Hur man förtrollar vapen i äldste scrolls online

Äldste Scrolls Online är en MMO som släpptes för datorn, Xbox One och PS4. Det är baserat på alla klassiska Bethesda äldste Scrolls spel. Inflytande från tidigare spel kan hittas alla hela ESO. Det finns massor av sätt att anpassa din karaktär och redskap. Du kan även förtrolla dina vapen med användningen av glyphs som finns i hela spelet.Du kan också förtrolla med vissa lootobjekt.

Steg

Metod 1 av 2:
Förtrollande med hjälp av glyphs
  1. Bild med titeln förtrollande vapen i äldste Scrolls Online Steg 1
1. Loot allt du hittar. Så småningom kommer du över några glyphs. Dessa objekt är en vanlig droppe på fiender, men finns oftast i "tunga säckar" och skattkistor. De kan omedelbart användas för att förtrolla dina vapen.
  • Bild med titeln förtrollande vapen i äldste Scrolls Online Steg 2
    2. Kontrollera din inventering för att hitta vapnet du vill förtrolla. För att komma till din inventering, tryck på Start-knappen, tryck på A-knappen under "Inventory" och välj "Vapen" för att se allt redskap du har lagrat i den.
  • Bild med titeln förtrollande vapen i äldste Scrolls Online Steg 3
    3. Tryck på y-knappen för att öppna upp åtgärder under ditt markerade vapen. En skärm kommer att dyka upp med ett par olika alternativ.
  • Bild med titeln förtrollande vapen i äldste Scrolls Online Steg 4
    4. Välj "Förtrollning" från menyn. Gör detta genom att slå på en knapp medan ordet "förtroll" är vald. En ny skärm visar alla glyphs som för närvarande kan tillämpas på Toyour Weapon.
  • Bild med titeln förtrollande vapen i äldste Scrolls Online Steg 5
    5. Förtrolla ditt vapen. Bläddra igenom dina glyphs tills du hittar den du vill använda. När du hittar den glyph du vill förtrolla ditt vapen med, slå på en knapp. Detta kommer att förtrolla ditt vapen.
  • Njut av att använda ditt nyligen förtrollade vapen när du spelar eso. Observera att du bara kan lägga till en förtrollning till ett vapen.
  • Metod 2 av 2:
    Förtrollande ditt vapen från början
    1. Bild med titeln förtrollande vapen i äldste Scrolls Online Steg 6
    1. Loot fiender, kistor och andra behållare för att hitta Runestones. Du behöver en potens rune, en essens rune och en aspekt rune. Du behöver en av var och en för att göra en glyph. Om du vill göra mer än en glyph måste du hitta flera runor av varje typ.
    • Runorna har följande drag: Potency påverkar nivå, essens påverkar vad Rune gör och aspekten påverkar kvaliteten.
  • Bild med titeln förtrollande vapen i äldste Scrolls Online Steg 7
    2. Leta reda på ett förtrollande bord i någon större stad. Förtrollande tabeller visas som en serie kristaller på din karta. De finns vanligtvis inom några mages guildbyggnad.
  • Bild med titeln förtrollande vapen i äldste Scrolls Online Steg 8
    3. Aktivera förtrollande bordet. Gör detta genom att gå upp till det och slå på en knapp. En lista över dina nuvarande körningar visas på skärmen.
  • Bild med titeln förtrollande vapen i äldste Scrolls Online Steg 9
    4. Skapa en glyph. Välj en rune i varje kategori (potens, essens och aspekt-du kan kontrollera under varje rune för den effekt det kommer att ha). När du har valt, tryck på A-knappen för att hämta dina runor till en glyph.
  • Om du har tillräckligt med runor för fler glyphs, fortsätt att göra dem.
  • Bild med titeln förtrollande vapen i äldste Scrolls Online Steg 10
    5. Öppna din Vapen-inventeringsmeny. Tryck på "Start" -knappen, bläddra ner till "Inventory" och välj "Vapen" i din Inventory-meny. Det är här alla dina nuvarande vapen är.
  • Bild med titeln förtrollande vapen i äldste Scrolls Online Steg 11
    6. Hitta det vapen du vill förtrolla och bläddra ner till den. Tryck på Y-knappen för att öppna åtgärdsmenyn för det här vapnet.
  • Bild med titeln förtrollande vapen i äldste Scrolls Online Steg 12
    7. Förtrolla vapnet. Välj "Förtrollning" från listan över åtgärder genom att slå på en knapp över den, och en lista kommer popup som visar dina nuvarande glyphs. Slå på en knapp på en glyph för att lägga till det i ditt vapen. Ditt vapen kommer nu att förtrollas med den glyph du gjorde.
  • Njut av ditt nyligen förtrollade vapen. Du kan mixa och matcha runor för att skapa ännu mer kraftfulla glyphs.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande