Hur man klär sig som jade west

Om du är en stor fan av Jade Wests stil på TV-serien "Victorious", kan du vara intresserad av hur hon blandar mörkare kläder med coola texturer och tyger och undrar hur man återskapar sitt unika utseende. Med några viktiga garderobstycken och ett angeläget öga för mode kan du införliva Jade Wests ikoniska stil i din egen känslighet.

Steg

Del 1 av 3:
Skapa en garderob
  1. Bild med titeln Klänning som Jade West Steg 1
1. Kolla in fläktplatser för Jade West och undersök hennes stil. Titta på bloggar, sociala medier eller till och med enkla sökmotorfrågor för bilder av Jade Wests outfits på showen. Hennes karaktär klänningar helt enkelt men med en distinkt känsla av stil som gynnar mörka färger över pasteller eller ljusa färger, balanserar en feminin men gotisk känsla
  • Lägg märke till hur Jade kombinerar en solid men detaljerad botten - som blå jeans - med en mönstrad topp. Hon håller fokus på detaljerna genom att para den nödlösa denim med solida färgade checkers. De stora rutorna förhindrar att outfiten ser för upptagen medan du ger ett roligt och edgy utseende. Genom att hålla skjortan knäckt, är utseendet är avslappnad och ung. Med hjälp av den fasta svarta tanken överstår upp den svarta i den knäppta tröjan utan att vara för dressy.
  • Undersöka hur hon åtkomst till med sort. Jade kommer att välja en grundläggande tillbehörsfärg och springa med det genom att använda färgen och det är närliggande nyanser till hennes bälte, skor och smycken. För att hålla henne blick polerad, behåller hon de önskade nyanserna i hennes nagellack. Hennes tillbehör har tydligt ansetts som ett slutstycke till hennes outfit, och sätts noggrant. Observera att mindre kan vara mer när du kopplar tillbehör, till exempel att ha en chunky ring med ett minimalt halsband.
  • Brainstorm där inspirationen till Jade Wests stil kommer ifrån. Ofta med hårförlängningar, studs och tjocklätade stövlar Harken till punk och motorcykel modeinspirationer.
  • Bild med titeln Klänning som Jade West Steg 2
    2. Hålla fast vid mörka färger och kyla toner i mångsidiga bitar. När du väljer nyckelstycken för din Jade West-garderob, leta efter saker som är moderna men ändå anpassningsbara. Speciellt när du arbetar inom en budget, välj objekt för sin mångsidighet så att du kan ställa dem på många olika sätt.
  • Ett par mörka denimskinnar med distresserade detaljer kan användas som en kontaktpunkt till flera outfits. Att välja ett välutrustat svart par gör att du kan få många olika stilar från ett enda par jeans.
  • Jade ses ofta med leggings. En mjuk, bekväm legging kan klä sig upp eller ner, medan de bärs med konventionella toppar, kjolar eller tunika.
  • En tutu stil kjol skiktad med tulle kan vara en välkommen förändring från Wests mer kroppsramande stilar.
  • Bomullst-shirts är ett billigt sätt att hålla variation i dina kläder samtidigt som de är kostnadseffektiva. Syfta att fylla dina lådor med fasta mörka färger som skogsgrön, marinblå och grå. Dessa ganska neutrala färger kan bytas ut med många olika överlagringar.
  • Bild med titeln Klänning som Jade West Steg 3
    3. Plocka ut bekväma och plana militära stövlar. Jade West skämmer inte bort från kamputseende och stannar från krusiduller och band. Istället gynnar hon ofta mer robusta skor som laced kamp stövlar eller svarta ridstövlar.
  • Kolla militära sändningsbutiker eftersom de ofta har en mängd olika militära stövlar. Leta efter en rundad tå med grommets upp hela boot såväl som långa snören.
  • Gå enkelt med långa svarta stövlar. Titta på små detaljer som spännen, för att ge en motorcykelliknande känsla. Spännen och studs lägger till dimension till en outfit och ger ett mer personligt utseende. Var försiktig så att du inte väljer en överdrivd stil för att förhindra att en outfit ser överväldigande.
  • Bild med titeln Klänning som Jade West Steg 4
    4. Välj tillbehör som är enkla och djärva. Jade bär alltid massor av tillbehör och det är viktigt att ha tillbehör som kan matchas med lätthet. Välj tillbehör inom ett färgområde som fungerar för dig, som mestadels silver eller guld.
  • Jade lagrar ofta sina halsband. Genom att välja flera halsband i fasta metalliska nyanser, kan de blandas och matchas ihop. Ett bellybutton-längd halsband kan enkelt paras med flera kortare halsband. Var inte rädd för att leta efter geometriska pendlar, stenar och fjädrar.
  • Se upp för armband och armband som består av läder. Jade bär ofta hennes armband som liknar hennes halsband: skiktad. Plocka upp ett tjugo paket med solida färgade, mager armband för ett enkelt ackompanjemang till ett enda fokaltarmband.
  • Använd enkla örhängen. Jade bär mestadels studs i svart och grått. Uppmuntra dig själv att utöka dina horisonter från studs genom att kolla in faux pärlor och glaspinnar.Dangly örhängen kan se vackra men de kan vara tunga. Börja med en enkel stud är ett säkert sätt att låta dina öronlopp anpassa sig till vikten.
  • Om du inte har öronen pierced, välja pinne-on eller klämma örhängen. Små klistermärken gör en lätt örhänge substitut och kläm örhängen är ett mildt alternativ till att ha dina lobes pierced.
  • Slitage uttalande ringar. Gå till stora mörka stenar på ett enkelt band, eller flera tunna silverband som du kan stapla på toppen av varandra på ett finger. Utforska alla dina fingrar och titta på mindre band för att passa före din andra knä, högre upp på fingrarna, för att skapa ett unikt utseende.
  • Del 2 av 3:
    Piecing outfits tillsammans
    1. Bild med titeln Klänning som Jade West Steg 5
    1. Var avslappnad med jeans och t-shirts. För enkel dag till dag tittar på skolan eller jobbet, gå Jade-Simple. Koppla dina skinniga jeans med en t-shirt. För att få mer ut ur din outfit, försök att lägga en mönstrad, knapp-up skjorta över toppen din tee. Tuck dina jeans i dina stövlar för en slutlig finish på ditt jade look.
    • Om du inte har en mönstrad knapp-upp, prova en grafisk t-shirt i mörka färger. En annan variant är en mörk legging med en tunfisk-stil eller lång tröja. Om det känns för Boxy, försök lägga till ett mager bälte runt midjan.
    • Pumpa upp dina tillbehör. Vid går med en avslappnad outfit, utforska din tillbehörssamling. Prova parning skiktade halsband med en chunky ring, eller stud örhängen med en armful av armband.
    • I de kallare säsongerna, försök lägga till en mörkfärgad halsduk. Scarf kommer att lägga till en ny dimension av textur till din lediga outfit.
  • Bild med titeln Klänning som Jade West Steg 6
    2. Gå för en full goth look med tights och en kjol. Jade är inte rädd för att bära en kjol och hon parar ofta med leggings. Försök med att ha en solid färgkjol med färgglada leggings eller vice versa: en färgstark kjol med solida svarta leggings. Avsluta outfiten med en neutral grå topp.
  • När du kopplar tights med en kjol, försök att hålla fast vid en neutral topp för att förhindra att outfiten ser för upptagen. Det kan vara lätt att ta bort med färg.
  • Kjolar och stövlar är inte en faux pas! Om det känns bekvämt, bära den.
  • Kom ihåg att vara stilig. Jade visar inte stora mängder midriff eller klyvning. Håll dig själv täckt och stilig som hon gör.
  • För ett annat utseende, försök att tucka din tröja i din kjol. Detta kan se särskilt sött ut med en kjol som sitter i midjan.
  • Bild med titeln Dress Metal (Girls) Steg 5
    3. Bära en klänning skiktad med en knapp upp. Jade tenderar att hålla sina axlar täckta i en strappy klänning. Om du har en enkel svart klänning hemma kan du göra detsamma genom att helt enkelt välja din favoritvästknapp upp och bära den under eller över klänningen. Experimentera med det som känns bekvämt för dig. Om knappen upp inte känner rätt, prova en pull-over tröja. Detta kan också lägga till värme till en outfit på vintern.
  • Ett annat alternativ att lägga till en klänning är en svart jacka. Militära stövlar med dragkedja och studded jacka kan göra även de frillaste tjejklänningarna ser punkrock.
  • Del 3 av 3:
    Dra av hår och smink
    1. Bild med titeln Klänning som Jade West Steg 7
    1. Lägg till tillfällig färg på ditt hår. Undvik din föräldrars straff genom att investera i billiga, klämma i hårförlängningar. Clip-in Extensions finns i många färger och är ett enkelt sätt att ändra ditt utseende. Förlängningarna är ett enkelt sätt att förhindra att håret är skadat och torrt från färgning. Om du inte kan hitta den längd du gillar, var inte rädd för att klippa dem i ditt eget hår och försiktigt klippa till önskad längd.
    • Fokusera på att lägga färg på framsidan av ditt ansikte. Jades förlängningar ramar ofta framsidan av hennes ansikte. Om det känns för Brave, försök att börja på baksidan av ditt hår.
    • Var försiktig när Styling Extensions. När de är billiga är de ofta syntetiska och kan smälta när värme appliceras.
  • Bild med titeln Gör ögonen ser större steg 10
    2. Håll ögonen smink klassiker och enkel. Oavsett din ögonfärg kommer Jades neutrala ännu djärva ögonmakeup att se fantastiskt ut. Var försiktig att inte överämpa ögonmakeup eftersom det lätt kan se rörigt och slarvigt med så mycket mörk färg. Var inte avskräckt om det tar många försök - smink handlar om experiment.
  • Applicera en neutral skugga över hela ditt lock. Tänk på att Jades lock ofta ser hudtonat och du vill hålla ett naturligt utseende.
  • Försök använda en tjock eyeliner penna för att få jade ögon. Medan du bibehåller en tråkig slut, använd penna för att mjukt linje hela ditt öga. När det första lärandet kan du finna det lättast att ansöka om ögon och städat med en bomullspinne. Använd swaben för att ta bort överflödig smink och förhindra ett black-eye look. När du specificerar den nedre delen av ögat, applicera bara en liten mängd liner och försiktigt smet med bomullspinne.
  • När du applicerar mascara, rotera borsten utåt från rötterna på dina fransar. Vrid försiktigt borsten fram och tillbaka horisontellt för att få en grundlig täckning. Detta håller dina fransar som ser tjocka och naturliga. Om dina fransar slutar fast ihop, försiktigt och försiktigt skilja dem med en bomullspinne eller tandpetare.
  • Bild med titeln Få Pouty Lips Steg 9
    3. Applicera en mjuk läppfärg. Jades smink favoriserar neutrala och rosa läppar. Traditionell läppstift kan vara svår att behålla och hantera, därför försök att använda en färgad glans eller balsam. Lip Balm kommer att hålla dina läppar ser ganska matta och bara lägga till en färg av färg till din naturliga ton, samtidigt som du fuktas. Glans kommer att lägga till gott om glans och pucker till din pout.
  • Om du vill försöka Jades Red Lip See kan du behöva experimentera beroende på din hudton. Röda toner kan vara fina och det kan ta experiment för att hitta vad som fungerar för dig. Prova körsbär, brandmotor eller korallfärgade glans.
  • För att förhindra att färgen visas på dina tänder efter applicering, gör en sugande "O" -form med dina läppar runt fingret. Dra snabbt fingret från din mun medan du behåller formen. Nästa kysser dina läppar på en platt bit pappershandduk. "O" -formen tillåter fingret att ta bort någon läppfärg på insidan av dina läppar, och pappershandduken tar bort överdriven läppfärg för att förhindra att den flyttas tillbaka i munnen.
  • Tips

    Ha kul med din Jade West Look. Inkorporera hennes stil i din egen och bära inte bara det som känns bekvämt, men också vad som gör att du känner dig självsäker.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande