Hur man rengör nike sneakers

Fick ett fantastiskt nytt par Nike Sneakers för några månader sedan? Och nu ser de ut tre år? Frukta inte. Tårar och missfärgning, trots, kan dina nikes se ut som nya med några enkla steg.

Steg

Metod 1 av 3:
Rengöring av sneakers
  1. Bild med titeln Clean Nike Sneakers Steg 1
1. Bli av med överskott av smuts. För att undvika färgning görs det bäst så snart som möjligt efter att dina skor är utsatta för smuts. Använd en ren, mjukborst tandborste för att försiktigt rengöra yttersålen.
  • Om du verkligen vill komma in, kan du använda små penslar, skruvmejslar, awls eller bitar från telefon och glasögon rengöringssatser för att städa ut nooks och crannies.
  • 2. Förbered några suds. Fyll ett handfat med varmt vatten och blanda i lite tvättmedel. Överdriv inte det. Du vill ha en mildt tvålvätska.
  • Om du städar Nike Flyknits, använd kallt vatten, eftersom varmt vatten kan skada tyget. Du bör också använda en mild rengöring som Jergens mild eller ändamål snarare än tvättmedel, som har kemikalier som kan påverka färgämnet i flydknit-tyget.
  • 3. Ge dina skor ett svampbad. Använda en svamp, mikrofiberduk eller tvättduk, skrubba försiktigt de smutsiga delarna av dina skor. Använd inte för mycket vätska - du vill inte få dina skor någon våtare än du måste. Skölj tvålen från svamp, mikrofiberduk eller tvättduk med varmt vatten och använd det för att torka tvålen från dina skor.
  • Bild med titeln Clean Nike Sneakers Steg 4
    4. Låt dem torka. Lämna dina skor ut för att lufttorka i ett välventilerat rum. Du kan lägga dem på en solig plats för att påskynda processen lite, eller använd en torktumlare på den kalla inställningen, men lägg dem aldrig i en torktumlare.
  • Du kan maka dina skor med pappershanddukar för att hjälpa dem att hålla sin form, men kom ihåg att de tar längre tid att torka utan luftflöde.
  • Att sätta ett torktumlare tygplåt i varje sko kan hjälpa dem att torka snabbare och fräscha dem lite.
  • Metod 2 av 3:
    Rengöring av dina insoles
    1. Våta insolesna. Springa dem under fick vatten tills de blöts igenom. Var försiktig med dem, särskilt om delar av är avskalade eller skadade.
  • 2. Skrubba insolesna. Häll lite diskmedel eller tvättmedel på insolesna. Skrubba dem försiktigt, med en tandborste eller annan liten borste. Om det finns en etikett som är synlig på sulorna, var noga med att skrubba runt det..
  • 3. Skölj insolesna. Använd kallt vatten den här gången. Fortsätt att vara mild, men se till att du får all tvål ut.
  • 4. Torka insolesna. Lägg ut en handduk och placera dem ovanpå den. Vik resten av handduken över dem och tryck ner för att torka. Klappa så mycket vatten som möjligt. Lägg insolesna ut för att torka i ett väl ventilerat rum, eller framför en fläkt.
  • Metod 3 av 3:
    Att hålla dina sneakers rena på språng
    1. Bild med titeln Clean Nike Sneakers Steg 9
    1. Bär barnservetter. Om du vill hålla dem som ser nya, är det bäst att få smuts av dina skor så snart du får det på dem. Barnservetter är väldigt mjuka, och hjälper dig snabbt och enkelt att ta bort smuts från dina sneakers.
  • Bild med titeln Clean Nike Sneakers Steg 10
    2. Bära pennor. En penna suddgummi är mycket praktisk för att bli av med repor och scuffs på de gummiaktiga delarna av dina skor. Bara gnugga suddgummi på märket på din sko på samma sätt som du skulle gnugga ett felstavat ord på en bit papper.
  • Bild med titeln Clean Nike Sneakers Steg 11
    3. Köpa insatser. Det finns styva papper och kartonginsatser du kan köpa för att sätta i dina skor när du inte bär dem. Detta kommer att se till att skorna håller sin form och varnar inte medan de är av dina fötter. Dessa är speciellt praktiska när dina skor blir våta.
  • Bild med titled Clean Nike Sneakers Steg 12
    4. Byt ut dina snören. Inget fräschar ett par sneakers som nya snören. Att få ett glittrande nytt par för att ersätta en sliten man kan göra en välskött för par sneakers ser fräsch ut ur lådan.
  • Tips

    Om du måste rengöra pumas eller Fila, Försök att följa deras rengöringsförslag.

    Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande