Så här avbokar du en hotellbokning på expedia

Semesterplaner går inte alltid som förväntat och du kan behöva avbryta dina hotellbokningar. Om du bokade dina bokningar via Expedia, betyder det att du förmodligen redan betalat för ditt rum. Lyckligtvis, om du avbokar inom hotellets avbokningsfrist, är det en bra chans att du kan få återbetalning. Du kan avbryta via Expedias hemsida eller ringa sin kundsupportlinje.

Steg

Metod 1 av 3:
Avbryta ditt hotellbokning online
  1. Bild med titeln Avbryt en hotellbokning på Expedia Steg 1
1. Leta reda på ditt resvägsnummer i din Expedia-bekräftelsemail. När du bokade hotellbokningen, borde du ha fått ett mail från Expedia som listar dina bokningsuppgifter och resvägsnummer. Har det här meddelandet redo att göra det lättare att avboka din bokning.
  • Bild med titeln Avbryt ett hotellbokning på Expedia Steg 2
    2. Klicka på "Mina resor" på https: // expedia.com. Länken "My Trips" kommer att vara längst upp till höger om Expedia-hemsidan. Om du klickar på länken tar du till en inloggningssida som gör att du kan komma åt dina semesterinformation.
  • Bild med titeln Avbryt en hotellbokning på Expedia Steg 3
    3. Logga in på ditt konto. Använd e-postadressen och lösenordet som du använde för att boka flyget för att logga in på ditt konto. Du kan också använda din e-postadress och resvägsnummer om du inte kommer ihåg det lösenord du skapade. Klicka på "Skicka" för att logga in på ditt konto och se dina resplaner.
  • Bild med titeln Avbryt ett hotellbokning på Expedia Steg 4
    4. Klicka på "Kommande Trips" -fliken och klicka på hotellbokningen. Hitta din hotellbokning på fliken "Kommande Trips". När du har hittat det, klicka på det för att visa detaljerna i din bokning.
  • Läs din resväg för att se om den återbetalas eller en återbetalningsbar. Detta kommer att låta dig veta om du kan få pengarna tillbaka.
  • De flesta hotellrumsreservationer återbetalas helt så länge du avbokar innan hotellets avbokningsfrist.
  • Om du har en återbetalningsbar reservationer kan du fortfarande kunna avbryta och få återbetalning inom en 24-timmarsperiod. Läs "Användarvillkor" För att få de exakta detaljerna för din bokning.
  • Bild med titeln Avbryt en hotellbokning på Expedia Steg 5
    5. Klicka på "Avbryt rum" på höger sida av skärmen. När du har tillgång till resplanen för bokningen ska det finnas 2 alternativ på höger sida av skärmen för att avbryta eller ändra din bokning. Klicka på "Avbryt rum" för att gå till sidan Rum avbokning.
  • Klicka på "Ändra" för att ändra detaljer om din bokning istället för att avbryta.
  • Kontakta hotellet direkt för att göra vissa ändringar som rökningspreferens, sängtyp eller handikapptillgång.
  • Bild med titeln Avbryt ett hotellbokning på Expedia Steg 6
    6. Slutför avbokningen genom att klicka på "Avbryt detta rum."Tryck på den gula" Avbryt den här rummen "-knappen på höger sida av skärmen slutar din avbokning. När du klickar på det kommer du till en sida som visar detaljerna för din avbokning.
  • Det kan ta upp till 7 arbetsdagar för att återbetalningen ska överföras till ditt konto.
  • Metod 2 av 3:
    Ringer Expedia för att ändra eller avboka din bokning
    1. Bild med titeln Avbryt en hotellbokning på Expedia Step 7
    1. Hämta din hotellreservationsbesök. Att ha detaljerna i din resa gör det lättare att avboka din bokning via telefon. Gå till https: // expedia.com och klicka på "Mina resor" för att logga in på ditt konto och se dina resebyråer.
  • Bild med titeln Avbryt en hotellbokning på Expedia Steg 8
    2. Ring 800-397-3342 i USA eller +1 404-728-8787 internationellt. Använd +1 404-728-8787 om du ringer från utsidan av U.S. Använd en touch-tone-telefon eller mobiltelefon för att ringa supportlinjen.
  • Bild med titeln Avbryt en hotellbokning på Expedia Steg 9
    3. Följ de automatiska snabba riktningarna. När du ansluter till telefonnumret, kommer du att riktas till ett automatiserat system. Välj det språk du vill använda och tryck sedan 4 för att avbryta din hotellbokning. När du slår 4 måste du ange ditt resvägsnummer i din telefon.
  • Metod 3 av 3:
    Felsökning av problem
    1. Bild med titeln Avbryt ett hotellbokning på Expedia Steg 10
    1. Kontakta direkt hotellet om du inte kan avbryta via Expedia. Det kan finnas vissa omständigheter där du måste avboka dina bokningar via hotellet som du bor i snarare än med Expedia, även om du använde Expedia för att få bokningen. Hitta hotellets telefonnummer och ring dem. Tala med en kundtjänstrepresentant och berätta för dem att du skulle vilja avbryta din hotellbokning.
  • Bild med titeln Avbryt en hotellbokning på Expedia Steg 11
    2. Kontakta Expedia online för att ställa frågor. Besök https: // expedia.com / service / och klicka på "Kontakta oss." Detta tar dig till en webbformulär som du kan använda för att fråga Expedia en fråga om din hotellbokning. Om du har några problem att avbryta din bokning, kan du använda den här sidan för att kontakta dem.
  • Bild med titeln Avbryt ett hotellbokning på Expedia Steg 12
    3. Skicka Expedia ett direktmeddelande via sociala medier som ett alternativ. Du kan skicka ett direktmeddelande till Expedia genom att besöka dem på Twitter på https: // Twitter.com / Expedia. Klicka på ikonen Kuvert för att skicka dem ett direktmeddelande och förklara din avbokningssituation. Om du hellre skulle använda Facebook kan du besöka https: // Facebook.com / Expedia /. Skicka dem ett meddelande via chattrutan längst ned till höger på sidan om du använder Facebook.
  • Du måste ha ett konto som ställs in för att skicka ett direktmeddelande.
  • Tips

    Innan du bokar dina bokningar, se till att läsa "Regler och föreskrifter" eller "Användarvillkor" innan du slutförde transaktionen. Dessa länkar kan ha ytterligare riktlinjer eller restriktioner för återbetalningar och avbokningar.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande