Hur man fixar smudged nagellack

Bortsett från flisade naglar är det inget som frustrerande som en fläckig punkt av polska på en ny manikyr eller pedikyr. Medan du kan bli frestad att ta bort alla dina polska och börja färskt, kanske du vill överväga några alternativ på förhand. Först, försök att täcka upp den fläck i din polska med en rolig utbud av glitterpolsk och nagelkonst. Om du föredrar att ta ett spotbehandlingsmetod, använd en liten mängd aceton för att lossa området runt smeten innan du använder en justeringslåda av polska. Slutligen, försök att radera dina fläckar alla tillsammans med en specialiserad smudge reparationsprodukt. Det tar bara några minuter att få dina naglar primed, fasta och redo för alla tillfällen!

Steg

Metod 1 av 3:
Dekorera spiken för att täcka smeten
  1. Bild med titeln Fix Smudged Nail Polish Steg 1
1. Lägg till ett lager av glitterpolska för att markera spiken. Stress inte om en enda nagel ser smudd ut. Innan du når acetonen, försök experimentera med lite glitter polera istället. Applicera 1 kappa glitterpolsk för att täcka eventuella fläckar, vänta sedan minst 5 minuter för att den polska ska torka. För att till och med utse dina naglars utseende, måla samma spik på din motsatta hand i glitterpolsk!

Dricks: Om du föredrar att gå ut, överväga att måla alla dina naglar med en glittrande päls.

  • 2. Välj ett polskt dottingverktyg för att göra lekfulla mönster. Ta ett speciellt dottingverktyg för exakt nagelkonst och använd det för att göra speciella mönster över de smudda delarna av nageln. Om du verkligen gillar designen är du välkommen att lägga till mer rolig konst till resten av naglarna också!
  • Nail Dotting Tools kan hittas online, eller på de flesta skönhetsbutiker.
  • Bild med titeln Fix Smudged Nail Polish Steg 3
    3. Använd pärlor eller rhinestones för en rolig och enkel fix. Använd en serie rhinestones för att skapa en ljus, funky design över den smudade delen av din nagel. Lägg till en punkt av naglim till varje rhinestone, och placera varje sten med spetsen av en penna. Vänta några sekunder för att limet ska torka innan du flyttar fingrarna runt.
  • Du kan hitta nagelvaror online eller på de flesta skönhetsbutiker.
  • Metod 2 av 3:
    Utför spotbehandling med aceton
    1. Bild med titeln Fix Smudged Nail Polish Steg 4
    1. Blötta toppen av en bomullspinne i aceton. Ta bort locket på en acetonflaska och fyll den med polsk remover. Ta sedan en bomullspinne och placera 1 ände i det fyllda locket för att dränera det helt. Knippa den blötgående änden av bomullspinne för att klämma ut någon överskott av aceton före tid.
    • Kontrollera att bomullspinne är fuktig men inte droppande våt.
    • Var försiktig så att du inte droppar någon aceton på dina andra naglar, eftersom du inte vill smita eller röra upp några andra kappor av polska.
  • 2. Gnugga bomullspinne för att sprida sig mer polsk i det smudade området. Torka runt den smudade platsen på nageln för att lossa och sprida sig mer polska i det drabbade området. Använd små, ljusrörelser när du gnuggar bomullspinne, som arbetar ovan, nedan och till sidorna av smeten för att börja överföra någon av den polska färgen.
  • Det är okej om du inte kan få en hel del polska i den smudade platsen. Gör bara ditt bästa för att sprida dig så mycket färg som du kan.
  • 3. Applicera nagellack till det drabbade området. Ta samma polska färg som används på resten av naglarna och använd den för att återanvända en päls av polska till den smutsiga platsen på din spik. Arbeta i korta, breda slag, sprida polsken i det fläckiga området så mycket som möjligt.
  • Visa detta justeringsskikt som ett tillägg till det polska som du ursprungligen applicerade.
  • Bild med titeln Fix Smudged Nail Polish Steg 7
    4. Vänta 5 minuter för att den polska ska torka helt. Luta dig tillbaka i några minuter, eller sätt en timer när du släpper produkten. Beroende på den polska du använder, kan det inte ta så lång tid för att produkten ska torka helt - var noga med att undersöka flaskans etikett för att dubbelkontrollera.
  • Om du inte låter det nya lagret av polskt torrt helt, kan du ställa dig upp för mer smetande.
  • 5. Skydda din fasta nagel med ett lager av topplack. Använd applikatorn i flaskan för att applicera den klara polska i långa, även stroke ner i mitten av nageln. Applicera den övre kappan i ett jämnt lager, se till att all den färgade polska är helt täckt och skyddad.

    Visste du? Den övre kappan hjälper till att förhindra framtida smudging från att inträffa på den nageln.

  • Metod 3 av 3:
    Med smudge reparation nagellack
    1. Bild med titeln Fix Smudged Nail Polish Steg 9
    1. Applicera 1 skikt av smudge reparation polera till din smutsiga nagel. Borsta ett lager av specialiserat smetreparation polera på den drabbade nageln. Använd den här produkten på samma sätt som du skulle använda ett klart polerat, så att formeln börjar arbeta genom smeten på din nagel. Applicera detta på eventuella smudade naglar som behöver fixa eller justera.
    • Du kan hitta Smudge Repair Polish Online eller i många skönhetsbutiker.
  • Bild med titeln Fix Smudged Nail Polish Steg 10
    2. Vänta 10 sekunder för den polska att torka. Låt formeln ställa in i minst 10 sekunder innan du lägger till en skyddande topplack. Du kan se synlig förändring i de fläckiga delarna av nageln som rynkor och scuffs försvinner från den polska ytan.
  • Om du inte ser någon omedelbar förändring, använd ett annat lager av produkten efter att den första kappan torkar.
  • 3. Lägg till en topplack för att skydda dina naglar från några fler fläckar. Applicera ett jämnt, jämnt lager av klart toppskikt polerat över ytan av smetfria nageln. Använd inte för mycket-istället, försök hålla polsken så tunna som de tidigare lager. Vänta minst 5 minuter för den övre kappan att torka, eller dock är det angivet på din flaska.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande