Hur man ökar mobilens signal i ditt hem

Mobiltelefoner hjälper oss att hålla oss anslutna till världen runt oss, så det kan vara irriterande för att ha en svag eller obefintlig cellulär signal i ditt hem. Innan du når fasta telefonen finns det några alternativ du kan försöka öka din signal. Först kan du kontrollera din telefon för att se vad din exakta signalstyrka är innan du spelar med några av de andra inställningarna. Om du vill ta mer drastiska åtgärder kan du investera i en signalbooster, eller byta telefonbärare helt och hållet.

Steg

Metod 1 av 3:
Kontrollera telefonens inställningar
  1. Bild med titeln Boost Cell Phone Signal i ditt hem Steg 1
1. Bestäm telefonens signalstyrka för att se hur svag det är. Ringa ett speciellt nummer eller kontrollera dina inställningar för att se styrkan på telefonens signal. Om du har en iPhone, ring internationellt nummer # 3001 # 12345 # för att aktivera dina fälttesttjänster. Om du har en Android, öppna dina inställningar och bläddra till Signal Strength-sektionen. Helst vill du att din signalstyrka är runt -60dbm.
  • Om du har en mätning lägre än -112dBm, har din telefon en mycket svag signalstyrka.
  • Bild med titeln Boost Cell Phone Signal i ditt hem Steg 2
    2. Sätt telefonen i flygplansläge i 3 sekunder för att återställa signalen. Slå av telefonens mobila tjänster genom att aktivera flygläget. Detta finns i telefonens inställningar, eller i en snabb åtkomstmeny. Flygplansläge hjälper till att helt koppla bort telefonen från din operatör, som återställer din signal.
  • Bild med titeln Boost Cell Phone Signal i ditt hem Steg 3
    3. Aktivera WiFi som ringer på telefonen för att ansluta till en starkare signal. Gå till dina telefoninställningar och aktivera WiFi-samtal, vilket gör att du kan ringa med din WiFi-signal. Om du har en iPhone, gå till "Telefon" delen av dina inställningar för att aktivera WiFi-samtal.Om du har en Android-telefon, Gå till avsnittet "Avancerade samtal" eller "Networks" i inställningarna för att aktivera samtal via WiFi.
  • Se till att din iPhone är helt uppdaterad innan du växlar till WiFi-anropningsalternativet.
  • Försök att söka igenom dina inställningar på Android om du har svårt att hitta den högra delen.
  • Överväg att få en bärbar WiFi-hotspot om du inte har WiFi i ditt hus.
  • Metod 2 av 3:
    Med hjälp av en signalbooster
    1. Bild med titeln Boost Cell Phone Signal i ditt hem Steg 4
    1. Välj en booster som arbetar med din specifika bärare. Se till att du får en produkt som arbetar med alla bärare, eller fungerar med den exakta bäraren av din telefon. Vissa varumärken arbetar med alla mobiltelefonbärare, men de kan vara på den pricier-änden, så det kan vara mer kostnadseffektivt att välja en signalbooster som är specifik för din operatör, beroende på din budget och mobiltelefonplan.
    • Oavsett transportören inkluderar de flesta signal boosterprodukter en booster och en antenn.
  • Bild med titeln Boost Cell Phone Signal i ditt hem Steg 5
    2. Plug in booster i rummet som får mest signal. Gå till rummet i ditt hus som du använder mest-i andra ord, rummet som får den mest konsekventa täckningen. Målet med en signal booster är att göra ditt liv bekvämare, och det gör det genom att vara på ett tillgängligt läge.
  • Håll ett öga på din signalfält när du går igenom varje rum i ditt hus. Om du har en särskilt stark signal i ett rum, kanske du vill sätta booster där.
  • Kontrollera enhetens instruktioner för att se hur och var du ska ansluta booster.
  • Bild med titeln Boost Cell Phone Signal i ditt hem Steg 6
    3. Anslut antennen nära ett fönster. Sätt antenndelen nära ett fönster så att det är i en bra position att ta emot en signal. Medan booster arbetar för att öka din mobiltelefonsignal, kan det inte göra det förrän det har något att boost i första hand.
  • Bild med titeln Boost Cell Phone Signal i ditt hem Steg 7
    4. Se till att båda enheterna är på och fungerar och fungerar. Kontrollera efter en strömbrytare eller slå på för att slå på antennen och booster. Även om det här är självklart, dubbelkontrollerar du att strömmen är påslagen, och den elmen når båda enheterna.
  • När signalbooster är påslagen, överväga att kontrollera telefonens signalstyrka. Du kan göra det genom att ladda ner en app som låter dig övervaka telefonens hastighet. Några bra alternativ är SpeedTest av Ookla eller Fast Speed ​​Test av Netflix.
  • Metod 3 av 3:
    Växlande telefonbärare
    1. Bild med titeln Boost Cell Phone Signal i ditt hem Steg 8
    1. Forskning täckningsområdet i olika nätverk och jämför det med din nuvarande bärare. Gå online och kolla på olika täckningskartor för olika nätverk. Din nuvarande plats kan ha svagare täckning än andra platser.
    • Prata med dina vänner och familj och se vilken mobiltelefonbärare de har. Detta kan hjälpa dig att ge dig en uppfattning om vilka nätverk som är snabbaste i ditt område.
  • Bild med titeln Boost Cell Phone Signal i ditt hem Steg 9
    2. Jämför månadsgraden för varje nätverk till din nuvarande plan. Kontrollera webbplatserna för olika cellulära tjänster och se vad den månatliga kostnaden är för en plan. Innan du gör några åtaganden, bekräfta om du vill ett kontrakt eller en förbetald plan.
  • Se till att du har din telefons IMEI-nummer till hands om du slutar byta bärare. Detta nummer fungerar som telefonens identitet och informerar en ny operatör av telefonens hårdvara, tillsammans med annan teknisk information.
  • Om du har en iPhone kan du hitta din IMEI genom att checka in "General" och "Om" Sektioner av dina inställningar.
  • Om du har en Android kan du få numret från från "Om telefon" och "status" -delar av dina inställningar. Du kan hitta den på antingen typ av telefon genom att ringa internationellt nummer * # 06 #.
  • Bild med titeln Boost Cell Phone Signal i ditt hem Steg 10
    3. Välj en plan med 4G LTE-cellulär service för att förbättra din signal. Titta på mobiltelefonplaner med snabba anslutningshastigheter, som 4G LTE. Detta står för fjärde generationens långsiktiga utveckling, och det fungerar genom progressiva radiotekniksystem. Om du inte har 4G LTE, vilket gör att strömbrytaren kan öka din signal och öka din anslutningshastighet med en bra marginal.
  • Flera företag arbetar med 5G, eller femte generationens teknik. Fråga en cell telefon bärare representant när de tror att 5G-tjänster kommer att finnas tillgängliga i ditt område.
  • Bild med titeln Boost Cell Phone Signal i ditt hem Steg 11
    4. Prata med en försäljningsrepresentant innan du byter. Gå till affären av en specifik mobiltelefon eller ring vidare innan du byter telefontjänster helt. En personlig representant kan svara på eventuella frågor som du kan ha, och kan förklara alla dina alternativ till dig.
  • Gå till contacthelp.com eller gethuman.com om du har svårigheter att nå en verklig person.
  • Saker du behöver

    Använda signalförstärkningsutrustning

    • Signal booster (antenn och booster)
    • Speed ​​Test Phone Applications

    Tips

    Varningar

    Var försiktig med telefonfall som hävdar att du förbättrar din signal. Kolla recensioner innan du gör några inköp.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande