Hur man bränner en cd från amazon nedladdningar

Vill du bränna dina Amazon MP3-filer till en ljud-CD? Du måste ladda ner musikfilerna till din dator först med Amazonas musikprogram. När du har laddat ner filerna kan du använda Windows Media Player eller iTunes för att bränna musikfilerna till en tom CD.

Steg

Del 1 av 2:
Hämtar dina låtar från Amazon
  1. Bild med titeln Burn en CD från Amazon nedladdningar Steg 1
1. Installera Amazon Music. Besök Amazon Music Download Page och klicka på den orange "nedladdning och installera" knappen mitt på sidan. Detta kommer att hämta appens installatör. Det är kompatibelt för både PC och Mac.
  • En gång nedladdad, kör installationsprogrammet och följ anvisningarna för att installera Amazon Music.Bild med titeln Burn en CD från Amazon nedladdningar Steg 1Bullet1
  • Bild med titeln Burn en CD från Amazon nedladdningar Steg 2
    2. Logga in med ditt Amazon-konto. När du öppnade, kommer du att hälsas av inloggningssidan. Ange ditt Amazon-kontoinloggningsuppgifter i de angivna fälten och klicka på "Logga in."
  • Om du inte har ett konto än, kan du skapa en gratis. Allt du behöver är ditt namn, giltig e-postadress och lösenord.
  • Bild med titeln Burn en CD från Amazon nedladdningar Steg 3
    3. Lägg till faktureringsinformation (om det behövs). Om du inte har lagt till någon faktureringsinformation till ditt Amazon-konto, blir du uppmanad att göra det efter att ha loggat in i Amazonas musikapp. Lägg till din kredit- / betalkortinformation i den första delen och faktureringsadressen i den andra sektionen. Klicka på "Fortsätt" längst upp för att fortsätta.
  • Bild med titeln Burn en CD från Amazon nedladdningar Steg 4
    4. Visa din musik. Som standard kommer musikbiblioteket som visas från Amazonas moln. Dessa kommer att vara alla låtar du köpt från webbplatsen.
  • Om du inte är på molnmusikbiblioteket, klicka på molnikonen längst upp till vänster.
  • Bild med titeln Burn en CD från Amazon nedladdningar Steg 5
    5. Sök efter musik. Bläddra igenom din musiklista och klicka på den du vill ladda ner. Du kommer att tas till sin informationssida.
  • Du kan också söka efter din sång om din musiklista är för omfattande för att bläddra igenom. Skriv bara in sitt namn i sökfältet längst upp till höger.
  • Om du vill köpa fler låtar från Amazon Store, klicka bara på "Store" längst upp i fönstret. Du kommer att visas en lista med nya utgåvor, bästsäljare och presenterade sånger och album. Välj den du vill, och klicka på "Köp" för att få det.
  • Bild med titeln Burn en CD från Amazon nedladdningar Steg 6
    6. Ladda ner musik. Klicka på "Download" -knappen på informationssidan, och det här ladda ner låten till din dator. För att ladda ner flera låtar, håll ⇧ Shift-tangenten nedtryckt och välj den första och sista låten av en spellista som du vill hämtas.
  • Del 2 av 2:
    Bränna dina Amazon-låtar till en CD

    Använda Windows Media Player

    1. Bild med titeln Burn en CD från Amazon nedladdningar Steg 7
    1. Sätt i en tom CD. Efter nedladdning av låtarna från Amazon, sätt in en tom CD (CD-R eller CD-RW, som båda är kompatibla) till ditt Systems CD- eller DVD-brännare. Ett fönster kommer att dyka upp med några alternativ.
    • De vanliga CD-storlekarna är cirka 700 MB med 80 minuters spelstorlek.
    • Du måste ha en enhet som kan bränna skivor. De flesta moderna DVD-enheter kan bränna CD-skivor.
  • Bild med titeln Burn en CD från Amazon nedladdningar Steg 8
    2. Välj "Windows Media Player" från listan. Klicka på "OK" och Windows Media Player öppnas.
  • Bild med titeln Burn en CD från Amazon nedladdningar Steg 9
    3. Öppna brännmenyn. På toppen av fönstret hittar du tre alternativ: "Spela", "Bränn" och "Sync."Klicka på" Bränn "för att öppna brännmenyn.
  • Bild med titeln Burn en CD från Amazon nedladdningar Steg 10
    4. Välj "Music CD" från rullgardinsmenyn under fliken Bränn. Detta kommer att se till att cd-skivan du skapar är en musikskiva.
  • Bild med titeln Burn en CD från Amazon nedladdningar Steg 11
    5. Dra dina Amazon-musikfiler till din CD. Klicka och dra musiken från mappen "Amazon MP3" i ditt system till fliken "Burn list" i Windows Media Player. Du kan sedan se det fria utrymmet kvar i cd-skivan och kan även namnge cd-skivan i fältet under informationssidan.
  • I Windows hittar du din Amazon-musik i mappen "Amazon Music" i din mapp "My Music / Music". I OS X hittar du din Amazon-musik i mappen "Amazon Music" i mappen "Musik".
  • Bild med titeln Burn en CD från Amazon nedladdningar Steg 12
    6. Bränn cd-skivan. Klicka på "Start bränna" för att bränna musikfilerna till skivan. Det här kan ta ett tag. Var tålmodig. När du har bränt CD: n, ska du mata ut CD-skivan och testet köra den i ditt system eller någon CD-spelare i ditt hem.
  • CD-R tar vanligtvis 70-80 minuter vid 1x hastighet, 30-40 vid 2x och 10-20 vid 4x. Vid 7X tar det vanligtvis 5-7 minuter att bränna en 700 MB CD.
  • Använda iTunes

    1. Bild med titeln Burn en CD från Amazon nedladdningar Steg 13
      1. Lägg till Amazon-musiken i ditt iTunes-bibliotek. Efter nedladdning av din Amazon-musik måste du lägga till det i ditt iTunes-bibliotek innan du kan använda iTunes för att bränna det till en CD. Klicka på "Arkiv" eller "iTunes" -menyn och välj "Lägg till i biblioteket".
    2. I Windows hittar du din Amazon-musik i mappen "Amazon Music" i din mapp "My Music / Music". I OS X hittar du din Amazon-musik i mappen "Amazon Music" i mappen "Musik".
    3. Bild med titeln Burn en CD från Amazon nedladdningar Steg 14
      2. Skapa en spellista över de låtar du vill bränna in i cd-skivan.Öppna iTunes-biblioteket och välj avsnittet "Musik". I den övre fältet väljer du alternativet "Spellista". Därefter, i det nedre vänstra hörnet på skärmen, klicka på plustecknet och välj sedan alternativet "Ny spellista" i rullgardinsmenyn som visas.
    4. Namn på spellistan och klicka sedan på knappen Lägg till på. Detta öppnar ditt musikbibliotek, vilket gör att du bara har importerat Amazonas låtar.
    5. När spellistan skapas, klicka på Klar bredvid spellistan.
    6. Bild med titeln Burn en CD från Amazon nedladdningar Steg 15
      3. Omordna din spellista (tillval). Du kan omordna din spellista genom att klicka på den låt du vill flytta, dra den till den plats du i spellistan du vill att den ska vara i (som den första låten i listan) och sedan klicka på.
    7. Bild med titeln Burn en CD från Amazon nedladdningar Steg 16
      4. Öppna "Bränn spellistan" -fönstret. Högerklicka på din spellista på vänsterpanelen och välj "Bränn spellista till skiva" från menyn. En popup kommer att visas. Här kan du ställa in bränninställningar.
    8. Bild med titeln Burn en CD från Amazon nedladdningar Steg 17
      5. Ställ in brännskadorna.I alternativet "Preferred Speed" i popupen rekommenderas det att välja "maximalt möjligt."I" DISC-format ", välj antingen" Audio CD "eller" MP3 CD ".
    9. MP3-CD-skivor kan hålla fler låtar än en traditionell ljud-CD, men inte alla stereos kan spela detta format. Se till att din stereoutrustning stöder MP3-CD-skivor innan du bränner en.
    10. Bild med titeln Burn en CD från Amazon nedladdningar Steg 18
      6. Börja bränna. Klicka på Burn i popup-fönstret, och ett meddelande visas med att du ska lägga in en tom CD. Gör det, och brinnande processen börjar.
    11. Hela processen tar tid beroende på hur många låtar som valts. Efter bränningen visas ett meddelande, "Burning Disc ...Efterbehandling, "vilket är det sista steget i processen.
    12. Bild med titeln Burn en CD från Amazon nedladdningar Steg 19
      7. Mata ut skivan. Efter slutförandet, matar du ut skivan genom att klicka på "Eject" -knappen ovanpå och testa sedan CD-skivan med hjälp av den i ditt system eller någon annan CD-spelare tillgänglig.

    Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande