Så här fixar du felkod 0x800cccdd i ms outlook med imap-server

Thisteaches du hur man fixar det berömda felkoden 0x800cccdd i programmet Microsoft Outlook-skrivbord. 0x800cccd-felkoden visas vanligtvis eftersom du har "Skicka ta emot" Inställningar aktiverade för Outlook på en IMAP-server.

Steg

1. Förstå vad som orsakar detta fel. Felkod 0x800ccccdd visas bredvid meddelandet "Din IMAP-server stängde anslutningen", vilket innebär att "Skicka ta emot" funktion-en inställning som hämtar ditt Outlook-mail när du är ansluten till Internet för att hålla ditt mail synkroniserat - har misslyckats. Detta är inte ett problem, som "Skicka ta emot" Funktionen är inte avsedd att arbeta med IMAP-anslutningar på grund av IMAPs förmåga att synkronisera utan hjälp från Outlooks inställningar.
  • Med tanke på att felkoden är beroende av dina Outlook-inställningar med hjälp av "Skicka ta emot" funktion, fixering av felet är så enkelt som att stänga av "Skicka ta emot" funktion. (Du får fortfarande felet när Outlook startar, men du får inte längre det hela dagen.)
  • Bild med titeln Fix Error Code 0x800cccdd i MS Outlook med IMAP Server Steg 2
    2. Open Outlook. Klicka eller dubbelklicka på ikonen Outlook Desktop Client-appen, som liknar en vit "O" på en mörkblå bakgrund. Din Outlook-klient öppnas.
  • Om du inte är inloggad i klienten med ett aktuellt lösenord, blir du uppmanad att logga in med din e-postadress och lösenord innan du fortsätter.
  • Bild med titeln Fix Error Code 0x800cccdd i MS Outlook med IMAP Server Steg 3
    3. Klicka på Skicka ta emot flik. Det är i den övre vänstra sidan av Outlook-fönstret. En verktygsfält kommer att falla ner från toppen av fönstret.
  • Bild med titeln Fix Error Code 0x800cccdd i MS Outlook med IMAP Server Steg 4
    4. Klick Skicka / ta emot grupper. Det här alternativet är i "Skicka ta emot" sektion av verktygsfältet. En rullgardinsmeny visas.
  • Bild med titeln Fix Error Code 0x800cccdd i MS Outlook med IMAP Server Steg 5
    5. Klick Definiera Skicka / Ta emot grupper. Det är nära botten av rullgardinsmenyn. Gör så öppnar ett popup-fönster.
  • Bild med titeln Fix Error Code 0x800cccdd i MS Outlook med IMAP Server Steg 6
    6. Avmarkera "Planera en automatisk skicka / ta emot varje" låda. Det är i "Inställning för grupp "Alla konton"" avsnitt strax under rutan mitt i popup-fönstret.
  • Om "Planera en automatisk skicka / ta emot varje" låda i "När Outlook är offline" är markerad, avmarkera det också.
  • Bild med titeln Fix Error Code 0x800cccdd i MS Outlook med IMAP Server Steg 7
    7. Klick Stänga. Detta är längst ner i popup-fönstret. Om du gör det sparar dina inställningar.
  • Bild med titeln Fix Error Code 0x800cccdd i MS Outlook med IMAP Server Steg 8
    8. Starta om Outlook. Stäng Outlook, öppna sedan det och låt ditt mail synkronisera. Du bör inte längre se felkoden visas.
  • Tips

    Under vissa omständigheter kan 0x800cccd-felkoden visas om du förlorar din Internetanslutning under synkroniseringsprocessen.

    Varningar

    Stänga av "Skicka ta emot" Funktionalitet för ditt pop-mail kommer att resultera i att din brevlåda inte synkroniseras ordentligt. Inaktivera bara "Skicka ta emot" Om du använder Outlook med IMAP.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande