Hur man applicerar brow mascara

Djärva ögonbryn har ett ögonblick just nu. Om dina ögonbryn inte är naturligt instagram-redo, oroa dig inte, vilket ger dem en boost är så snabbt och enkelt som att svepa på en liten mascara. Ta ett rör av din favoritögonas mascara, eller köp en som är speciellt gjord för ögonbryn. Du kommer snart att vara på väg att ha den mörkare, fylligare brows du längtar efter! Ögonbryn mascaras innehållande vax eller gel kan hjälpa dig att uppnå fjädrande pojke-brows eller en mer snygg, försiktigt preparerat utseende.

Steg

Metod 1 av 10:
Prova regelbundna mascara i en nypa för full, mörka pannor.
  1. Bild med titeln Ansök Brow Mascara Steg 1
1. Använd vanlig mascara om du inte vill köpa en speciell pannprodukt. Det finns massor av mascaras på marknaden utformad speciellt för ögonbryn, men låt inte marknadsföringen hype lura dig! Om du inte vill skälla ut för ännu en sminkprodukt, följ ledningen för många pro makeupartister och bara svepa på din vanliga ögonfransar.
  • Mascara kommer att göra dina pannor mörkare och fylligare, och kommer också att få att håren blir lite längre, precis som med dina ögonfransar.
  • Om du är orolig för att använda samma mascara-trollstav på dina pannor och ögonfransar, rengör staven mellan användningen. Blöt det i varmt vatten och torka av den mjukade sminken, låt spolen suga igen en minut i en makeupborstrengöring eller lite gnidningsalkohol. Skölj det och klappa det torrt med en pappershandduk.
Metod 2 av 10:
Välj en klar ögonbrynsmascara för kontroll utan färg.
  1. Bild med titeln Ansök Brow Mascara Steg 2
1. Prova detta om du går för ett naturligt utseende. Clear Brow mascara är bra om du gillar utseendet på naturliga pannor eftersom det ger dig kontroll och glans utan att lägga till någon extra färg. Titta noga på förpackningen så att du vet om din produkt är tonad eller inte. Kontrollera efter produkter märkt "Clear" eller "färglös."
  • Många av dessa mascaras skickar också dina pannor för att hålla håret glänsande och friskt.
Metod 3 av 10:
Använd tonad ögonbryn mascara för att definiera och tämma pannor.
  1. Bild med titeln Ansök Brow Mascara Steg 3
1. Välj en nyans nära din naturliga pannafärg för ett subtilt utseende. De flesta produkter som säljs som "ögonbryn mascaras" innehåller vaxer för att hjälpa brudgummen och styra dina ögonbryn såväl som mörkna dem. De kommer i en mängd olika färger, så leta efter en som ligger nära dina ögonbryns naturliga nyans.
  • Att mörka upp dina pannor ger dig ett fiercare, mer gjort uppseende. Ta en mascara i mörkbrun eller jämn svart för att verkligen göra dina pärningar ut. Detta är ett bra alternativ för en kväll ut eller en fotografering.
Metod 4 av 10:
Torka överskottet av mascara från staven först.
1. Detta hjälper dig att undvika de fruktade klumparna. Ta inte bara din spoolie och gå. Innan du börjar, skrapa försiktigt överskottsmascara från trollet på kanten av ditt mascara-tube.
  • Du kan också torka av överskottet med lätt borstning av trollet över en vävnad innan du använder den.
Metod 5 av 10:
Svepa vingen över varje panna en gång för ett naturligt utseende.
1. Flytta i riktning mot hårväxten för jämn täckning. Oroa dig inte för att grova dina pannor för nu. Följ bara den naturliga riktningen för varje hår när du sveper på mascara. Detta kommer att bidra till att varje hår är helt belagt.
  • Om du använder en mascara som matchar din naturliga pannafärg, var inte rädd för att trycka ner och applicera ett litet tryck. Det är okej om lite av det kommer på din hud, så länge du bor i dina ögonbryns naturliga gränser.
  • Om du använder en mörkare mascara, var lite mer försiktig. Ta det långsamt och se till att du bara belägger håren utan att få någon mascara på din hud.
Metod 6 av 10:
Borsta i motsatt riktning för extra färg och volym.
1. Prova detta om du inte är nöjd med din täckning efter en kappa. Ta din spoolie och borsta dina ögonbryn tillbaka tvärtom så att du täcker den andra sidan av varje hår. För en jämn fylligare, bulkiereffekt, vänta på att din första päls ställer lite innan du går in med en andra kappa.
  • Om du använder en mycket mörk mascara, experimentera med att hoppa över den första kappan och bara göra en kappa mot kornet. Detta hjälper till att förhindra att dina pannor ser för överdriven.
  • För att få en fluffig, tousled boy-panna look, låt bara mascara efter det här. Du är bra att gå!
Metod 7 av 10:
Kamma håret med en ren spoolie efter mascara torkar.
1. Detta städer upp dina pannor och tar bort alla mascara-klumpar. Det skiljer också håren för ett mer välskött utseende. Låt din mascara satt i en minut, eller tills det känns torrt. Ta sedan en ren spoolieborste och kamma försiktigt genom dina ögonbryn i riktning mot hårväxten.
  • Borsta håret upp istället om du föredrar ett fjädrande utseende.
Metod 8 av 10:
Fyll i några luckor med en pennpenn eller pulver.
1. Kontrollera eventuella luckor eller nakna utrymmen i dina pannor. Om du upptäcker någon, använd en pennpenna eller ögonskugga för att noggrant fylla i utrymmena med naturliga utseende, hår-tunna slag. Se till att du använder en nyans som matchar din ögonbrynfärg.
Metod 9 av 10:
Gnugga bort smetar försiktigt med en torr spoolie.
  1. Bild med titeln Ansök Brow Mascara Steg 9
1. Gör det om du oavsiktligt fick mascara på huden runt dina pannor. Om mascara fortfarande är våt, smörj det bara runt mer, så vänta tills det torkar. Använd en mjuk, ren spoolieborste för att flinga bort den torkade mascara, borsta den med en pulverborste.
  • Om Spoolie-tricket inte fungerar, doppa en Q-spets eller concealerborste i micellärt vatten och använda det för att städa upp smeten.
Metod 10 av 10:
Ta bort panna mascara före sängen med sminkborttagare.
  1. Bild med titeln Ansök Brow Mascara Steg 10
1. Sova i din smink kan skada din hud och hår. Ta en smink remover torka eller hälla din favorit smink remover på en bomullsplatta. Svepa försiktigt dynan eller torka över varje ögonbryn, ta hand om att inte dra eller gnugga hårt på håret och huden.
  • När du har tagit av din smink, tvätta ansiktet med en mild ansiktsrengöring för att bli av med smuts, död hud och eventuella kvarvarande makeupfragment. Glöm inte att fuktar när du är klar!
  • Du behöver inte använda dyra makeup-removers och rengöringsmedel för att städa upp dina pannor och ögonfransar. Vaseline är en stor, mild sminkborttagare. Följ upp genom att tvätta ditt ögonområde med ett tårfritt barnschampo.

Tips

Saker du behöver

  • Vanlig mascara eller ögonbryn mascara
  • Vävnad
  • Ögonbryn penna eller pulver
  • Ren spoolie borste
Dela på det sociala nätverket:
Liknande