbibliotek.Detta visar alla album som du har lagt till i ditt musikbibliotek.
  • Bild med titeln Skräddarsy YouTube-musik på PC eller Mac Steg 21
    5. Klick Gillade låtar.Det är den tredje fliken i ditt musikbibliotek.Detta visar alla låtar du har klickat på tummen upp ikonen på.
  • Bild med titeln Skräddarsy YouTube-musik på PC eller Mac Steg 22
    6. Klick Konstnärer.Det är den fjärde fliken i ditt musikbibliotek.Detta visar alla artister som du har prenumererat på.
  • Metod 4 av 4:
    Ändra ytterligare inställningar
    1. Bild med titeln Skräddarsy YouTube-musik på PC eller Mac Steg 23
    1. Gå till https: // musik.Youtube.com / I en webbläsare.Du kan använda någon webbläsare på PC eller Mac. Se till att du är inloggad på YouTube-musik.
  • Bild med titeln Skräddarsy YouTube-musik på PC eller Mac Steg 24
    2. Klicka på din profilbild.Din profilbild är den cirkulära ikonen som visas i det övre högra hörnet av YouTube-musikwebbplatsen.Detta visar konto-menyn.
  • Bild med titeln Skräddarsy YouTube-musik på PC eller Mac Steg 25
    3. Klick
    Bild med titeln android7settings.jpg
    inställningar.Det ligger bredvid en ikon som liknar ett redskap.Detta visar inställningsmenyn för YouTube-musik. Inställningsmenyn har en mängd olika alternativ som du kan använda för att anpassa YouTube-musik.
  • Bild med titeln Skräddarsy YouTube-musik på PC eller Mac Steg 26
    4. Sväng "Begränsat läge" på eller av."Begränsat läge" är det första alternativet i inställningsmenyn.Detta gör att du kan filtrera explicit innehåll.
  • Bild med titeln Skräddarsy YouTube-musik på PC eller Mac Steg 27
    5. Klick Integritet.Det är det andra alternativet i kolumnen till vänster.Detta visar en meny till vänster som låter dig pausa din historia och rekommendationer.
  • Bild med titeln Skräddarsy YouTube-musik på PC eller Mac Steg 28
    6. Klicka på växeln
    Bild med titeln Android7switchon.jpg
    Att pausa din historia eller rekommendationer.Det finns fyra växlar i sekretessmenyn för paushistoria och rekommendationer.Detta rensar inte befintlig historia och rekommendationer.
  • "Paus Watch History" slutar spela in historien om låtar och videoklipp du har sett på YouTube-musik.
  • "Pausa sökhistorik" Stoppar inspelning av musiksökningar när du klickar på sökknappen.
  • "Pausa platsbaserade rekommendationer" Stoppar några rekommendationer baserat på din plats.
  • "Pausa aktivitetsbaserade rekommendationer" Stoppar några rekommendationer baserat på din verksamhet.
  • Bild med titeln Skräddarsy YouTube-musik på PC eller Mac Steg 29
    7. Rensa din klocka och paushistorik.Du kan rensa din tidigare klocka och sökhistorik genom att klicka på Rensa klockhistorik eller Rensa sökhistorik.Då visar detta en popup-bekräftelse.Klicka på den blå texten i det nedre högra hörnet av popupen för att bekräfta att du vill rensa din historia.Läsa https: // shv.maniqui-es.com / ta bort-you-youtube-musik-historia-på-pc-or-mac För att lära dig mer om hur du tar bort din YouTube-musikhistoria.
  • Bild med titeln Skräddarsy YouTube-musik på PC eller Mac Steg 30
    8. Klick Språk och region För att justera språkinställningarna.Det är det fjärde alternativet i inställningsmenyn i kolumnen till vänster.Detta gör att du kan ändra landet du bor i och språket för YouTube-musik.
  • Bild med titeln Skräddarsy YouTube-musik på PC eller Mac Steg 31
    9. Klicka på rullgardinsmenyn bredvid "Område".Detta visar en lista över länder.
  • Bild med titeln Skräddarsy YouTube-musik på PC eller Mac Steg 32
    10. Välj det land du är från.Använd rullgardinsmenyn till vänster om "Område" För att välja det land du bor i.Bläddra upp och ner för att se alla länder i listan.Detta ändrar omedelbart dina regioninställningar.
  • Bild med titeln Skräddarsy YouTube-musik på PC eller Mac Steg 33
    11. Klicka på rullgardinsmenyn bredvid "Språk".Detta visar en lista över språk.
  • Bild med titeln Skräddarsy YouTube-musik på PC eller Mac Steg 34
    12. Välj ditt primära språk.Använd rullgardinsmenyn bredvid "Språk" För att välja ditt primära språk.Bläddra upp och ner för att se alla språk upp och ner.Detta ändrar ditt språk omedelbart.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande