Så här laddar du ner amd-drivrutiner

AMD-drivrutiner hjälper till att förbättra datorns spelprestanda, förbättra grafik och övergripande kapacitet. Medan AMD-drivrutiner främst görs för Windows-system, erbjuder AMD också drivrutiner för Mac. Här visas du hur du laddar ner AMD-drivrutiner på din enhet.

Steg

Metod 1 av 2:
Ladda ner AMD-drivrutiner på Windows
  1. Bild med titeln Ladda ner AMD Drivers Steg 1
1. Öppna din webbläsare och gå till https: // amd.com / sv / support. Detta tar dig till AMDs supportsida, där du hittar en rullgardinsmeny och sökfält där du kan hitta en lista med olika drivrutinsmodeller.
  • Bild med titeln Ladda ner AMD Drivers Steg 2
    2. Välj den drivrutin du vill installera. Om du känner till förarens modell för ditt system, välj det i menyn.
  • Om du inte vet vilken förare som ska installeras på ditt system, ladda ner Auto-Detect och Installera Radeon Graphics Drivers for Windows Program (ligger i det nedre vänstra hörnet av supportsidan på AMDs hemsida) och kör den för att bestämma vilken AMD Föraren är kompatibel med ditt system.
  • Bild med titeln Ladda ner AMD Drivers Steg 3
    3. Klick Skicka in. Detta kommer att ladda ner drivrutinen på din dator. Innan du fortsätter att installera den nya drivrutinsprogrammet, se till att avinstallera alla äldre versioner av drivrutinen från ditt system.
  • Bild med titeln Ladda ner AMD Drivers Steg 4
    4. Öppna installationsprogrammet. När föraren är färdig nedladdning, öppna filen och följ instruktionerna på skärmen för att installera AMD-drivrutinen på ditt system.
  • Under installationen har du två installationsalternativ: Acceptera och Express-installationen (installerar drivrutinen med standardinställningar) och acceptera och anpassad installation (låter dig konfigurera drivrutinen till dina anpassade inställningar.
  • Metod 2 av 2:
    Ladda ner AMD-drivrutiner på Mac med Apple Boot Camp
    1. Bild med titeln Ladda ner AMD-drivrutiner Steg 5
    1. Öppna safari och gå till Apple Boot Camps hemsida. Eftersom de flesta AMD-drivrutiner är utformade för Windows behöver du det här programmet för att installera Radeon-grafik på en Mac.
  • Bild med titeln Ladda ner AMD Drivers Steg 6
    2. Välj den version som är kompatibel med ditt system. Apple Boot Camp arbetar med en mängd olika MacOS och IOS-system, så det finns gott om alternativ att välja mellan.
  • Bild med titeln Ladda ner AMD Drivers Steg 7
    3. Klick Ladda ner. Detta kommer att hämta och installera Apple Boot Camp på din Mac.
  • 4. Öppna installationsprogrammet och följ installationsanvisningarna. När du har laddat ner Apple Boot Camp är allt du behöver göra konfigurera det med ditt system.
  • Bild med titeln Ladda ner AMD-drivrutiner Steg 8

    Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande