Hur man redigerar din myspace background

Det finns flera sätt att redigera och anpassa din Myspace-bakgrund, precis som det finns många sätt att bygga en hemsida.Med en liten insiderkunskap är det enkelt att anpassa både standard- och konstnärprofiler på MySpace. Använd en av de Myspace-godkända teman, eller försök att koda din egen anpassade sida. Du kommer att sluta med en sida som är verkligen din egen.

Steg

Metod 1 av 2:
Grundläggande
  1. Bild med titeln Redigera din Myspace Background Steg 1
1. Använd MySpace anpassningsverktyg.På toppen av din profil klickar du på Anpassa och klicka sedan på Look & Feel.Du kan bygga ditt eget tema, eller välj ett fördesignat tema från en lista.
  • Bild med titeln Redigera din MySpace Background Steg 2
    2. Hitta en redaktör eller generator. Gå till en sökmotor och söka efter "Myspace tema" eller "Myspacegenerator."Välj en webbplats du gillar.
  • Välj dina färger, layout, font, och vad som helst annat du vill anpassa.
  • Förhandsgranska dina val för att se till att de är vad du vill ha.
  • Generera koden.
  • Kopiera och klistra in koden i botten av "Om mig" eller "Biot" Avsnitt av din MySpace-profil.
  • tryck på "Spara alla ändringar" Knapp för att se att ändringarna träder i kraft (förhandsgranskningsknappen kommer inte att återspegla bakgrundsanpassningen).
  • Metod 2 av 2:
    Avancerad
    1. Bild med titeln Redigera din MySpace Background Steg 3
    1. Koda din egen profil.Dessa steg visar dig ett grundläggande sätt att koda din egen profil.Om du vill lära dig mer komplicerad kodning, titta på att lära dig själv CSS eller HTML5.
  • 2. Sätt i följande kod, vilket är viktigt för att din anpassade bakgrund ska dyka upp. Se tipsen för en alternativ kod.
  • Bild med titeln Redigera din Myspace Background Steg 4
    1. Bild med titeln Redigera din MySpace Background Steg 5
      1. Anpassa bakgrunden:
    2. Ändra färgen på din bakgrund genom att sätta in följande kod strax innan thetag. Byta ut färg kod med en hex-kod med 6 tecken, men sätt inte in # tecken. Du kan hitta hex färgkoder genom någon sökmotor.

    kropp {bakgrundsfärg: färg kod-}

    1. 1
    2. Gör en kakelbild som din bakgrund genom att sätta in följande kod istället (du kan hitta webbadressen till en bild genom att högerklicka, välja "Egenskaper" och letar efter "Plats"-Se varningar nedan):

    Kropp {Bakgrund-Bild: URL ("Bakgrundsadress här")-
    Bakgrundsfäste: Fast-}

    1. 1
    2. Gör en centrerad bild som din bakgrund genom att sätta in följande kod istället:

    Kropp {Bakgrund-Bild: URL ("Bakgrundsadress här")-
    Bakgrundsfäste: Fast-
    Bakgrund-Repeat: No-Repeat-
    Bakgrundsposition:centrum, centrum-}

    1. 1
    2. För att ändra platsen för bilden på sidan, byt ut den gröna texten genom att experimentera med kombinationer av "topp" "Centrum" eller "botten" som det första ordet och "vänster" "Centrum" eller "rätt" som det andra ordet, med de två orden separerade av ett komma. Till exempel, ersätter den gröna texten med centrum, höger kommer att lägga din bild på den högra sidan av profilen, centrerad vertikalt.
    3. Att använda en av dina Myspace-bilder, gå för att visa den bilden och högerklicka och välj "Egenskaper." Det kommer att finnas en beskrivare som säger "Plats:" följt av en URL. Det är den webbadress där din bild är lagrad och bör användas för att ersätta Bakgrundsadress här i koden.
    4. Bild med titeln Redigera din MySpace Background Steg 6
      2. tryck på "Spara alla ändringar" Knapp för att se att ändringarna träder i kraft (förhandsgranskningsknappen kommer inte att återspegla bakgrundsanpassningen).

    Tips

    Lär dig CSS för att ändra gränstjocklek, gränsfärg, transparens osv.
  • Ändra bakgrundsfärgen eller lägga till en bakgrundsbild kan störa läsbarheten i din text. Det finns två sätt att komma runt det här: Ändra dina teckensnittsfärger, som ligger utanför denna artikel, eller gör textrutorna (intressen, om mig, blogginlägg, etc.) upprätthålla en vit bakgrund. För att göra det senare, använd följande kod istället:
    • Det är också en bra idé att radera en tidigare redaktörs kod om du använder den nya koden från en annan redaktör.
    • Olika redaktörer erbjuder olika alternativ, lite mer än andra. Om du inte vet CSS kan du bara använda en redaktör åt gången, så välj din noggrant. Till exempel, om du vill välja länkfärg, se till att redigeraren du använder ger dig det alternativet.
    • Följ anvisningarna som ges av redigeraren du använder noga så att du får de resultat du vill ha.
    • Vissa redaktörer kan skylla din profil genom att inkludera annonsering av bilder som länkar tillbaka till deras webbplats som kan täcka upp en del av din profil. Medan alla redaktörer uppskattar en länk tillbaka till deras webbplats, var försiktig med dem som hindrar signifikanta delar av din profil.

    Varningar

    Modifiera din "Om mig" avsnitt, eller kombinera flera layouter kan skapa en stor röra på din MySpace-sida.Så, innan du sätter i koden som genereras av redigeraren, säkerhetskopiera vad som redan är där med rätt klick, välj alla, kopiera och klistra in i anteckningsblock och spara det.På det sättet, om något går fel, kan du alltid sätta den ursprungliga koden tillbaka och börja från Square One.
  • Om den bakgrundsbild som du använder är inte din, se till att du inte bryter mot eventuella upphovsrätt genom att använda den. Be om tillstånd.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande