Så här lägger du till bilder på en powerpoint-presentation

Även om du aldrig har använt PowerPoint innan, är det ganska enkelt med en liten förklaring till PowerPoint. Oavsett om du har din bild sparad på din dator eller du behöver söka på internet för den perfekta bilden för en presentation, har ingen rädsla. Snart kommer du att vara en mästare när det gäller att lägga till bilder på dina PowerPoint-bilder.

Steg

Metod 1 av 3:
Infoga sparade bilder
  1. Bild med titeln Lägg till bilder i en PowerPoint-presentation Steg 1
1. Öppna PowerPoint. Detta kommer antingen att öppna en tomt bild eller initiera en snabb fråga att välja en glidlayout. En blank glid fungerar bra för tillagda bilder, men glidbanor som är utformade för bilder kan göra processen enklare.
  • Bild med titeln Lägg till bilder i en PowerPoint-presentation Steg 2
    2. Dra en bild från skrivbordet till ditt PowerPoint-dokument. Om du har sparat din bild till skrivbordet kan du hålla klicka och dra ikonen till din bild. Släppa klicket med markören över PowerPoint-fönstret ska infoga bilden.
  • Många gånger, på grund av formateringsproblem, kan denna metod vara opålitlig. Ge inte upp - det finns andra alternativ tillgängliga.
  • Bild med titeln Lägg till bilder i en PowerPoint-presentation Steg 3
    3. Klicka på "Föra in" rubrik. Du hittar det här mot vänstra sidan av menybandet längst upp på skärmen. Klicka på "Föra in" Rubrik för att komma åt bildalternativ.
  • Bild med titeln Lägg till bilder i en PowerPoint-presentation Steg 4
    4. Klicka på "Bilder" alternativ. Den här ikonen ska också vara mot vänster sida av ditt uppgiftsband. Genom att klicka på det här öppnas en dialogruta som innehåller dina mappar och sparade dokument.
  • Bild med titeln Lägg till bilder i en PowerPoint-presentation Steg 5
    5. Välj mappen som innehåller din sparade bild i dialogrutan. Notera filplatsen du har sparat bilden. Använda "Infoga bild" dialogruta, markera din bild genom att klicka på "Föra in" från det nedre högra hörnet.
  • Du kan också dubbelklicka på din bild från "Infoga bild" katalog för att infoga det.
  • Bild med titeln Lägg till bilder i en PowerPoint-presentation Steg 6
    6. Placera bilden på bilden. Om du klickar på din bild ska du ta upp riktlinjer och små fyrkantiga rutor som du kan hålla - klicka för att manipulera dimensionerna på din bild.
  • Metod 2 av 3:
    Infoga kopierade bilder
    1. Bild med titeln Lägg till bilder i en PowerPoint-presentation Steg 7
    1. Öppna PowerPoint. Detta kommer antingen att öppna en tomt bild eller initiera en snabb fråga att välja en glidlayout. En blank glid fungerar bra för tillagda bilder, men glidbanor som är utformade för bilder kan göra processen enklare.
  • Bild med titeln Lägg till bilder i en PowerPoint-presentation Steg 8
    2. Sök efter din bild online. Du kan förbättra din bild träffar genom att du har valt "Bilder" För din online-sökmotor. När du hittar din bild klickar du på länken för att öppna hela bilden på dess läge. Detta kommer att se till att du inte bara kopierar en miniatyrbild.
  • Bild med titeln Lägg till bilder i en PowerPoint-presentation Steg 9
    3. Kopiera bilden till ditt urklipp. Högerklicka och välj "Kopiera" Från rullgardinsmenyn. Detta sparar bilden till ditt urklipp för senare.
  • Mac-användare kan utföra samma funktion genom att hålla ⌘ kommandot medan du klickar.
  • Innehåll som du har valt med markören kan också kopieras genom att trycka på Ctrl+C Eller, för Apple-användare, ⌘ Kommando+C.
  • Bild med titeln Lägg till bilder i en PowerPoint-presentation Steg 10
    4. Klistra in bilden i din presentation. Återgå till PowerPoint-bilden som du vill lägga till din bild. Högerklicka på en tom del av din bild eller "Infoga bild" låda omgiven av en prickad linje och välj "Klistra" Från rullgardinsmenyn. Nu kan du placera och justera din bild till din tillfredsställelse.
  • Du kan också klistra in objekt från ditt urklipp genom att trycka på Ctrl+V
  • Bild med titeln Lägg till bilder i en PowerPoint-presentation Steg 11
    5. Justera din bild för att passa din bild. Om du klickar på din bild, riktlinjer och små fyrkantiga rutor, som du kan använda för att manipulera och justera dina bilder, visas. Använd dessa för att balansera din bild med annat glidinnehåll.
  • Metod 3 av 3:
    Infoga ClipArt
    1. Bild med titeln Lägg till bilder i en PowerPoint-presentation Steg 12
    1. Öppna PowerPoint. Du kan göra det på samma sätt som beskrivs för att öppna PowerPoint för att infoga en sparad bild.
  • Bild med titeln Lägg till bilder i en PowerPoint-presentation Steg 13
    2. Hitta "ClipArt" rubrik eller "Online bilder" under "Föra in" rubrik. Genom att välja det här alternativet ska du öppna en sökfält eller dialogruta som läser "Infoga bilder."
  • Bild med titeln Lägg till bilder i en PowerPoint-presentation Steg 14
    3. Välj "Bing" eller en annan enhet för att söka efter dina bilder. PowerPoint söker efter clip art online som du kan använda i din presentation. Bläddra igenom bilder tills du hittar en lämplig för dina ändamål.
  • Bild med titeln Lägg till bilder i en PowerPoint-presentation Steg 15
    4. Välj din ClipArt från de tillgängliga alternativen. Markera den med markören och välj "Föra in" från höger, eller bara dubbelklicka för att lägga till din bild till din presentation.
  • Bild med titeln Lägg till bilder i en PowerPoint-presentation Steg 16
    5. Storlek din bild. Genom att klicka på din bild kan du göra riktlinjer och små fyrkantiga manipulatorlådor visas. Använd dessa riktlinjer för att ändra dimensionerna för din infogade bild.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande