Hur man justerar ljusstyrkan på en fitbit versa

Om displayen på din Fitbit Versa är för lätt eller mörk kan du justera ljusstyrkan i dina inställningar. ThisWill visar hur du ökar eller minskar ljusstyrkan på din Fitbit Versa.

Steg

  1. Bild med titeln Justera ljusstyrkan på en fitbit versa steg 1
1. Öppna Inställningar. Denna växelsymbol finns i antingen det övre vänstra hörnet av din skärm om din FitBit cyklar genom övningar eller i det övre vänstra hörnet när du trycker på den stora knappen på vänster sida av Fitbits ansikte. Du kan behöva svepa åt vänster för att navigera genom appar.
  • Bild med titeln Justera ljusstyrkan på en fitbit versa steg 2
    2. Knacka Ljusstyrka. Detta är den första listan i menyn.
  • Bild med titeln Justera ljusstyrkan på en fitbit versa steg 3
    3. Välj en ljusstyrka inställning. Om du vill att omgivningssensorn kan upptäcka belysningen runt dig och ändra skärmens ljusstyrka, välj Bil. Du kan också välja att ställa in skärmens ljusstyrka till Max, Vanligt, och Dämpa.
  • Tips

    Om funktionen Auto-dimming inte fungerar korrekt kan du ha en skrapa, smet eller damm på sensorn som hindrar det från att ta en exakt läsning av ljuset runt dig. Om du inte kan ta bort smeten eller dammet på egen hand, kan du behöva överväga att få en ny fitbit, inaktivera den automatiska dimma eller ta den till en professionell verkstad.
  • Se även till att några skärmskydd eller fall inte kommer i vägen för den omgivande sensorn.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande