Hur man lägger till musik till youtube-videor

VIDEO

Thistaaches du hur man lägger till ett musikspår till en YouTube-video. Även om det inte längre är möjligt att byta ljudspåret i mobilappen, kan du fortfarande få jobbet gjort i datorns webbläsare. Eftersom YouTube villkor inte tillåter dig att använda upphovsrättsskyddad musik kan du välja mellan en stor databas med royaltyfria spår direkt i YouTube Studio Editor.

Steg

  1. Bild med titeln Lägg till musik till YouTube-videor Steg 1
1. Gå till https: // Youtube.com I datorns webbläsare. Detta tar dig till din YouTube-kanalens instrumentpanel om du redan är inloggad. Om du inte är inloggad, klicka på LOGGA IN I det övre högra hörnet för att logga in nu.
  • Den här funktionen är endast tillgänglig om din video är mindre än 6 timmar lång och har färre än 100 000 visningar. Det enda undantaget till begränsningen av 100 000 visningar är om du är en del av YouTube-partnerprogrammet.
  • Bild med titeln Lägg till musik till YouTube-videor Steg 2
    2. Klicka på "Ladda upp"
    Bild med titeln android7videocamera.jpg
    ikon. Det är en videokameraformad ikon med ett plus (+) längst upp till höger på sidan. En meny kommer att expandera.
  • Bild med titeln Lägg till musik till YouTube-videor Steg 3
    3. Klick Ladda upp video på menyn. Detta leder dig till "Ladda upp videor" skärm.
  • Om du redan har laddat upp den video du vill redigera, klicka bara på X I det övre högra hörnet av "Ladda upp videor" Skärm och hoppa över till steg 7.
  • Bild med titeln Lägg till musik till YouTube-videor Steg 4
    4. Klicka på VÄLJ FILER knapp. Det är den blå knappen i mitten av skärmen. Detta öppnar ett fönster för filutforskare (Windows) eller Finder (Mac).
  • Bild med titeln Lägg till musik till YouTube-videor Steg 5
    5. Välj en video och klicka på Öppna. Gå till platsen för den video du vill ladda upp och klicka sedan på en gång videon för att välja den. Du kan sedan klicka på Öppna För att börja ladda upp det till YouTube.
  • Bild med titeln Lägg till musik till YouTube-videor Steg 6
    6. Publicera videon. Först kan du redigera titeln, lägga till en beskrivning, välj miniatyrbilder och göra olika andra anpassningar. Klick Nästa, och följ sedan instruktionerna på skärmen för att välja önskade inställningar. Videon fortsätter bearbeta i bakgrunden, även efter att du klickat på STÄNGA I slutet av genomgången.
  • Bild med titeln Lägg till musik till YouTube-videor Steg 7
    7. Klicka på miniatyrbilden på den video du vill redigera. Detta öppnar videoklippets uppgifter.
  • Om du bara laddat upp videon och det är inte färdigt, kommer du inte att se en miniatyrbild än. Vänta tills videon är färdig bearbetning och miniatyren visas innan du klickar på.
  • Bild med titeln Lägg till musik till YouTube-videor Steg 8
    8. Klicka på Redaktör meny. Det är i vänstra menyn mot mitten.
  • Bild med titeln Lägg till musik till YouTube-videoklipp Steg 9
    9. Klick + Bredvid Music Note-ikonen. Varje element (video, ljud, slutskärm, sudd, etc.) har sin egen rad under videon. Ljudraden är noterad av musiken anteckningen-klicka på + Bredvid den här ikonen för att expandera en lista med gratis ljudspår.
  • Bild med titeln Lägg till musik till YouTube Videos Steg 10
    10. Klicka på PLAY-knappen för att förhandsgranska ett spår. Varje spår har sin egen spelknapp (en sidled triangel), så bläddra igenom listan och kolla in alternativen. För att söka efter något specifikt, klicka på Sök eller filterbibliotek Bar ovanför låtarna, välj en kategori och ange sedan dina söktermer.
  • Bild med titeln Lägg till musik till YouTube-videor Steg 11
    11. Klick Lägg till På det spår du vill använda. Sväva muspekaren över banan för att göra Lägg till Länk synlig och klicka sedan på den för att lägga till den i ljudraden (The Music Note Row).
  • Bild med titeln Lägg till musik till YouTube-videor Steg 12
    12. Redigera ljudspåret efter behov. Ljudraden innehåller nu två underrader-en för videoklippets ursprungliga ljud (om det finns), och en annan för det ljud du har lagt till. Det nya ljudet visas i en blå bar med namnet på spåret inuti. För att redigera ljudet:
  • Dra den blå baren med det inlagda ljudet till någon plats i videon.
  • För att trimma ljudet, sväva muspekaren över början och / eller slutet av spårets blå rektangel tills ikonen ändras till en dubbellad pil och klicka sedan och dra till önskad position.
  • Om du vill behålla det ursprungliga ljudet och spela in det infogade ljudet i bakgrunden, klicka på ikonen för inställningar Sliders och sänka mixnivån.
  • Bild med titeln Lägg till musik till YouTube Videos Steg 13
    13. Klicka på Spara knapp. Det är den blå knappen längst upp till höger på sidan. Detta sparar dina ljudändringar i videofilen och publicerar dem på YouTube.
  • WikiHow Video: Hur lägger du till musik till YouTube-videor

    Kolla på

    Tips

    YouTube lista med musik som du kan använda är upphovsrättsfri, vilket innebär att du kan använda den på någon video utan rädsla för upphovsrättsrapport eller att din video tas ner.
  • Lägg inte till någon kommersiell musik i din video med hjälp av videoredigeringsprogrammet innan du laddar upp på YouTube. Din video kommer att ha sitt ljud dämpat, och YouTube kan till och med ta bort videon.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande