Hur man väljer bluetooth-hörlurar

Besluta om du bör välja trådlösa Bluetooth-hörlurar eller standard-trådbundna kommer att vara beroende av personliga preferenser. Liksom alla saker har båda valen fördelar och nackdelar, men du kan upptäcka att Bluetooth-alternativet har gynnsamma specifikationer för din dagliga behov.

Steg

Del 1 av 2:
Välja typ av Bluetooth-hörlurar du behöver
  1. Bild med titeln Välj Bluetooth-hörlurar Steg 1
1. Välj Bluetooth-hörlurar för trådlös anslutning. Bluetooth-hörlurar har fördelen att det är trådlöst som kan göra det mycket lättare. Medan fördelen med att gå trådlös betyder mindre fumbling med kablar och sladdar, måste Bluetooth-hörlurar debiteras regelbundet. Vidare, om du glömmer att vara uppmärksam på batterilivslängden, kan det springa ut under midanvändning som kan vara frustrerande, så tänk på var och när du kommer att använda dem för att informera ditt beslut.
  • Om du arbetar utanför hela dagen och vill lyssna på musik under tiden, var vänlig uppmärksam på talk / musiktiden märkt på Bluetooth-hörlurarna för att se till att det kommer att vara så länge du behöver det.
  • Med hjälp av Bluetooth-hörlurar kommer du också att tömma batteriet på enheten som den är ansluten till så kom ihåg att överväga din smartphones batterilivslängd också.
  • Bild med titeln Välj Bluetooth-hörlurar Steg 2
    2. Få hörlurar som kan växla mellan trådbundna och trådlösa. Vissa Bluetooth-hörlurar har möjlighet att fästa en tråd om du vill undvika problem med att hålla ett öga på batteriets livslängd. Om du föredrar att ha den friheten, leta efter de modeller som erbjuder båda.
  • Bild med titeln Välj Bluetooth-hörlurar Steg 3
    3. Välj det lättare öronproppsorten för snabb och enkel användning. Det finns en liten skillnad mellan Bluetooth-öronproppar och Bluetooth-hörlurar. Öronproppar passar direkt i örat och väger nära ingenting. Det här är bra om du helt enkelt vill gå upp och gå ut som de är väldigt lätt att resa med. Men de har i allmänhet lägre kvalitetsljud jämfört med överhöriga hörlurar på grund av att de inte kan drunkna ut så mycket utanför ljudet. Detta beslut bör baseras på om du behöver rörlighet eller inte och om du tycker att det är värt kompromissen.
  • Bild med titeln Välj Bluetooth-hörlurar Steg 4
    4. Få överhöriga hörlurar för högsta kvalitetsljud. Överhöriga hörlurar har överlägset ljud till öronproppar på grund av att ha större och bättre teknik. De har också en stor brusreducering som blockerar omgivande ljud från utsidan, vilket isolerar din musik. Den enda stora nackdelen är att de kan vara tunga och besvärliga.
  • Bild med titeln Välj Bluetooth-hörlurar Steg 5
    5. Välj Bluetooth-hörlurar med en mikrofon för telefonsamtal. Om ditt jobb innebär att man gör och tar samtal hela dagen, finns det Bluetooth-hörlurar som är speciellt gjorda för det ändamålet. Dessa är inte för att lyssna på musik utan snarare för att prata med människor utan att behöva hantera telefonen själv.
  • Dessa hörlurar kan vara särskilt användbara om du är i bilen eftersom de tillåter dig att prata handsfree.
  • Bluetooth-hörlurar som är utformade för telefonsamtal har också en längre batterilivslängd med vissa som ger så mycket som 10 timmars samtalstid i ett sittande.
  • Bild med titeln Välj Bluetooth-hörlurar Steg 6
    6. Kontrollera avsnittet "Specifikationer" av ett hörlursmärke för att få en uppfattning om dess möjligheter. Du kan upptäcka användbara funktioner som du inte hade tänkt på det du kan uppskatta. Vissa hörlurar kan kosta mer på grund av en funktion som du inte ens behöver, så utforska specifikationerna och avgöra om du får pengarna värt. Det finns många olika stilar och sorter så det är värt att se vad som är tillgängligt.
  • Del 2 av 2:
    Med tanke på ditt köp innan du köper
    1. Bild med titeln Välj Bluetooth-hörlurar Steg 7
    1. Se till att du har en enhet som är kompatibel med Bluetooth först. Majoriteten av smartphones är perfekt kapabla att ansluta till Bluetooth-hörlurar, men det är värt att kontrollera telefonens inställningar innan du gör ditt köp bara i fallet.
  • Bild med titeln Välj Bluetooth-hörlurar Steg 8
    2. Kom ihåg att du använder Bluetooth runt huset kan påverka andra enheter. Om du ska använda dina Bluetooth-hörlurar, främst i ditt eget hem, kan Bluetooth-hörlurar faktiskt störa andra trådlösa enheter som trådlösa hemtelefoner eller din Wi-Fi-router. Om du tror att det här kan bli ett problem för dig, kan en lösning vara att flytta din router inom närmare närhet till din dator.
  • Bild med titeln Välj Bluetooth-hörlurar Steg 9
    3. Tänk på att betala lite extra för bättre kvalitet om du ofta använder dem. Om du kommer att använda dina hörlurar regelbundet, kanske du vill spendera lite mer på ditt köp. Detta beror på att Bluetooth-ekvivalenten av en trådbunden uppsättning hörlurar kommer att kosta mer. Om du går trådlöst är en nödvändighet för dig, så kan du gå ut lite mer pengar vara det förnuftiga valet, speciellt om du vill behålla hög ljudkvalitet.
  • Dyrare Bluetooth-hörlurar har inte nödvändigtvis en längre batterilivslängd. $ 30- $ 40 hörlurar kan ha sex och en halv timme samtal / musik tid medan $ 300 hörlurar kan ha bara upp till fyra timmar med en avgift.
  • Bild med titeln Välj Bluetooth-hörlurar Steg 10
    4. Använd Bluetooth-hörlurar för att förenkla din spelinställning. Om du planerar att köpa hörlurar för spel, är Bluetooth en säker satsning om du vill ha mångsidighet. Vissa Bluetooth-hörlurar är kompatibla med spelkonsoler för att göra hantering av enheterna som mycket enklare. Dessa kommer ofta att ha mikrofoner som är knutna till att ge dig möjlighet till röstchatt också.
  • Bild med titeln Välj Bluetooth-hörlurar Steg 11
    5. Välj Bluetooth om du lyssnar på musik medan du jobbar ut. Oavsett om du är på väg till gymmet eller går för en körning utanför, kan öronbudet från Bluetooth-hörlurar verkligen hjälpa dig att ge dig det utrymme du behöver träna. Ledningar kan bli trassiga och på det sätt som är en bra anledning att välja Bluetooth för att undvika krångel.
  • Detta gäller även för allmän resa. Mindre ledningar betyder mindre rör. Men glöm inte att uppmärksamma batteriets livslängd.
  • Tips

    Varierande typer av Bluetooth-hörlurar kan ha olika processer för att para till din enhet, så ta en titt på nätet för att se hur du ansluter din.
  • Om du använder Bluetooth-hörlurar för träning, överväga lätta hörlurar eller öronproppar som tunga öronhuvuden kan störa dig på grund av sin bulkiness.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande