Så här tar du bort ditt wikipedia-konto

Du kan inte radera ett Wikipedia-konto på grund av restriktioner på MediaWiki-programvaran, men du kan ha all din användare (och i vissa fall, prat) raderade, ditt användarnamn ändras och ditt konto låst. ThisWill lär dig hur.

Steg

  1. Bild med titeln Ta bort ditt Wikipedia-konto Steg 1
1. Se till att ditt konto är i gott skick.God ställning innebär att det inte finns någon aktuell diskussion om ditt beteende (eller skiljedomsfall), aktiva sanktioner eller block (tillfälligt eller permanent) på ditt konto.Kontrollera Administratörsskydd, de Skiljedomsförfrågningssida, och din samtalssida För aktuella diskussioner.Kolla upp Blocklistan och Redigeringsbegränsningar För aktiva sanktioner.
  • Bild med titeln Ta bort ditt Wikipedia-konto Steg 2
    2. Placera "{{pensionerad}}" Mall på din användar- och samtalssidor på Wikipedia (eller Meta-Wiki).Detta kommer att informera användarna som lämnar meddelanden som du lämnar Wikipedia permanent.
  • För att göra det, klicka på "Redigera".Kopiera malletiketten ovanifrån, klistra in den högst upp på din användarsida på Wikipedia och klicka på Publicera ändringar.
  • Bild med titeln Ta bort ditt Wikipedia-konto Steg 3
    3. Plats "{{db-u1}}" På din användarsida om du vill försvinna helt.Din talssida kommer inte att raderas om det inte finns exceptionella omständigheter.
  • Bild med titeln Ta bort ditt Wikipedia-konto Steg 4
    4. File en byte namn.Att göra det, gå till denna sida och ange ditt nya användarnamn.Se till att den är i formatet Vanished User ####### (var # är slumpmässiga nummer).
  • Bild med titeln Ta bort ditt Wikipedia-konto Steg 6
    5. Ta bort din e-postadress från dina önskemål.Att göra det, gå till denna sida och välj Ta bort e-postadress.Ange ditt lösenord. Du kan också ändra ditt lösenord till en slumpmässig sträng och kasta den bort (det kommer att skära av kontot, och det är omöjligt att återställa det efteråt). När du är klar, logga ut.
  • Tips

    Din förfrågan kan nekas på vilket som helst stadium.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande