8 Effektiva sätt att utöka intervallet av en garageport

Det är frustrerande att kämpa med din garage dörröppnare i slutet av en lång dag, men lyckligtvis finns det några enkla knep som kan hjälpa dig att utöka utbudet av fjärrkontrollen. Det typiska sortimentet av en garageportöppnare är ca 100 ft (30 m), men ett antal saker kan påverka hur bra det fungerar. Att förbättra utbudet av din öppnare kan vara så enkelt som att ändra dina batterier, även om du i vissa fall kan behöva flytta sändaren för att undvika störningar från andra enheter.

Steg

Metod 1 av 8:
Kontrollera om bilvisorn stör fjärrkontrollen.
  1. Bilden med titeln utökar intervallet av en garageport Steg 1
1. Håll fjärrkontrollen i handen om den är klar till din visir. Tryck sedan på knappen för att öppna ditt garage. Om öppnaren fungerar bra när du håller den, men det fungerar inte på visiret, kan det finnas något i visiret som stör signalen. I det fallet kan det inte vara mycket av en skillnad - du kommer inte att kunna använda fjärrkontrollen från visiret.
Metod 2 av 8:
Byt ut batteriet.
  1. Bildtiteln utökar intervallet av ett garageport Steg 2
1. Denna enkla fix tar bara några minuter. Ett felaktigt batteri kan definitivt påverka hur bra din garage dörröppnare fungerar. För att byta ut batteriet i de flesta fjärrkontroller, ta bort visirklämman och försiktigt pry av bakluckan med en skruvmejsel med platthuvud. Använd skruvmejseln för att försiktigt dyka upp det gamla batteriet, tryck sedan på det nya batteriet på plats och byt ut locket.
  • De flesta garageportöppnare använder ett 2032-knapps batteri, även om vissa använder olika storlekar.
  • Om du nyligen har ändrat batterierna, men de fortfarande inte fungerar, testa dem med en batteriladdare. Om batteriet satt på hyllan under en lång tid innan du köpte det, kunde det ha varit död när det kom till dig.
Metod 3 av 8:
Förläng din antenn.
  1. Bildtiteln utökar intervallet av en garageport Steg 3
1. Använd den här enkla åtgärden för att öka ditt sortiment. Hitta antennen på din garage dörröppnare-det är vanligtvis bara en isolerad ledning som hänger från enheten. Stäng av strömmen till ditt garage och använd sedan Wire-strippare för att skära av om /2 i 1.3 cm) Isolering från slutet av ledningen. Sedan klippa ca 20 ft (6.1 m) av lågspännings koppartråd och remsa /2 i 1.3 cm) från ena änden av det, liksom. Vrid de två nakna ändarna av tråd tillsammans och linda dem i elkablar och sträck sedan den nya ledningen ner i strålen som stöder din garageport när den är öppen. Säkra ledningen nära din garageport.
  • Om du vill, kan du mata den nya antennen över din garage dörr så det går utanför. Detta kommer att öka din signal ännu mer, men det är bra att lämna den inuti dörren om du inte vill se ledningen.
  • Du kan använda vilken tråd du råkar ha ljuger, inklusive stereo, Ethernet eller telefonledning.
Metod 4 av 8:
Byt ut din fjärrkontroll om det är mer än 10 år gammal.
  1. Bildtiteln utökar intervallet av ett garageport Steg 4
1. Prova detta om du tror att kontakterna kan bli slitna. När de avlägsna åldrarna och kontakterna slits ner, kan fjärrkontrollen inte längre skicka en stark signal till sändaren. Med tiden påverkar detta sortimentet av garagedörröppnaren. Du kan köpa en ersättnings fjärrkontroll från de flesta Big-box-butiker som säljer hemförbättringsförbindelser.
  • Om fjärrkontrollen satt länge med gamla batterier, är kretsarna sannolikt korroderade. I så fall behöver fjärrkontrollen troligen bytas ut även om det är mindre än 10 år gammal.
Metod 5 av 8:
Ändra frekvensen för en äldre öppnare.
  1. Bildtiteln utökar intervallet av en garageport Steg 5
1. Vänd frekvensomkopplarna om fjärrkontrollen har dem. Äldre Garage Door Remotes kommunicerar med sändaren på en viss frekvens. Denna frekvens bestäms av en serie omkopplare, kända som DIP-omkopplare. Öppna baksidan av fjärrkontrollen och leta efter dessa switchar-det kan vara 9 eller 12, beroende på modellen på din öppnare. Se sedan på din sändare, eller rutan inuti ditt garage som styr öppnaren och hitta motsvarande omkopplare. Alternativa några av omkopplarna från deras nuvarande läge - se till att de matchar exakt på fjärrkontrollen och sändaren.
  • Det är bättre att använda ett slumpmässigt mönster för omkopplarna, snarare än att lägga dem alla i en rak rad - vilket gör det mindre troligt att någon kan kopiera din RF-signal och öppna din garageport.
  • Om din sändare fungerar på en frekvens, men det har inte brytare kan du installera en extern mottagare nära garagedörröppnaren som kommer att konvertera frekvensen för dig.
Metod 6 av 8:
Byt ut dina glödlampor om de orsakar störningar.
  1. Bild med titeln utöka intervallet av en garageport Steg 6
1. Koppla ur garaget ljus för att se om det är problemet. Vissa enheter avger radiosignaler som kan störa din garageportöppnare. LED och fluorescerande lampor är en frekvent culprit, så om du har dem installerat i ditt garage, försök att koppla ur dem i några minuter. Om intervallet på din garageportöppnare förbättras när lamporna är urkopplade, försök byta ut glödlamporna med ett annat varumärke.
  • Om du inte vill byta ut dina Lightbulbs kan det hjälpa till att installera ett ferritklämma runt nätsladden på lådan som styr din garageportöppnare. Klämma fast klippet runt nätsladden och snäppa det på plats för att hjälpa till att blockera RF-störningar. Du kan beställa dessa kärnor online eller köpa dem från en elektronisk butik.
Metod 7 av 8:
Flytta Opener Control Box om du inte kan ta bort störningen.
  1. Bilden med titeln utökar intervallet för ett garageport Steg 7
1. Placera det längre bort från andra elektriska apparater. Det finns ett antal enheter som kan orsaka störningar, inklusive automatiserade sprinklersystem eller ljus, överspänningsskydd och larm. Om du kan identifiera vad som orsakar störningen och det är inte ett alternativ att flytta det, flytta rutan som styr din garageportöppnare kan hjälpa till att lösa problemet. Tänk bara på att du kan behöva ha en professionell göra installationen för dig.
  • Till exempel, om du har en kabel som går längs baksidan av ditt garage, vilket orsakar störningar, om du installerar din garage-dörröppnare mot framsidan av ditt garage kan hjälpa till.
  • Tyvärr kan det vara svårt att fastställa vad som helst som orsakar problemet - det kan vara något som en närliggande flygplats eller radiotorn, till exempel.
Metod 8 av 8:
Omprogrammera fjärrkontrollen om den använder en kod.
  1. Bilden med titeln Utvid intervallet av en garageport Steg 8
1. Återställ fjärrkontrollen om den inte längre svarar alls. Om din garage dörröppnare inte fungerar kan något ha hänt att återställa koden som den sänder till mottagaren. Medan processen kan variera beroende på din Garage Door Opener, har de flesta stora märken en knapp på öppnaren eller väggkontrollen som säger "Lära sig." Tryck på den här knappen och tryck sedan på knappen på din öppnare som du vill använda för att öppna dörren.
  • Om knappen är på rutan som styr din garageportöppnare, kommer den att vara nära antennens botten.
  • Beroende på din modell kan du höra ett klick på garagedörren, eller du kan se blinkande lampor på fjärrkontrollen som anger programmering.
  • När du är klar trycker du på knappen igen för att se till att garagedörren öppnas.

Tips

Dela på det sociala nätverket:
Liknande