Så här ansluter du två bluetooth-högtalare på samsung galaxy

Thistaaches du hur du ansluter två Bluetooth-högtalare på Samsung Galaxy.Du kan koppla två Bluetooth-högtalare och ställa upp dem för en dubbel ljudutgång på nyare Samsung Galaxy-telefoner och tabletter i menyn Bluetooth-inställningar.

Steg

  1. Bild med titeln Anslut två Bluetooth-högtalare på Samsung Galaxy Steg 1
1. Sätt båda Bluetooth-högtalarna i parningsläge.Det sätt du lägger en Bluetooth-enhet i parningsläge skiljer sig från en enhet från en annan.Det är vanligtvis en knapp som du trycker på och håller fast för att sätta enheten i parningsläge.Kontakta användarhandboken, eller kolla online för att se hur du lägger dina enheter i parningsläge.
  • Bild med titeln Anslut två Bluetooth-högtalare på Samsung Galaxy Steg 2
    2. Svepa ner från toppen av skärmen.Slå på och låsa upp din Samsung Galaxy-enhet och svepa ner från toppen av skärmen för att visa snabbalternativen längst upp på skärmen.
  • Bild med titeln Anslut två Bluetooth-högtalare på Samsung Galaxy Steg 3
    3. Tryck och håll Bluetooth
    Bild med titeln MacBluetooth1.jpg
    ikon.Bluetooth-ikonen som liknar en jagged "B" med en konsol på höger sida.Tryck och håll den här ikonen för att visa menyn Bluetooth-inställningar.
  • Om du inte ser Bluetooth-ikonen, svepa ner från toppen igen för att expandera snabbmenyn.
  • Bild med titeln Anslut två Bluetooth-högtalare på Samsung Galaxy Steg 4
    4. Sätta på
    Bild med titeln Android7switchon.jpg
    Blåtand.Om Bluetooth inte redan är påslagen trycker du på Växelsnappen längst upp på skärmen för att slå på Bluetooth.Samsung Galaxy-enheten börjar skanna efter närliggande Bluetooth-enheter.
  • Bild med titeln Anslut två Bluetooth-högtalare på Samsung Galaxy Steg 5
    5. Tryck på båda enheterna på skärmen för att para dem.Med både Bluetooth-högtalare i parningsläge kan din Samsung Galaxy-enhet hitta dem.När det upptäcker Bluetooth-högtalarna visas de på skärmen nedan "Tillgängliga enheter".Tryck på dem för att para dem till din Samsung Galaxy.När de är framgångsrikt parade, säger det "Ansluten för samtal / media ljud" under enhetens namn.
  • Om enheterna inte visas i listan trycker du på knappen som säger Skanna I det övre högra hörnet för att börja skanna för närliggande Bluetooth-enheter.Se till att enheterna fortfarande är i parningsläge.
  • Bild med titeln Anslut två Bluetooth-högtalare på Samsung Galaxy Steg 6
    6. Tryck på alternativen knapp.Alternativknappen är knappen med tre vertikala prickar i övre högra hörnet.Detta visar alternativmenyn i det övre högra hörnet.
  • Bild med titeln Anslut två Bluetooth-högtalare på Samsung Galaxy Steg 7
    7. Knacka Dubbelsidig.Det är det första alternativet i alternativmenyn i det övre högra hörnet.Detta öppnar dubbla ljudmenyn.
  • Äldre Bluetooth-högtalare kan inte synkronisera ljudet perfekt, beroende på vilken version av Bluetooth-hårdvara som högtalarna använder.
  • Bild med titeln Anslut två Bluetooth-högtalare på Samsung Galaxy Steg 8
    8. Sätta på
    Bild med titeln Android7switchon.jpg
    Dubbelsidig. Tryck på växelströmbrytaren längst upp på skärmen för att slå på Dual Audio. Du kan börja spela musik och ljudet ska spela på båda högtalarna samtidigt.
  • Om du har aktiverat mediavolymen, blir du uppmanad att stänga av den innan dual ljud kan aktiveras. Om du uppmanas, tryck bara på Stäng av.
  • Bild med titeln Anslut två Bluetooth-högtalare på Samsung Galaxy Final
    9. Färdiga.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande