Så här ansluter du en ipad till en windows-dator

IPad är en av de mest populära konsumentelektroniska enheterna på marknaden. Du kan använda din iPad för att bläddra på Internet, läs en bok, lyssna på musik, spela spel, kolla ditt mail, snabbmeddelande och mer - allt på toppen av fingertopparna! Att ansluta din iPad till din Windows-dator är väldigt lätt och låter dig synkronisera innehåll från ditt iTunes-bibliotek till din iPad.

Steg

  1. Bild med titeln Anslut en iPad till ett Windows PC Steg 1
1. Installera iTunes. Du måste installera iTunes innan du ansluter din iPad till din dator. iTunes kan laddas ner gratis från iTunes-webbplatsen. Ser den här guiden För mer information om installation av iTunes.
  • Om du redan har iTunes installerat, se till att det är aktuell.
  • Bild med titeln Anslut en iPad till ett Windows PC Steg 2
    2. Vrid iPad på. Din iPad måste vara påslagen för att ansluta till din dator. Om iPad är av, tryck och håll ned strömbrytaren i några sekunder tills Apple-logotypen visas. Om iPad är ur batteri, låt det ladda innan du ansluter den till datorn.
  • IPad laddas samtidigt som den är ansluten till datorn, men mycket långsamt.Bild med titeln Anslut en iPad till ett Windows PC-steg 2Bullet1
  • Bild med titeln Anslut en iPad till ett Windows PC Steg 3
    3. Anslut iPad via USB. Använd laddningskabeln som följde med din iPad, eller en ersättningskabel som fungerar med Apple-enheter. Var noga med att ansluta USB till en port direkt på datorns anslutning till en USB-hubb kan orsaka anslutningsproblem.
  • Bild med titeln Anslut en iPad till ett Windows PC-steg 4
    4. Installera iPad-programvaran. Första gången du ansluter din iPad till en Windows-dator installerar Windows några förare. Denna process är automatisk, men kan ta några ögonblick
  • Din Windows-dator måste ha internetåtkomst För att installera iPad-drivrutinerna.Bild med titeln Anslut en iPad till ett Windows PC-steg 4Bullet1
  • Bild med titeln Anslut en iPad till ett Windows PC Steg 5
    5. Öppna iTunes. iTunes öppnas vanligtvis automatiskt när iPad är ansluten till datorn. Om det inte gör det kan du öppna iTunes från Start-menyn eller med hjälp av skrivbordsgenväg för att börja interagera med din iPad.
  • Bild med titeln Anslut en iPad till ett Windows-PC-steg 6
    6. Ställ in din nya iPad. När du ansluter din iPad till din dator för första gången, blir du uppmanad att köra den första gången. Oroa dig inte om du redan har använt din iPad, raderar det inte något. Allt du ska göra är att ge din iPad ett namn.
  • Bild med titeln Anslut en iPad till ett Windows PC-steg 7
    7. Välj din iPad. När iTunes är öppet kommer du att kunna välja din iPad från "Anordningar" Sektion av vänster sidofält. Om sidofältet inte är synligt, klicka på SeDölj sidofält. Om du väljer din iPad kan du hantera innehållet på det.
  • Om din iPad inte visas i "Anordningar" Meny, kolla för att det är påslagen. Om det fortfarande inte är anslutet kan du behöva lägga den in i Återställningsläge.
  • Bild med titeln Anslut en iPad till ett Windows-PC-steg 8
    8. Använd iTunes för att synkronisera ditt innehåll. När du har valt din iPad, använd flikarna längst upp i iTunes-fönstret för att hantera innehållet som du vill synkronisera med det. Du kan lägga till musik, filmer, appar, böcker, podcaster och mer. För att lägga till innehåll i din iPad måste det redan vara i ditt iTunes-bibliotek.
  • Se den här guiden för detaljerade instruktioner om att synkronisera dina filer till din iPad.
  • Ser den här guiden För anvisningar om att lägga till appar på din iPad med iTunes.
  • Bild med titeln Anslut en iPad till ett Windows PC Steg 9
    9. Skjut ut din iPad när den är klar. När du är klar med att synkronisera innehållet till din iPad, högerklicka på det i "Anordningar" Sektion av sidofältet. Välj Utplåna. Detta gör det möjligt för dig att säkert koppla bort iPad från datorn.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande