Så här lägger du till bildnummer i powerpoint

VIDEO

Thisteaches du hur man nummererar bilderna i din PowerPoint-presentation på en dator eller Mac. Du kan slå på glidnumrering på fliken Infoga tillsammans med dina andra header & Footer-inställningar.

Steg

  1. Bild med titeln Lägg till bildnummer i PowerPoint Steg 1
1. Öppna din PowerPoint-presentation. Du kan göra detta genom att dubbelklicka på din presentationsfil, som ska sluta med .Petx, .Ppt, eller .PPTM-filtillägg. Du kan också öppna PowerPoint, klicka Fil, sedan Öppna, Välj din fil och klicka sedan på Öppna.
  • Bild med titeln Lägg till bildnummer i PowerPoint Steg 2
    2. Klicka på Föra in flik. Det är på toppen av PowerPoint.
  • Bild med titeln Lägg till bildnummer i PowerPoint Steg 3
    3. Klick Header & Footer. Det är på verktygsfältet på toppen av PowerPoint. Detta öppnar fönstret på huvudet och footer till fliken Slide.
  • Bild med titeln Lägg till bildnummer i PowerPoint Steg 4
    4. Markera rutan bredvid "Glidnummer." Det är mot botten av fönstret på vänster sida. Så länge det här alternativet är valt visas glidnumret på varje bild i presentationen.
  • Om du inte vill att ett bildnummer ska visas på den första (titeln), markera rutan bredvid "Visa inte på titelglaset" längst ner till vänster.
  • Bild med titeln Lägg till bildnummer i PowerPoint Steg 5
    5. Klicka på Ansöka om alla knapp. Det är i det nedre högra hörnet av fönstret. Bildnummer är nu aktiverade.
  • Om dina glidtal nu visas på presentationen, är det troligen för att glidnummeret var borttaget från din bildmästare. Du kan Visa och redigera dina glidmästare Genom att klicka på Se flik och välj Glidmästare.
  • WikiHow Video: Hur lägger du till glidnummer i PowerPoint

    Kolla på
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande