Så här lägger du till appar till ipad

Det finns många appar på marknaden idag. Det finns apps för att göra det dagliga livet enklare, apps för att hjälpa till i affärer eller skolan, apps för att göra din enhet mer roligt att använda, och appar att underhålla. Du kan ladda ner appar från App Store på din iPad, eller du kan synkronisera appar med hjälp av iTunes på din dator.

Steg

Metod 1 av 2:
Använda App Store
  1. Bild med titeln Lägg till appar till iPad Steg 1
1. Se till att du är ansluten till ett nätverk. För att ladda ner appar från App Store måste du antingen anslutas till ett trådlöst nätverk eller din mobila dataplan. Ser den här guiden För detaljer om anslutning av din iPad till ett nätverk.
  • Bild med titeln Lägg till appar till iPad Steg 2
    2. Kontrollera att du är inloggad med ditt Apple-ID. Du måste ha ett Apple ID kopplat till din iPad för att ladda ner appar från App Store. Du kan kontrollera genom att öppna inställnings-appen och välja "iTunes & App Store". Du bör se ditt Apple-ID högst upp på menyn. Om inte, logga in eller Skapa ett nytt Apple-ID.
  • Bild med titeln Lägg till appar till iPad Steg 3
    3. Öppna App Store. Leta reda på App Store-ikonen på din iPads startskärm och tryck på den för att starta App Store. Du kommer att tas till App Store huvudsidan.
  • Bild med titeln Lägg till appar till iPad Steg 4
    4. Bläddra efter applikationer som du vill ha. Använd sökfältet om du vill hitta en viss applikation eller bläddra i de bästa apps om du behöver förslag. När du har hittat en app du vill, tryck på den för att öppna nedladdningssidan.
  • Bild med titeln Lägg till appar till iPad Steg 5
    5. Läs om appen. När du har valt en app visas en beskrivning och några skärmdumpar. Du kan också läsa recensioner från andra användare. Använd den här informationen för att avgöra om appen är vad du behöver.
  • Bild med titeln Lägg till appar till iPad Steg 6
    6. Tryck på "Fri" eller "Pris" knapp. Om appen kostar pengar kommer det att finnas en knapp som indikerar priset. Om appen är fri, kommer knappen att säga "Fri". Tryck på priset för att bekräfta köpet med kreditkortet som är kopplat till ditt Apple-ID (eller något presentkortsbalans som du har inlöst). När du har köpt appen, eller tappade "Fri" knappen, knappen ändras till en "Installera" knapp.
  • Bild med titeln Lägg till appar till iPad Steg 7
    7. Installera appen. Knacka på "Installera" knapp. Appen börjar ladda ner till din iPad. Du kan övervaka framstegen genom att titta på lastcirkeln. Vissa appar är mycket stora och kan ta en betydande tid att ladda ner och installera.
  • Bild med titeln Lägg till appar till iPad Steg 8
    8. Öppna din nya applikation. Om du fortfarande är på programmets App Store-sida kan du trycka på "Öppna" knapp som visas efter att appen har slutat installera. Annars kommer appen att visas på din startsida när den har installerat, och kan öppnas därifrån.
  • Metod 2 av 2:
    Använda iTunes
    1. Bild med titeln Lägg till appar till iPad Steg 9
    1. Uppdatera iTunes. För den bästa och enklaste anslutningen, se till att iTunes har uppdaterats till den senaste versionen. Ser den här guiden För detaljer om uppdatering av iTunes.
  • Bild med titeln Lägg till appar till iPad steg 10
    2. Logga in med ditt Apple-ID. Du måste bli inloggad med ditt Apple-ID för att göra inköp eller ladda ner gratis appar från iTunes App Store. Detta måste vara samma Apple-ID som är tilldelat din iPad.
  • För att logga in med ditt Apple-ID, klicka på LagraLogga in...
  • Bild med titeln Lägg till appar till iPad Steg 11
    3. Anslut din iPad till din dator. Din iPad kommer med en USB-ledning - Använd den för att ansluta enheten till datorn. iTunes ska automatiskt öppna när du ansluter din iPad till datorn - om inte, kör iTunes-programmet från din dator eller Mac.
  • Bild med titeln Lägg till appar på iPad steg 12
    4. Få appar från iTunes App Store. Klicka på "iTunes affär" knappen i övre högra hörnet, eller välj LagraHem. Klicka på fliken Apps högst upp i butiken för att öppna App Store.
  • Du kan söka i butiken för specifika appar, eller bläddra i de bästa appkategorierna.
  • För att få en app, klicka på "Fri" eller "Pris" Knapp på sidan för App Detaljer. Om appen kostar pengar måste du köpa den med kreditkortet i samband med ditt Apple-ID, eller ditt presentkortsbalans. Presentkort är inte tillgängliga i alla länder.
  • När du har köpt appen eller klickade på "Fri" Knapp, du kan ladda ner appen till din dator. Din nya app kommer automatiskt att sättas till för att synkronisera med din iPad.
  • Bild med titeln Lägg till appar till iPad Steg 13
    5. Välj din iPad från menyn Enheter. Du kan hantera vilka appar som kommer att synkroniseras med din iPad. Din iPad kommer att listas i "Anordningar" Sektion av sidofältet. Välj det för att öppna dina iPad-inställningar. Om du inte kan se sidofältet, klicka på SeDölj sidofält.
  • Bild med titeln Lägg till appar till iPad steg 14
    6. Klicka på "Appar" flik. Detta öppnar apphanteraren för din iPad. Se till att "Synkronisera apps" låda längst upp på skärmen är markerad.
  • Bild med titeln Lägg till appar till iPad steg 15
    7. Välj vilka appar du vill synkronisera. Kontrollera varje app som du vill synkronisera med din iPad. Avmarkera appar som du vill ta bort från din iPad. Du kan också dra och släppa appar på den simulerade iPad-skärmen och omorganisera de appar som är på den.
  • Bild med titeln Lägg till appar till iPad Steg 16
    8. Synkronisera dina appar. När du är nöjd med ditt appval klickar du på Apply längst ner i fönstret. Apparna börjar synkronisera med din iPad. Du kan övervaka synkroniseringsprocessen från skärmen längst upp på skärmen.
  • Bild med titeln Lägg till appar till iPad Steg 17
    9. Eject din iPad. När synkroniseringsprocessen är klar högerklickar du på din iPad i "Anordningar" Sektion av sidofältet. Välj Utplåna. Detta gör det möjligt för dig att säkert koppla bort din iPad från din dator.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande