Hur man tillämpar enskilda ögonfransar

Djärva ögonfransar är ett bra sätt att förbättra och försköna någon titt, men det kan vara svårt att accentuera dina fransar om de inte är så länge att börja med. Mascara kan hjälpa till med att göra lashes förekommer längre och fylligare, men ibland är det inte tillräckligt. Det är därför att lägga till enskilda ögonfransar är så hjälpsamma. Individuella ögonfransar kan lägga till längd och volym till dina normala ögonfransar, samtidigt som det upprätthålls ett naturligt utseende. Medan man applicerar enskilda fransar kan ta lite tid, är slutresultatet värt det!

Steg

Del 1 av 2:
Priming fransarna
  1. Bild med titeln Applicera individuella ögonfransar Steg 1
1. Välj ut dina enskilda ögonfransar. Individuella fransar kan köpas på de flesta drogbutiker eller sminkräknare på varuhus. Individuella fransar från drogbutiken kommer ibland i kit med ett par pincett och ögonfranslim. Kit kan vara till hjälp för att förpacka alla nödvändiga material tillsammans.
  • Om du bestämmer dig för att bara köpa ett paket med enskilda fransar, var noga med att köpa eyelash lim.
  • Var noga med att köpa fransar som matchar din naturliga lashfärg. Lash färger kan komma i blondin, brun och svart nyanser.
  • 2. Rengör ögonlocken. Innan du applicerar de enskilda fransarna, använd sminkborttagare för att ta av någon långvarig smink på dina ögon. Det finns viss debatt om huruvida du ska applicera smink före eller efter att ha applicerat fransar, men oftare än, vill du arbeta på en ren yta och låta fransarna ha en klibbig yta fri från smuts, olja och smink.
  • 3. Häll ut lashimret. På en liten torg av aluminiumfolie, häll ut en liten droppe lash lim. Du behöver inte mycket lim för att applicera fransarna, men en liten droppe lim kommer att göra det lättare att belägga den nedre delen av fransarna.
  • Färgen på ögonfranslim kommer i antingen svart eller vitt.
  • Att köpa svart lim kan vara till hjälp om du planerar att tillämpa tung smink, men vitt lim torkar och kan vara det bättre valet om du går för ett mer naturligt utseende.
  • 4. Test där du vill placera fransarna. Innan du applicerar dina limmade ögonfransar, plocka en lash (eller gruppera fransar) från förpackningen med dina pincett och håll fransarna på den plats du vill tillämpa dem. Detta hjälper dig att bestämma var du ska placera fransarna innan du lägger till limet, så de ser mest smickrande och naturliga.
  • Eftersom ögonfransar varierar i längd, kommer enskilda ögonfransar också i olika längder. I ett lashpaket finns det normalt små, medium och långa långa fransar.
  • Prova olika utseende för att få exakt den du vill ha. För ett subtilt utseende kommer 3-5 ögonfransar mot centrum och yttre hörnet av ögat att fungera. Du kan också bygga upp större densitet i de yttre hörnen för en kattögoneffekt.
  • De mindre fransarna är avsedda för ögonens och fyllnadens inre hörn, medan mediet och längre fransar är avsedda för ögonens mitt och yttre kanter. Fortfarande vill du helst variera lashlängderna något för att skapa det mest naturliga utseendet.
  • Del 2 av 2:
    Applicera fransarna
    1. Applicera lim till fransarna. Individuella fransar kan komma i singel, eller en liten grupp av 2-5 ögonfransar. Men dina valda fransar är förpackade, använd pincett för att greppa nära basen av lashen eller fransarna och plocka försiktigt det från förpackningen. Basen av fransarna ska vända mot dig, medan ändarna på fransarna ska vända sig bort. Doppa försiktigt endast basen av fransarna i den lilla droppen på aluminiumfolien.
    • Följ alltid de limningsinstruktioner som finns på förpackningen av limlim.
    • Mängden lim ska räcka för att du är övertygad om att ögonfransarna inte kommer att falla av, men inte så mycket att du får en stor glob på ögonlocket.
    • Överväga att vänta ca 15-30 sekunder innan du applicerar fransarna till ditt ögonlock. Detta kommer att hjälpa limet att bli klibbigare, så att det kan hålla sig bättre på ditt lock.
  • 2. Lima fransarna till ditt ögonlock. Med hjälp av en spegel, ta pincetten upp till ditt lite öppnade öga och hålla ögonen på höger över rötterna av dina riktiga ögonfransar, som börjar mitt i ditt övre ögonlock. När lashen är på locket kan du använda pincetterna för att försiktigt "borsta" lashen uppåt, så det efterliknar kurvan på dina riktiga ögonfransar, och slår inte ner i din synfält.
  • Individuella fransar kan appliceras på både topp och botten lashlines, men falska ögonfransar ser mest naturliga ut när de bara appliceras på det övre ögonlocket.
  • Vissa människor använder sina fingrar för att applicera de limmade fransarna, men det handlar verkligen om personliga preferenser. Om det är din första gången applicera fransar, kan du använda Pinzers mer precision.
  • Om du gör ett misstag, kan du enkelt ta bort lashen och försöka omplacera det innan limet torkar. Om limet är väldigt klibbigt och lashen är redan limmad på plats, vänta på att limet är helt torrt. Det kan ta ungefär tio minuter. Använd sedan dina pincett för att ta bort den otillfredsställande lashen, ta bort eventuell limrester och försök lima lashen igen.
  • 3. Fortsätt att applicera fransar i båda ögonen. Det är normalt lättast att applicera fransar till ett öga, och sedan den andra. Beroende på hur tjock du vill att dina ögonfransar ska se, kan du applicera bara några ögonfransar, eller de flesta av de ögonfransar som följde med paketet. Applicera fransarna från mitten av ögat och arbeta dig utåt till hörnet av ditt öga. När du flyttar utåt, använd längre fransar. Fyll sedan i det inre hörnet av ditt öga med de kortare fransarna i paketet.
  • Att arbeta från mitten av ögat utåt kommer gradvis att bygga upp tjockleken på dina fransar. Variera lashlängden lite på en viss plats för att skapa ett mer naturligt utseende.
  • Håll din egen ögat i åtanke när du applicerar fransar. Olika former behöver olika lashkoncentrationer i olika områden.
  • 4. Rör på ögonfransarna. Efter ca 10-15 minuter ska limlimet vara helt torrt. Använd fingret för att mjukt röra toppen av dina ögonfransar och kontrollera efter klibbighet. En gång torkad, överväga att använda en ögonfransfärgare för att försiktigt curl och blanda de falska ögonfransarna med dina naturliga ögonfransar.
  • Var noga med att du inte nypa curleren för hårt, eftersom det kan lossna och ta av några av de enskilda fransarna.
  • 5. Applicera smink. Lägg resten av din smink när de enskilda fransarna är helt torra. Applicera någon ögonskugga, och eyeliner du planerade att lägga till i ögonen. Liquid Liner ser bäst ut med falska ögonfransar, eftersom det är mycket effektivt i att dölja limbultar. Till sist, applicera mascara till båda ögonen för att blanda i fransarna ännu mer.
  • Om du vill spela det säkert, vänta minst 30 minuter efter applicering av ögonfransarna innan du lägger smink på.
  • Vid denna tidpunkt ska dina fransar se långa, fulla och naturliga.
  • 6. Ta bort fransarna. När du är klar med dina enskilda ögonfransar för dagen, använd en oljebaserad sminkborttagare för att ta bort fransarna. Den oljebaserade sminkborttagaren kommer att mildra lashlimet, och då kan du börja dra de enskilda fransarna av ditt lock som börjar på det yttre hörnet och arbeta dig i.
  • Medan en oljebaserad remover är den mest effektiva, kommer det att skada dina falska ögonfransar till en punkt där du inte kommer att kunna bära dem igen. Om du har för avsikt att återanvända fransarna, leta efter en icke-oljeborttagare.
  • Varningar

    Undvik att lägga till fransarna till din vattenlinje. Detta kommer att orsaka smärta när du blinkar. Applicera istället fransarna ovanför dina naturliga ögonfransar.
  • Ta bort fransarna innan du lägger dig. Vindlarna kan lossna på plats medan du sover och irriterar dina ögon.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande