Hur man ritar och målar en romantisk stuga i ett punkter

Med hjälp av ett punktsperspektiv kan du skildra ett objekt eller en byggnad direkt, med den andra sidan som återvinner till en försvinnande punkt.Den tid som spenderas att lära den här metoden är minimal och den resulterande ritningen är trovärdig och tilltalande för ögat.Eftersom akvarell är ett medium som lämpar sig för luftiga, fantasifulla ämnen och transparenta tekniker, är ämnet för en romantisk stuga en akvarellklassisk.Låt din fantasi ha fri regering när du ritar och målar den här nyckfulla bostaden.

Steg

Del 1 av 3:
Skissar stugan
  1. Bild med titeln Romcottagelayout
Bild med titeln ritningarupplies
1. Rita huset.Montera dina ritartiklar.Ett ark av standard, 8 ½ "x 11" datorpapper, en skarp penna, en linjal, en penna skärmare och en suddgummi.
  • Bild med titeln Horizonline1
    2. Placera ditt papper på en bräda eller arbetsyta i landskapsorienteringen.Rita en linje från sida till sida vid ungefär centrum.Detta är "horisontslinjen" eller den plats där himlen och jorden träffas.Det kallas också "ögonnivå."På ögonnivå ser du bara fram och ena sidan av rektangeln.
  • 3. Till vänster om mitten, lägg en punkt för att representera "Vanishing Point."När vi ser landskap utomhus är det här platsen där allt är så långt borta, de konvergerar in i en enda punkt.
  • Bild med titeln Frontofhouse
    4. Konstruera framsidan av huset.Det kommer att ses på ögonnivå.Rita en rektangel i utrymmet till höger om försvinnande punkten på horisonten, halv över och hälften nedan.
  • Bild med titeln Linestovpt
    5. Använd din linjal för att köra linjer från vänster sida (eller den sida som är närmast försvinnande punkten) till och vid önskemål.
  • Tänk på att de enda linjerna du kommer att rita i den här träningen kommer att vara horisontell, vertikal (till papperets kanter) eller till försvinnande punkten.
  • Bild med titeln hus sida till vp
    6. Rita en vertikal linje för att ange var lådan eller huset slutar.Radera styrlinjerna - de två linjerna till försvinnande punkten och horisontlinjen där den visar genom rektangeln.Att radera horisonten kommer att göra din rektangel för att vara en solid form och kommer nu att kallas en kub.
  • Bild med titeln maketriangle
    7. Skapa ett topptak.Gör en x med din linjal från hörn till hörn på den första rektangeln som representerar framsidan av byggnaden.Genom mitten av X, dra en vertikal linje.Gör det så högt som du vill att din taktopp är.
  • 8. Anslut sidorna på taket för att bilda en triangel.
  • Bild med titeln Dobackedgeroof
    Bild med titeln Dobackedgeroof
    9. Avsluta taket.Efterlikna taket på taket på baksidan.Gör detta genom att placera din linjal mot vinkeln och lätta det lätt till baksidan.Rita den här linjen för att stänga takformen.
  • Bild med titeln Tovpt.For tak
    10. Rita taket.Kör en linje från taket till Vanishing Point.
  • Bild med titeln överhäng
    11. Gör taket över hängande.
  • Bild med titeln WindowsDoor
    12. Planera och blockera i Windows och en dörr.Kom ihåg att använda endast två typer av linjer för detta: vertikal eller till försvinnande punkten.Gör dörrar rektangulära formade, tillräckligt långa för att en person ska passera.Windows kan vara rektanglar, rutor, till och med runt.Att göra runt, gör en torg och runda av de fyra hörnen.
  • 13. Göra en skorsten.Detta är en rektangel som stiger väl över takets högsta topp.Lägg till en annan rad för att ge det djup.
  • 14. Radera alla styrlinjer utom horisonten.
  • Del 2 av 3:
    Utsmyckning av ritningen
    1. Överför och pryda ritningen.Kopiera ditt hus till en bit av 140 pund 11 "x 14" akvarellpapper från en kudde.
    • En metod är att spåra din skiss vid fönstret.Du kanske måste mörka linjerna i ditt hus med penna eller fin linje sharpie för skissen att visa igenom på det bra papperet. Håll din skiss bakom det bra papperet och upp till ljuset.Skift det för att bestämma var du vill att ditt hus ska gå.Tacka skissen med maskeringstejp den på baksidan av ditt bra papper. Använd en linjal för alla linjer.
    • En annan metod är att använda grafitpapper från konst- eller hantverksbutiken, en konstnärs raderbara version av kolpapper. Bild med titeln GraphitePaper
  • Bild med titeln EmbellishDrawing
    2. Stå upp ditt papper, gå tillbaka och planera kompositionen för din målning.Fråga dig själv, vad gör ett hus ett stuga?Gör forskning på internet.För idéer, Google "romantiska stugor i akvarell" eller "färgsidor av storybook stugor."Eller använd helt enkelt din fantasi och lägg till vad som gör dig lycklig.
  • 3. Tänk på materialet i ditt hus. Siding kommer att ge djup och texturstucco, tegelsten, sten, träbältros, etc.
  • Bild titled tak
    4. Studera tak.De kommer i ett stort utbud.Ett halmtak ses ofta i stugor i storybooks.
  • Bild med titeln WindowsRomcott 4
    5. Var särskilt uppmärksam på dörren eller entréen.Gör extra linjer runt det för djup och soliditet.Lägg till ett fönster, textur, dörrknopp, upphöjda paneler, etc.
  • 6. Behandla dina fönster med särskild vård.De kommer att representera och visa upp det liv som händer inuti huset.Lägg till ytterligare rader för lister och ännu mer för att bryta upp utrymmet i rutor.Lägg till fönsterlådor och / eller luckor.Visa karaktär genom att ha dem välvda, smala eller i ett vinkelrum, format som ett ögonlock.
  • Bild med titeln staket
    7. Använd tillbehör för att lägga till personliga detaljer.Lågväggar, picket eller stenstaket, en trellis eller en arbor, busk eller landskapsarkitekturelement, träd, stigar, en sten trädgård eller väg, blommor, flagstones, etc.
  • 8. Skapa en inställning för huset.Rita landskapselement för att placera huset i en speciell inställning.Variera typer av trädformar för intresse.
  • Bild med titeln
    9. Använd extra försiktighet som visar en väg.Vinkla den till sidan, kurva den och få det smalare nära dörröppningen och flamma och blekna ut som det går in i scenen.Ritar det rakt ner från huset och gör det för styvt kommer att det verkar vara stående upprätt, en situation som ska undvikas.
  • Del 3 av 3:
    Måla stugan
    1. Måla ditt hus.Samla vad akvareller föredrar, borstar, en vattenhink och pappershandduk eller vävnader för att hjälpa till att styra flödet av färg.
  • Bild med titeln bigbrush
    2. Blanda stora pölar av färg och använd en stor borste.Flyter färgen över formerna.
  • Bild med titeln undermålning
    3. Börja måla på vilken plats som helst.Det finns ingen rätt plats att börja.Arbeta med ljus, utspädd tvättar ursprungligen.Detta hjälper dig att se din scen i färg och är lätt att göra korrigeringar om du torkar bort ett vått område med vävnad.Låt stycket torka innan du gör ytterligare lager eller tvättar.Använd en hårtork om du vill.
  • 4. Arbeta på målningen tills det uppfyller dig.Bättre att sluta tidigare snarare än att överarbeta det.Kom ihåg att det finns många sätt att redigera ditt arbete, svampar av till ljusa områden, över målning med en annan färg mm. Du kan lägga till efterbehandling på obestämd tid som de förekommer.När du är klar, skriv ditt arbete när du är klar.Börja en ny målning vid denna tidpunkt.
  • Bild med titeln Romatcottage
    5. Var stolt över att veta att den här speciella lilla bostaden är unikt din.Häng det när du är klar och njut av att återvända till det när du vill.Ingen förpackning krävs.
  • Tips

    Medan det är rättvist spel att ta idéer från andra artisters arbete ses på internet, inte kopiera en målning exakt.Det är mer givande att komma med egen design och vara stolta över att veta att det verkligen är din.

    Varningar

    Om du tar fotografier från livet, använd kompisystemet och har någon annan kör och drar bilen till säkerhet medan du tar bilder från det öppna passagerarfönstret.Detta gör det möjligt för dig att få den exakta vyn du vill ha. Om du kommer ut ur bilen för att ta ett fotografi, var noga med att hålla dig väl klar över körbanan och trafiken.Kom ihåg: Säkerhet först.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande