Hur får du tillgång till youtube music library

Om du vill använda royaltyfri musik och ljudeffekter i dina YouTube-videor, vill du kolla in YouTube-ljudbiblioteket. ThisWill visar hur du får tillgång till YouTube Audio-biblioteket med YouTube Studio i en webbläsare. Du kan inte göra det på en mobiltelefon eller surfplatta. Om du dock letar efter biblioteket i YouTube-musik, öppna appen på din mobiltelefon eller surfplatta eller gå till webbplatsen (https: // musik.Youtube.com /) och tryck på ikonen Bibliotek längst ned till höger på skärmen (mobil) eller klicka på Bibliotek högst upp på din skärm (hemsida).

Steg

  1. Bild med titeln Access YouTube Music Library Steg 1
1. Gå till https: // studio.Youtube.com / I en webbläsare. Du kan använda någon webbläsare för att komma åt YouTube musikbibliotek.
  • Bild med titeln Access YouTube Music Library Steg 2
    2. Logga in (om du uppmanas). Om du är automatiskt inloggad kan du hoppa över det här steget. Annars anger du din YouTube-kontoinformation för att logga in.
  • Bild med titeln Access YouTube Music Library Steg 3
    3. Klick Ljudbibliotek. Du får se detta längst ner på den vertikala menyn på vänster sida av sidan bredvid en ikon för en musikanteckning.
  • Bild med titeln Access YouTube Music Library Steg 4
    4. Klicka på fliken Gratis musik (om den inte redan är vald). Som standard är den här fliken aktiv, så du kanske kan hoppa över det här steget. Du kan klicka på Ljudeffekter fliken för att få gratis ljudeffekter.
  • Bild med titeln Access YouTube Music Library Steg 5
    5. Håll musen över spåret du vill ha och klicka på Ladda ner. A "Ladda ner" knappen kommer att ersätta texten i den högra högra kolumnen under "Lagt till." När du klickat på Ladda ner, Ett File Manager-fönstret öppnas för dig att välja ett filnamn och plats för det nedladdade musikspåret.
  • Klicka i "Sök eller filterbibliotek" rutan för att antingen ange sökord eller filtrera resultaten (t.ex. av genre).
  • Klicka på PLAY-knappen bredvid det spår du vill ladda ner så att du kan förhandsgranska det först.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande