Så här skapar du ett spotify-konto utan facebook på en dator eller mac

Thistaaches du hur man skapar ett nytt Spotify-konto utan att använda ett Facebook-konto. Du kan använda din personliga e-post istället för Facebook för att registrera dig till Spotify.

Steg

  1. Bild med titeln Skapa ett Spotify-konto utan Facebook på en PC eller Mac Steg 1
1. Öppna Spotify webbplats på din webbläsare. Typ Spotify.com I din webbläsares adressfält och tryck på ↵ Ange på ditt tangentbord.
  • Bild med titeln Skapa ett Spotify-konto utan Facebook på en PC eller Mac Steg 2
    2. Klick Bli Medlem. Den här knappen kommer att vara i övre högra hörnet på Spotify-hemsidan i din webbläsare. Det kommer att omdirigera dig till en anmälningsformulär.
  • Bild med titeln Skapa ett Spotify-konto utan Facebook på en PC eller Mac Steg 3
    3. Ange din e-postadress i E-post fält. Om du vill anmäla dig utan ett Facebook-konto måste du använda din personliga e-postadress för att skapa ett nytt Spotify-konto.
  • Om du inte redan har en personlig e-postadress kan du skapa ett nytt e-postkonto på Google, Yahoo, eller Microsoft Live.
  • Bild med titeln Skapa ett Spotify-konto utan Facebook på en PC eller Mac Steg 4
    4. Fyll i resten av anmälningsformuläret. Du måste skriva in ett nytt lösenord och användarnamn för dig själv, liksom ditt födelsedatum och ditt kön.
  • Bild med titeln Skapa ett Spotify-konto utan Facebook på en PC eller Mac Steg 5
    5. Klicka och markera rutan bredvid jag är inte en robot captcha. Du kan bli ombedd att slutföra en snabb captcha-uppgift för att verifiera att du är en människa och inte en bot.
  • Bild med titeln Skapa ett Spotify-konto utan Facebook på en PC eller Mac Steg 6
    6. Läsa Spotify`s Villkor och sekretesspolicy. Du kan öppna dessa dokument från de gröna länkarna ovanför BLI MEDLEM knapp.
  • Bild med titeln Skapa ett Spotify-konto utan Facebook på en PC eller Mac Steg 7
    7. Klick BLI MEDLEM. Det här är den gröna knappen längst ner på registreringssidan. Det kommer att skapa ditt nya Spotify-konto. Du kan nu logga in på mobilen eller skrivbordet med ditt nya konto.
  • Tips

    Varningar

    När du har skapat ett Spotify-konto med ett länkat Facebook-konto är det inte möjligt att koppla bort ditt Facebook-konto från Spotify. Du måste skapa ett nytt konto med din e-postadress.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande