Hur man blir en instagram beta tester

Om du vill vara före förpackningen när det gäller att använda Instagram, kanske du vill bli en Instagram Beta Tester. Beta-användare får prova nya funktioner innan de kommer ut på den vanliga appen. Detta kan ge dig möjlighet att berätta för dina anhängare om dem eller bara hänga med att använda dem framför någon annan. Coolt, höger? Vi sammanställde denna korta och söta lista med svar på alla frågor du kan ha om att bli en Instagram Beta Tester.

Steg

Fråga 1 av 5:
Vad är instagram beta?
  1. Bild med titeln Bli en Instagram Beta Tester Steg 1
1. Instagram Beta ger Android-användare tidigt tillgång till kommande appversioner. Med andra ord får du uppleva nya, unreleased-funktioner innan resten av allmänheten gör. Du kan också skicka in feedback om funktionerna till programmerare för att hjälpa dem att förbättra appen.# * Till exempel var Instagrams nya "mörka läge" en funktion som beta-testare fick prova ungefär en månad innan den släpptes på den vanliga appen.
Fråga 2 av 5:
Kan jag vara en Instagram Beta Tester på iOS?
  1. Bildtiteln Bli en Instagram Beta Tester Steg 2
1. Instagram Beta är för närvarande endast tillgänglig på Android. Om du är en iPhone-användare eller använder Instagram på en annan Apple-enhet, kan du tyvärr inte bli en beta-tester. Den här funktionen kan vara tillgänglig för iOS-användare i framtiden.
  • Du kan vara medveten om eventuella ändringar i tillgängligheten genom att konfigurera en Google-nyhetsvarning med nyckelord som "Instagram Beta IOS" eller genom att regelbundet kontrollera online-samhällen för nyheter.
Fråga 3 av 5:
Hur registrerar jag mig för Instagram Beta-programmet?
  1. Bildtiteln Bli en Instagram Beta Tester Steg 3
1. Gå till Instagram-appen i Google Play Store. Öppna appen Google Play Store på din Android-enhet. Skriv "Instagram" i sökfältet och klicka på appen när den dyker upp för att gå till huvudsidan.
  • Detta är exakt detsamma som om du bara laddade ner Instagram för första gången, så ingenting borde känna sig nytt här - om du inte är helt ny på appen och hoppar direkt till beta-testning!
  • Bildtiteln Bli en Instagram Beta Tester Steg 4
    2. Klicka på "Gå med i beta" längst ner på skärmen. Bläddra ner på Instagram Apps hemsida tills du ser var det står "Gå med i Beta."Tryck på var det bara säger" Gå med "längst ner till vänster och tryck sedan på" Join "igen på popupen som visas på skärmen.
  • När du har gjort det, bör du se ett meddelande på huvudskärmen på appen som låter dig veta att du är registrerad för beta-programmet och att det kan ta några minuter.
  • När du är anmält, blir den fullständiga versionen av Instagram automatiskt ersatt av beta-versionen, så det är det! Du kan börja njuta av dina nya funktioner när de släpps ut till beta-användare.
  • Fråga 4 av 5:
    Kan jag lämna beta-programmet?
    1. Bilden med titeln Bli en Instagram Beta Tester Steg 5
    1. Du kan när som helst lämna beta-programmet. Gå tillbaka till Instagram-appen på Google Play-butiken, rulla ner till var det står "Du är en beta-tester" och välj "Lämna."Tryck på" Lämna "igen på popupen som tycks bekräfta ditt beslut.
    • Detta avinstallerar bara beta-versionen av Instagram och installerar den normala versionen. Det kan ta några minuter som det gjorde när du gick med i beta-programmet i första hand.
    Fråga 5 av 5:
    Är instagram beta säker?
    1. Bildbeteckningen blir en Instagram Beta Tester Steg 6
    1. Ja, men Instagram Beta kan vara instabil. Det kan krascha mer eller verkar mer buggy än den normala versionen av Instagram. När det gäller säkerhet och säkerhet är det inte mindre säkert än den vanliga appen.
    • BETA-versioner av appar är bara versioner med ännu ej godkända funktioner, men de är fortfarande samma app när det gäller grundläggande funktioner och befintliga säkerhetsprotokoll.
    • Om du hittar att använda beta-versionen av Instagram är för irriterande, kom ihåg att du alltid kan avinstallera den och återgå till att använda den vanliga appen.

    Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande