Hur man blockerar bluetooth-delning på en iphone

Thistaaches du hur du hindrar din iPhone från att dela data - inklusive allt från filer till telefonens nätverksinformation - över en Bluetooth-anslutning.

Steg

Metod 1 av 2:
Inaktivera Bluetooth-delning
  1. Bild med titeln Bluetooth-delning på en iPhone Steg 1
1. Öppna dina iPhone: s inställningar. Gör så genom att knacka på den grå cog-ikonen på en av dina hemskärmar (eller i en mapp som heter "Verktyg").
  • Bild med titeln Bluetooth-delning på en iPhone Steg 2
    2. Bläddra till den tredje gruppen av alternativ och tryck på Integritet.
  • Bild med titeln Bluetooth-delning på en iPhone Steg 3
    3. Välj Bluetooth-delning.
  • Bild med titeln Bluetooth-delning på en iPhone Steg 4
    4. Skjut omkopplarna bredvid eventuella auktoriserade appar som lämnas till "Av" placera. När du har stängt av alla appar med Bluetooth-delning aktiverad, delar din telefon automatiskt automatiskt data via Bluetooth.
  • Om du inte ser några appar här, delar din iPhone inte appdata. Du kan fortfarande inaktivera din Bluetooth helt om du vill vara noggrann.
  • Metod 2 av 2:
    Inaktivera Bluetooth
    1. Bild med titeln Bluetooth-delning på en iPhone Steg 5
    1. Öppna dina iPhone: s inställningar. Det är den grå växelikonen på en av dina hemskärmar - eller om det är i en mapp, "Verktyg." Inaktivera telefonens Bluetooth kommer helt hindra dig från att använda tjänster som Airdrop och CarPlay utöver att inaktivera några appar från att dela information i bakgrunden.
  • Bild med titeln Bluetooth-delning på en iPhone Steg 6
    2. Knacka Blåtand. Detta är högst upp på sidan.
  • Bild med titeln Bluetooth-delning på ett iPhone Steg 7
    3. Glida Blåtand växla vänster till "Av" placera. Det ska bli grå. Dina Bluetooth-tjänster kommer inte längre att fungera, varken i bakgrunden eller på begäran (e.g., med hjälp av en bilstereo).
  • Tips

    Du kan också inaktivera Bluetooth från Control Center genom att sippa upp från botten av din skärm och knacka på den blå Bluetooth-ikonen. Om ikonen är grå, är Bluetooth redan inaktiverad.

    Varningar

    Om Bluetooth är avstängd, kan du inte ansluta till Bluetooth-enheter.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande