Så här lägger du till en signatur till ett gmail-konto

Du kan lägga till en signatur till ett Gmail-konto genom att klicka på Redskap Knapp i Gmail och välj inställningar. Bläddra ner och skriv in din signatur i Signatur fält. Grundläggande text signaturer är ganska okomplicerade, men du kan också skapa mer avancerade signaturer som innehåller länkar, logotyper och formaterad text.

Steg

Metod 1 av 2:
Lägger till en grundläggande signatur
  1. Bild med titeln Lägg till en signatur till ett Gmail-konto Steg 1
1. Öppen gmail. Se till att du är inloggad med den adress du vill lägga till en signatur till.
  • Bild med titeln Lägg till en signatur till ett Gmail-konto Steg 2
    2. Öppna inställningsmenyn. Klicka på ikonen Gear i det övre högra hörnet av fönstret och välj Inställningar från menyn som visas.
  • Bild med titeln Lägg till en signatur till ett Gmail-konto Steg 3
    3. Hitta signaturavsnittet. Bläddra ner inställningsmenyn tills du hittar signaturavsnittet. Du kommer att se en textruta samt en rullgardinsmeny med din e-postadress.
  • Bild med titeln Lägg till en signatur till ett Gmail-konto Steg 4
    4. Skriv din signatur. Du kan skriva något du vill ha i fältet Signatur och använd textformateringsverktygen för att ge din signatur ett anpassat utseende. Signaturer innehåller vanligtvis ditt namn, anställningsort och titel och din kontaktinformation.
  • Du kan ändra teckensnitt, färg, vikt och mer med hjälp av textformateringsverktygen. En signatur ska vara lätt att läsa och professionell. En distraherande signatur får dig att se mindre professionell till mottagaren.
  • Bild med titeln Lägg till en signatur till ett Gmail-konto Steg 5
    5. Lägg till länkar till din signatur. Om du har andra webbplatser som du vill länka till i din signatur, kan du lägga till dem genom att klicka på länkknappen längst upp i textfältet. Det ser ut som en kedja.
  • Om du klickar på länkknappen öppnas ett nytt fönster. Du kan ange texten som visas för länken, liksom den faktiska adressen. Du kan också länka till andra e-postadresser.
  • Bild med titeln Lägg till en signatur till ett Gmail-konto Steg 6
    6. Lägg till olika signaturer för olika adresser. Om du har flera e-postadresser som är associerade med ditt Gmail-konto kan du få olika signaturer för var och en. Klicka på rullgardinsmenyn ovanför signaturtextfältet för att välja vilken adress du vill skapa en signatur för.
  • Bild med titeln Lägg till en signatur till ett Gmail-konto Steg 7
    7. Välj var du vill att signaturen ska visas. Markera rutan under det signatur textfältet för att få signaturen att visas före några citerade svar. Om du lämnar det avmarkerat, kommer signaturen att dyka upp längst ner i meddelandet under några citat.
  • Metod 2 av 2:
    Lägga till bilder på din signatur
    1. Bild med titeln Lägg till en signatur till ett Gmail-konto Steg 8
    1. Ladda upp din bild till en bildhanteringstjänst. Om du vill inkludera en bild i din signatur måste bilden vara tillgänglig online så att den kan kopplas till. Du kan inte ladda upp en bild direkt från din dator till Gmail för att använda i signaturen.
    • Du kan ladda upp din bild till en mängd olika tjänster, inklusive Photobucket, Bloggare, Google-webbplatser, Google+ eller Alla andra bildhostingstjänster.
  • Bild med titeln Lägg till en signatur till ett Gmail-konto Steg 9
    2. Kopiera bildadressen. När bilden har laddats upp måste du kopiera bildens URL eller adress. Beroende på vilken bildhanteringsplats du använder kan du få webbadressen när bilden laddas upp. Om inte, kan du högerklicka på din bild och klicka på "Kopiera bildens URL".
  • Bildadressen ska sluta med bildens filtyp, till exempel ".jpg" eller ".jpg".
  • Bild med titeln Lägg till en signatur till ett Gmail-konto Steg 10
    3. Lägg till bilden. Klicka på "Infoga bild" knappen ovanför signaturtextfältet och det nya fönstret öppnas. Klistra in bildadressen i fältet i det nya fönstret. Om du klistrar in rätt webbadress, bör du se en förhandsgranskning av bilden nedan under fältet. Om ingen förhandsgranskning visas, kopierade du inte den korrekta webbadressen.
  • Bild med titeln Lägg till en signatur till ett Gmail-konto Steg 11
    4. Justera storleken. Om du använder en stor bild, kommer det sannolikt att ta upp för mycket utrymme i din signatur. När du har lagt till bilden klickar du på den i fältet Signatur för att öppna storleksalternativen. Längst ner i bilden kan du välja "Små", "Medium", "Stor", och "Originalstorlek". Välj en storlek som låter dig se bilden utan att ta upp för mycket utrymme i signaturen.
  • Eftersom bilden är kopplad till och inte faktiskt med i e-postmeddelandet behöver du inte oroa dig för att ladda upp det varje gång du skickar ett mail.
  • Bild med titeln Lägg till en signatur till ett Gmail-konto Steg 12
    5. Spara signaturen. När du är nöjd med hur signaturen ser ut, spara dina ändringar genom att klicka på knappen Spara ändringar längst ner i inställningsmenyn. Dina e-postmeddelanden kommer nu att inkludera din nya signatur längst ner.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande