Så här lägger du till anpassade teckensnitt på picsart

PicsArt är en fantastisk app som hjälper dig att redigera foton. Det hämtas av miljontals användare. Men de teckensnitt som PicsArt ger dig är begränsad - därför valde många människor att ladda ner sitt eget font online och använda den i appen.

Steg

  1. Bild med titeln Lägg till anpassade teckensnitt på PicsArt Steg 1
1. Få teckensnitt. Om du är begåvad, kanske du vill göra ditt eget teckensnitt. Se bara till att teckensnitt fungerar och det är .TTF eller annars fungerar det inte. Om du inte vill göra ditt eget teckensnitt kan du ladda ner teckensnittet online från en av de många typsnitten. Välj teckensnitt och klicka bara på Ladda ner.
  • Bild med titeln Lägg till anpassade teckensnitt på PicsArt Steg 2
    2. Unzip teckensnitt. De flesta teckensnitt som laddas ner från internet är zippade, och du måste unzip det innan du går till nästa steg. Ladda ner en UNZIP-app, någon unzip app kommer att fungera, så bara bara unzip-mapparna. Du kan hitta mapparna från myfiles > Enhet > Ladda ner.
  • Bild med titeln Lägg till anpassade teckensnitt på PicsArt Steg 3
    3. Överför TTFS. Se till att teckensnittet är i .TTF, annars kommer det inte att fungera med PicsArt. Kopiera TTFS till enhet > Picsart > Fontmapp. Om du inte hittar "font" mapp, skapa helt enkelt en. Om du inte kan överföra filer via din telefon, gör det här med en dator.
  • Bild med titeln Lägg till anpassade teckensnitt på PicsArt Steg 4
    4. Öppna PicsArt och klicka på Text.
  • Bild med titeln Lägg till anpassade teckensnitt på PicsArt Steg 5
    5. Klicka på "Mina teckensnitt". Nu kan du se alla dina nedladdade teckensnitt!
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande