Hur blockerar du youtube-kanaler på android

Thistaaches du hur du tar bort videor från dina rekommendationer matar och slår på begränsat läge på YouTube för Android.För närvarande har YouTube inte möjlighet att blockera videor på ett sätt som förhindrar att du någonsin ser dem igen.Du kan dock ta bort videor från dina rekommendationer, och att du slår på det begränsade läget kommer att filtrera videor som har uttryckligt innehåll.Du kan blockera videor på YouTube Kids App.

Steg

Metod 1 av 3:
Ta bort videor från rekommendationer Feed
  1. Bild med titeln Block YouTube-kanaler på Android Steg 1
1. Öppna YouTube-appen.Den har en ikon som liknar en röd TV-skärm med en vitspelstriangel i mitten.Tryck på ikonen på din hemskärms- eller Apps-meny för att öppna YouTube-appen.
  • Bild med titeln Block YouTube-kanaler på Android Steg 2
    2. Knacka på Hem flik.Det är den flik som har en ikon som liknar ett hus.Det är i det nedre vänstra hörnet av YouTube-appen.Detta visar dina rekommendationer.
  • Bild med titeln Block YouTube-kanaler på Android Steg 3
    3. Hitta en video som du vill ta bort.Bläddra upp och ner på ditt hemfeed för att se dina rekommenderade videoklipp.
  • Bild med titeln Block YouTube-kanaler på Android Steg 4
    4. Knacka bredvid videotiteln.Ikonen med tre prickar visas till höger om videotitlar i ditt foder.Knacka på det här visar en popup-meny bredvid videon.
  • Bild med titeln Block YouTube-kanaler på Android Steg 5
    5. Knacka Inte intresserad eller sluta att se den här annonsen.Om det är en rekommenderad video, tryck på Inte intresserad Att sluta se det i dina rekommendationer.Om videon är en annons trycker du på Sluta se den här annonsen För att ta bort annonsen.Du kan fortfarande söka efter videon och visa den på användarens kanal, men det här kommer att ta bort det från dina rekommendationer mata.
  • Om du gör det med tillräckligt med videoklipp från en användare eller kanal, sluta rekommendera videoklipp från den användaren eller kanalen.
  • Alternativt kan du trycka på Avsluta om rekommendationen är från en kanal som du prenumererar på.
  • Metod 2 av 3:
    Slå på begränsat läge
    1. Bild med titeln Block YouTube-kanaler på Android Steg 6
    1. Öppna YouTube-appen.Den har en ikon som liknar en röd TV-skärm med en vitspelstriangel i mitten.Tryck på ikonen på din hemskärms- eller Apps-meny för att öppna YouTube-appen.
  • Bild med titeln Block YouTube-kanaler på Android Steg 7
    2. Tryck på din profilikon.Det är i det övre högra hörnet av YouTube-appen.Det är den cirkulära bilden som innehåller bilden som valde för ditt Google-konto, eller ett inledande av ditt namn.Detta visar konto-menyn.
  • Bild med titeln Block YouTube-kanaler på Android Steg 8
    3. Knacka inställningar.Det är det tredje alternativet från botten av kontomenyn.Det är bredvid en ikon som liknar ett redskap.
  • Bild med titeln Block YouTube-kanaler på Android Steg 9
    4. Knacka Allmän.Det är det andra alternativet från toppen av inställningsmenyn.Detta visar menyn Allmänna inställningar.
  • Om du inte ser det här alternativet, hoppa över till nästa steg.
  • Bild med titeln Block YouTube-kanaler på Android Steg 10
    5. Bläddra ner Tryck på växeln
    Bild med titeln Android7switchon.jpg
    bredvid "Begränsat läge".Det är det andra alternativet från botten av den allmänna menyn.Om växeln till höger är blå, är begränsat läge på.Detta kommer att blockera de flesta videoklipp som innehåller moget innehåll.
  • Metod 3 av 3:
    Blockera videor på YouTube Kids
    1. Bild med titeln Block YouTube-kanaler på Android Steg 11
    1. Öppna YouTube Kids App.Det är appen som har en ikon som liknar YouTube-logotypen med kritor.Tryck på ikonen på din hemscreen eller apps-meny för att öppna YouTube Kids.
    • Första gången du öppnar YouTube Kids App, frågar den om du är ett barn eller en förälder.Välj förälder och ange din födelsedag.Då har du möjlighet att skapa en anpassad profil för dina barn.
    • Du kan Ladda ner YouTube Kids App Från Google Play-butiken på Android-enheter.
  • Bild med titeln Block YouTube-kanaler på Android Steg 12
    2. Tryck på profilen för att du vill hantera.YouTube Kids kan du skapa egna profiler för varje barn.Tryck på den profil du vill blockera videor på.
  • Bild med titeln Block YouTube-kanaler på Android Steg 13
    3. Knacka bredvid en videotitel.Ikonen med tre prickar visas till höger om videotitel på YouTube Kids App.Det finns flera sätt att hitta videor på YouTube Kids.Dessa ikoner på toppen inkluderar "Rekommenderad", "Utforska", "Visar", "musik", och "Inlärning".Du kan också trycka på förstoringsglaset och söka efter en video med namn.
  • Bild med titeln Block YouTube-kanaler på Android Steg 14
    4. Knacka Blockera den här videon.Dessa alternativ visas när du trycker på ikonen med tre punkter bredvid en video.Detta blockerar videon från YouTube Kids App.
  • Varningar

    Även med begränsat läge på, bör du fortfarande övervaka vad dina barn tittar på.Detta filter är inte 100% korrekt, och lite moget innehåll kan komma igenom.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande