Hur man dekorerar dina naglar

Att lägga till dekoration till dina målade naglar är ett kreativt sätt att ta med din manikyr till nästa nivå. Genom att göra nagelkonst kan du personifiera dina naglar och lägga till ett unikt element i din vardag. Du kan även dekorera för att fira en viss semester eller säsong! Det finns en mängd olika material som du kan använda för att göra dekorera dina naglar lätt och roligt.

Steg

Metod 1 av 3:
Gör grunderna
  1. Bild med titeln Dekorera dina naglar Steg 1
1. Välj en bra plats för att dekorera dina naglar. Du vill ha en platt, stabil yta med gott om utrymme för att sprida ut dina material i ett väl upplyst och välventilerat rum. Om möjligt, försök att inte välja ett område i ett rum med mattor, eftersom färg blir svårare att ta bort från mattan än trä eller kakel.
  • Bild med titeln Dekorera dina naglar Steg 2
    2. Rengör naglarna. Börja med att tvätta händerna. Då, med en bomullsboll som blötläggs i nagellackborttagare, ta bort alla tidigare polska från dina naglar. Håll bomullsbollen mot din nagel i ungefär tio sekunder, och sedan svepa i en sida till sida rörelse. Använd en Q-tips och nagellackborttagare för att rengöra kanterna på nageln.
  • Det är en bra idé att använda nagellackborttagare även om du inte har någon polsk på. Detta kommer att avlägsna naturliga oljor som kan förhindra att färgen är ordentligt vidhäftande i nageln.
  • Bild med titeln Dekorera dina naglar Steg 3
    3. Klämma och File dina naglar. Du vill att dina naglar ska matcha, så de borde alla vara samma längd. Börja med att klippa ner dem och använd sedan en fil för att släta ut de grova kanterna. Du kan också använda din fil för att forma dina naglar till antingen en rundad eller kvadrerad kant, beroende på din preferens.
  • Var noga med att filen i en riktning, från utsidan mot nagelns mitt, snarare än i en fram och tillbaka rörelse. Detta kommer att förhindra att naglarna bryts.
  • Bild med titeln Dekorera dina naglar Steg 4
    4
    Tryck tillbaka dina naglar. Dina naglar är de små hudremsorna vid basen av var och en av dina naglar. När du trycker ner den här huden får du en renare manikyr och ett bredare område av din spik för att måla och dekorera! Använd en cuticle pinne för att försiktigt flytta den här huden ner till botten av nagelsängen.
  • Du kanske vill suga fingrarna i varmt vatten i några minuter innan du trycker tillbaka dina naglar. Vattnet kommer att mjuka huden och göra processen enklare.
  • Bild med titeln Dekorera dina naglar Steg 5
    5. Rulla nagellackflaskan mellan dina palmer i ca 25-30 sekunder. Gör det istället för att skaka flaskan, eftersom denna rörelse kommer att värma och blanda polsken utan att skapa bubblor. Undvik bubblor resulterar i en mjukare manikyr.
  • Bild med titeln Dekorera dina naglar Steg 6
    6
    Måla dina naglar. Börja med en baslack, och låt det torka i ungefär fem till tio minuter. Nästa, använd två lager av din valda färg, så att varje kappa kan torka helt innan du applicerar nästa. Avsluta det med ditt val av nagelkonst.
  • Bild med titeln Dekorera dina naglar Steg 7
    7. Applicera en topplack. När din nagelkonst är torr, använd din slutliga kappa av klart polsk. Detta förhindrar nagellacken från sprickning eller chipping, och det kommer att lägga till lite extra glans till dina naglar. Var noga med att applicera en svep av polsk på undersidan av nageln för extra skydd.
  • Metod 2 av 3:
    Använda hushållsmaterial
    1. Bild med titeln Dekorera dina naglar Steg 8
    1
    Använd en tandpetare eller en bobby pin för att göra prickar på din nagel. Denna grundläggande metod ger dig flera dekorationsalternativ, inklusive:
    • Enkla polka prickar. Använd din Bobby-stift till jämnt spridda prickar över en eller flera naglar. För extra färg, använd olika färger för olika prickar, se till att du har en separat bobby-stift för varje färg.
    • Blommor. Släpp fem små prickar av samma färg i mitten av nageln, vilket gör en cirkel med en punkt i mitten. Medan den polska är fortfarande våt, använd en tandpetare eller liten dekorborste för att dra de yttre prickarna mot sidan av nageln. Detta kommer att bilda kronbladet.
    • Tasspår. Använd Bobby PIN-koden för att göra en eller två större prickar (beroende på om du vill ha en eller två utskrifter) på din nagel. Använd sedan tandpetaren för att placera tre mindre prickar över varje större.
  • Bild med titeln Dekorera dina naglar Steg 9
    2. Använd tejp till Färg Blockera dina naglar. När din basfärg är helt torr, använd en bit tejp i nageln så att du enkelt kan lägga till en andra färg till spiken.
  • Det enklaste blockeringsmönstret att göra är en enkel diagonal. Placera bandet så att din nagel är separerad i två trianglar, och sedan måla två lager av din andra färg på den obehandlade halvan. Tillåt tid för varje kappa att torka, lägg sedan till en topplack.
  • Du kan också skapa en mer unik effekt genom att klippa bandet med speciella sax som skapar en linje av zigzags på kanten av bandet. Placera bandet antingen vid din nagel, eller över den diagonala.
  • Bild med titeln Dekorera dina naglar Steg 10
    3. Crumple Plast Wrap för en steneffekt. Applicera två eller tre skikt av en ljusfärgad baslack, såsom blekblå eller turkos. När dessa kappor är helt torra, måla din skrynkliga plastfolie med guldpolsk och svampar sedan den polska på din spik med plastfolien.
  • Bild med titeln Dekorera dina naglar Steg 11
    4. Gör mönster med permanenta markörer. Permanenta markörer, som Sharpies, kommer i många olika färger, inklusive silver och guld. Dessa markörer är mycket lättare att styra än polska borstar, så att du kan rita en mängd olika prickar, linjer, zigzags, eller till och med hjärtan ovanpå din basrock. Du kan också experimentera med olika storlekstips.
  • Om du gör ett misstag med en sharpie kan designen lätt avlägsnas med gnidningsalkohol, ett material som inte kommer att ta bort din baslack. När du har en design du älskar, lägg till en topprock för fullt skydd.
  • Bild med titeln Dekorera dina naglar Steg 12
    5. Placera pappershålförstärknings klistermärken på botten av nageln. Dessa klistermärken gör att du kan lämna basen av din nagel omlastad. Den cirkulära formen på klistermärken placerad längst ner på nageln resulterar i en omvänd fransk manikyr eller halvmåneffekt.
  • Placera klistermärken längst ner på din ommålade nagel. Sedan måla två lager av din valda färg, ta bort klistermärken när den andra kappan har satt i några minuter. Använd en Q-spets doppad i nagellackborttagare för alla nödvändiga touchups.
  • Bild med titeln Dekorera dina naglar Steg 13
    6. Klipp upp en gammal duschloofa för ett fisknätlook. När din baslack är torr, skära ut en kvadrat i loofa och placera den över din nagel. Håll loofa på plats genom att lägga små kvadrater av tejp på kanterna. Med en gammal sminksvamp, dab en andra färg över din nagel och torget Loofa, som kommer att fungera som den perfekta stencilen.
  • Metod 3 av 3:
    Lägga till utsmyckningar
    1. Bild med titeln Dekorera dina naglar Steg 14
    1. Applicera rhinestones eller pärlor. Dessa roliga utsmyckningar kan lägga till en gnista till din nagel. Använd en tandpetare eller en bobby-stift för att placera en liten punkt av naglim på toppen av din torkade basrock. Placera sedan din pärla ovanpå limet med ett par pincett och håll det på plats i några minuter så limet kan torka. Avsluta det med en topplack.
  • Bild med titeln Dekorera dina naglar Steg 15
    2
    Lägg till glitter på naglarna. Glitter är ett bra och enkelt sätt att göra dina naglar färgglada och sparkly. Detta kan vara en rörig process, dock, så var beredd på lite rengöring. Du kan applicera glitter på ett av två sätt:
  • Blanda glitter med klar nagellack eller en topplack och applicera blandningen i naglarna. Lägg till ett normalt lager av toppskikt när den glittrande kappan har torkat.
  • Stänk glitter ovanpå en våtbasbeläggning och låt den torka. Avsluta med en topplack.
  • Bild med titeln Dekorera dina naglar Steg 16
    3
    Använd nagelklistermärken för en alternativ manikyr. Nail klistermärken kommer i olika färger, mönster och effekter. De ger ett annat alternativ till dem som bara inte kan måla sina naglar.
  • Applicera klistermärken för att rengöra och opolerade naglar genom att trycka på dem nära nagelbandet och utjämna dem ut mot toppen av naglarna.
  • File dina klistermärken för att göra dem perfekt matcha dina naglar. Använd en vanlig nagelfil för att försiktigt och försiktigt lämna bort den överskjutande klistermärkena. Nästa, "järn" klistermärken med tummen i en mild upp och ner rörelse över din nagel. Det finns inget behov av topplackar över klistermärken.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande