Hur man anpassar falska fransar

Ibland kan det vara så svårt att hitta det perfekta paret av falska fransar som att hitta en nål i en höstack. Om de är rätt stil, kanske de inte är tillräckligt fulla för det utseende du vill ha. Om de har glitter, precis som du alltid ville, kan glitteren vara fel färg. De är ofta mycket dyrare än vanliga ögonfransar. Lyckligtvis är det lätt att anpassa fransar, oavsett om du bara vill göra dem fullare, eller om du vill lägga till lite glitter eller glam till dem. Bäst av allt kan du anpassa dem till din smak!

Steg

Metod 1 av 5:
Lägger volym med enskilda fransar
  1. Bild med titeln Skräddarsy falska ögonfransar Steg 1
1. Få ett par falska fransar. Det skulle vara bäst att hålla fransarna i deras ursprungliga bricka. Om lashremsan är väldigt lång, kanske du vill mäta det mot ditt ögonlock och trimma bort eventuellt överskott - alltid trimma från det yttre hörnet.
  • Bild med titeln Anpassa falska ögonfransar Steg 2
    2. Applicera ögonfranslim till strax under remsan. För bästa resultat, använd ett högkvalitativt ögonfranslim. Om ditt ögonfranslim levereras med en applikator, bör du använda det. Om ditt ögonfranslim kom i ett rör, använd det med en tunn borste.
  • Bild med titeln Skräddarsy falska ögonfransar Steg 3
    3. Placera försiktigt de enskilda fransarna i limet, se till att de stöter upp mot lashremsan. Du kan göra detta med fingrarna eller ett par pincett.
  • Bild med titeln Skräddarsy falska ögonfransar Steg 4
    4. Vänta på att limet torkar, använd sedan fransarna. Om du applicerar fransarna för tidigt kan de enskilda fransarna falla av.
  • Metod 2 av 5:
    Lägger volym genom att stapla fransar
    1. Bild med titeln Skräddarsy falska ögonfransar Steg 5
    1. Få två par falska "stripig" ögonfransar. Ett par bör ha tjocka och tunna sektioner, och det andra paret ska ha jämnt åtskilda hår. Var noga med att få "stripig" Typ av fransar - Håren är knutna till lashremsan och därmed rörliga.
  • Bild med titeln Skräddarsy falska ögonfransar Steg 6
    2. Sprid håret ut på det yttre hörnet av det första paret av fransar. Ta paret av fransar med de tjocka och tunna sektionerna. Använd dina pincett för att skjuta håren på lashremsan så att de är jämnare åtskilda. Detta kommer att hjälpa till att få dina falska fransar att bli fylligare på det yttre hörnet.
  • Bild med titeln Skräddarsy falska ögonfransar Steg 7
    3. Placera dina ändrade fransar tillbaka på deras bricka. Om det fortfarande finns några av lim kvar på remsan, använd det för att hålla ögonen på brickan. Detta gör det lättare att stapla och lima fransarna tillsammans.
  • Bild med titeln Skräddarsy falska fransar Steg 8
    4. Rita en tunn linje av ögonfranslim höger under lashremsan. Använd ett ögonfranslim för det här. Om ditt lim kom med en applikator, använd det för att applicera limet. Om limet inte, använd en tunn borste för att applicera limet.
  • Bild med titeln Skräddarsy falska ögonfransar Steg 9
    5. Placera det andra paret av lashed på toppen. Ta de falska fransarna med jämnt åtskilda hår. Placera det på toppen av det första paret med limet på det. Du kan göra det med ett par pincett eller fingrarna. Använd slutet av en pensel eller penna för att hjälpa till att trycka ner hörnen.
  • Om du vill ha ett avsmalnande utseende på fransarna, avstängda det andra paret med lite, så att de sträcker sig över det yttre hörnen av det första paret. På det här sättet finns det färre, tunnare hår mot de inre hörnen.
  • Bild med titeln Skräddarsy falska ögonfransar Steg 10
    6. Vänta på att limet torkar innan du använder fransarna. Om du har stängt av fransarna, var noga med att snipas av överskottet vid det yttre hörnet. Om lashremsan fortfarande är för länge, skriv sedan ner det längre.
  • Metod 3 av 5:
    Lägger till glitter
    1. Bild med titeln Skräddarsy falska ögonfransar Steg 11
    1. Häll en liten mängd kosmetisk kvalitet glitter i en liten maträtt, burk eller bricka. Detta gör det lättare att hämta. Använd inte vanlig glitter från konst och hantverk butik - även den finaste, scrapbooking glitter är inte säker för ögonen.
  • Bild med titeln Skräddarsy falska fransar Steg 12
    2. Applicera Clear Eyelash Lim till de falska fransarna med applikatorn som följde med det, eller en tunn, spetsig borste. Du kan lägga limet var du än vill ha glitteren. Ett av de mest populära områdena ligger strax under lashremsan, men du kan också applicera det på fransarna själva.Undvik att applicera limet direkt på lashremsan. Detta kommer att lägga glitteren för nära dina ögon, vilket kan leda till irritation.
  • Om du do besluta att applicera limet till fransarna själva, planera att göra undersidan också, när allt torkar. På så sätt kommer glitteren att vara synlig när dina ögon är öppna och stängda.
  • Om limet får fransarna att klumpa ihop, använd en rak stift för att skilja dem.
  • Bild med titeln Skräddarsy falska fransar Steg 13
    3. Applicera glitteren på fransarna. Det finns många sätt på vilka du kan göra det här. Du kan försiktigt klampa på att använda en mjuk, fluffig ögonskugga borste. Du kan också stänk glitteren på med fingertopparna. Slutligen kan du alltid doppa fransarna i själva glitteren.
  • Vänta inte på att limet blir klibbigt. Ju tidigare du tillämpar glitter, desto bättre.
  • Bild med titeln Skräddarsy falska fransar Steg 14
    4. Vänta minst 10 minuter för limet att torka. Om du använde mycket lim, särskilt längs linjen, kan du behöva vänta längre än 10 minuter. Om du inte väntar tills limet är helt torrt, kan glitteren avlägga av.
  • Bild med titeln Skräddarsy falska ögonfransar Steg 15
    5. Tryck på eventuellt överskott av glitter. Du kan också försiktigt borsta av med en mycket mjuk ögonskugga borste. Om du märker några luckor, upprepa bara processen: Applicera lite lim, klappa på lite glitter, låt det torka, tryck sedan på det.
  • Metod 4 av 5:
    Lägger till rhinestones
    1. Bild med titeln Skräddarsy falska fransar Steg 16
    1. Få ett par dramatiska ögonfransar. Den bästa typen av falska fransar för den här metoden är den typ som är lång, tjock och full. Undvik tunna eller kloka ögonfransar för den här metoden, eftersom de inte kommer att kunna hålla vikten av rhinestonerna.
    • Om lashremsan är väldigt lång, mäta fransarna mot ögonlocket och snip av eventuellt överskott från det yttre hörnet.
  • Bild med titeln Skräddarsy falska ögonfransar Steg 17
    2. Få några små rhinestones. Rhinestones behöver vara den minsta du kan bra. Du kommer i huvudsak att ha på sig dessa på dina fransar, så alltför stort blir för tungt.Vita rhinestones ger dig ett elegant utseende, men färgade rhinestones är bra för evenemang, helgdagar och andra speciella tillfällen.
  • Du kan också använda små paljetter eller konfetti för detta.
  • Bild med titeln Skräddarsy falska ögonfransar Steg 18
    3. Applicera en rad eyelash lim till strax under lashremsan. Du kan också tillämpa en liten dot av lim till en av de yttre fransarna istället. Använd applikatorn som följde med ögonfranslim, eller en mycket tunn borste, för att göra det här.
  • Vissa människor tycker det är lättare att göra en pöl av lim på en bricka, och sedan doppa deras rhinestone, sequin eller konfetti i limet med ett par pincett.
  • Applicera inte limet direkt på lashremsan, eller rhinestonerna kommer att komma i vägen. De kan också irritera dina ögon.
  • Bild med titeln Skräddarsy falska ögonfransar Steg 19
    4. Använd pincett för att plocka upp en liten rhinestone och tryck den i limet. Om rhinestonen inte landar exakt var du vill ha det, använd spetsen på dina pincett för att försiktigt nudge den på plats. Gör detta för alla rhinestones.
  • Bild med titeln Skräddarsy falska fransar Steg 20
    5. Vänta på att limet ska torka. Du använder mer lim än vad du normalt skulle bifoga fransarna till dina lock, så limet kan ta ett tag att helt torrt. Rhinestones är också tunga, när det gäller fransar, så limet måste vara helt torrt. Om du inte väntar tillräckligt länge, kan rhinestonerna glida runt eller falla av.
  • Metod 5 av 5:
    Lägga till fjädrar
    1. Bild med titeln Anpassa falska fransar Steg 21
    1. Få några dramatiska ögonfransar. Denna metod fungerar bäst med fransar som redan är tjocka och fulla. Undvik wispy eller naturlig stilfransar - kontrasten mellan dem och fjädrarna kommer att vara för skarp.
    • Om lashremsan är lång, mäta fransarna mot ögonlocket och ta sedan ner dem från det yttre hörnet som passar.
  • Bild med titeln Skräddarsy falska fransar Steg 22
    2. Få några fjädrar. Du kan använda massor av olika typer av fjädrar, inklusive platta, vingefjädrar, mjuka och fluffiga fjädrar, tunna och wispy fjädrar och påfågelfjädrar. Du måste förbereda fjädrarna annorlunda, dock.
  • Bild med titeln Skräddarsy falska fransar Steg 23
    3. Ta fjädrarna ifrån varandra, om det behövs. Om du använder tunna, wispy fjädrar, behöver du inte göra det här. Andra typer av fjädrar kommer dock att behöva tas ifrån varandra så att de skulle se mer proportionella mot de falska fransarna. Här är de rekommenderade sätten att ta ifrån varandra varje typ av fjäder:
  • Om du använder en platt, vinge fjäder, skalar en remsa av stammen. Därefter separera remsorna ner till tunnare sektioner.
  • Om du använder mjuka och fluffiga fjädrar, avlägsna alla mjuka strängar tills du kommer till de styvare strängarna vid spetsen.
  • Om du använder en påfågelfjäder, plockar du bara några av de gröna blåsträngarna av stammen, du kommer att använda dessa för dina fransar.
  • Bild med titeln Skräddarsy falska fransar Steg 24
    4. Trim fjädrarna ner. Även om du använder en tunn wispyfjäder eller en påfågelfjädersträng, behöver du fortfarande skära ner den. Placera fjädern där du vill att den ska gå och se hur mycket du behöver skära av. Fjädern ska inte vara mer än dubbelt så lång längd på den längsta lashen. När du har räknat ut längden, trimma fjädern ner från basen med ett par sax.
  • Om du använder de platta, anka typfjädrarna, kan du även trimma spetsen till en punkt, kurva eller vinkel.
  • Om du använder en mjuk, fluffig fjäder som du "rakad" ner, trimma spetsen så att den är mindre.
  • Om du använder mer än en fjäder, leka med olika längder för att skapa en avsmalnande effekt.
  • Bild med titeln Skräddarsy falska fransar Steg 25
    5. Rita en tjock, linje av ögonfranslim där du vill att fjädern ska gå. Sätt limet längs lashremsan såväl som strax under den.
  • Bild med titeln Skräddarsy falska fransar Steg 26
    6. Vänta på att limet blir klibbigt, börja sedan placera fjädrarna. Se till att basen av varje fjäder stöter upp mot lashremsan. Undvik att placera fjädern på den faktiska remsan, eller det kommer att peka ditt ögonlock. Du kan berätta om limet är klibbigt när det börjar vända sig klart.
  • Du kan placera fjädrarna med fingrarna eller med ett par pincett.
  • Bild med titeln Skräddarsy falska fransar Steg 27
    7. Vänta på att limet ska torka. Detta kan ta upp till 2 timmar. Om du flyttar till nästa steg för tidigt kommer fjädrarna att falla av.
  • Bild med titeln Skräddarsy falska fransar Steg 28
    8. Curl de fransar som använder en ögonfranskrullare. Detta kommer att hjälpa fjädrarna att blanda sig bättre med fransarna. Därefter är fransarna redo att använda.
  • Tips

    Om lashremsan är väldigt länge kan det vara en bra idé att trimma fransarna ner för att passa ditt lock först. På det här sättet slösar du inte bort några dyrbara glitter, rhinestones eller fjädrar. Trim alltid från det yttre hörnet.
  • Se till att du får den typ av ögonfranslim som torkar tydligt.
  • Vissa ögonfranslimer levereras med en tunn, borstliknande applikator. Om ditt ögonfranslim inte kom med en, överväga att använda en tunn, spetsig borste för att applicera limet till dina falska fransar. Detta ger dig bättre kontroll.
  • Använd ett högkvalitativt ögonfranslim för bästa resultat.
  • Du kan köpa Cosmetic-Grade Glitter Online eller på en skönhetsbutik. Det är bäst att undvika att drafting glitter, eftersom det är för tjockt och mer sannolikt att falla av.
  • Du kan hitta Rhinestones i Scrapbooking och Sticker Aisle i en konstbutik. De har lim på baksidan, men du borde fortfarande planera att använda ögonfranslim för extra säkerhet.
  • T-tröja och tygfärg i en konstbutik säljer också några rhinestones. Några av dessa är märkta som "järn-," Men du kan fortfarande fästa dem med ögonfranslim.
  • Smycken och pärlsnittet av en konstbutik kan också sälja några små rhinestones. Dessa är typiskt högkvalitativa Swarovski-kristaller, och är vanligtvis dyrare.
  • Skönhetsbutiker kan sälja några mini-rhinestones i deras kroppsnyckel och manikyrgångar också. De kommer ofta med eget lim, men det kanske inte är säkert för ögonen - du borde planera att använda ögonfranslim för att fästa dem.
  • Om du vill ha färgglada ögonfransar, borsta på några färgglada mascara. Du kan också borsta på Eyelash Primer, och sedan försiktigt klappa på ett löst pigmentpulver.
  • Du kan köpa paljetter och konfetti i festsektionen av bara om någon butik.
  • Varningar

    Falska fransar måste bytas ut efter 5 till 8 slitage. Allt längre än det, och fransarna börjar falla ifrån varandra. Du har också en högre chans att få en infektion.
  • Om dekorationerna börjar falla av, sluta bära fransarna. Att få en bit glitter eller ens rhinestone fast i ditt öga är det sista du vill ha.
  • När du har gjort med dina falska ögonfransar, ta försiktigt av något gammalt lim från remsan och lägg dem tillbaka i deras fall. Detta håller dem sanitära.
  • Var försiktig när du rengör fransarna, eller limet som håller dekorationerna på plats kan lösa upp.
  • Saker du behöver

    Lägger volym med enskilda fransar

    • Falska fransar
    • Pincett
    • Enskilda fransar
    • Högkvalitativ, Clear Eyelash Lim
    • Tunn borste (tillval)

    Lägger volym genom att stapla fransar

    • 2 uppsättningar falska fransar
    • Högkvalitativ, Clear Eyelash Lim

    Lägger till glitter

    • Falska fransar
    • Högkvalitativ, Clear Eyelash Lim
    • Tunn borste (tillval)
    • Kosmetisk klass glitter
    • Ögonskuggborste (tillval)
    • Rak PIN (Valfritt)
    • Liten burk, maträtt eller bricka

    Lägger till rhinestones

    • Falska fransar
    • Pincett
    • Små rhinestones
    • Högkvalitativ, Clear Eyelash Lim
    • Tunn borste (tillval)

    Lägga till fjädrar

    • Falska fransar
    • Pincett
    • Sax
    • Fjädrar
    • Högkvalitativ, Clear Eyelash Lim
    • Ögonfransböjare
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande