Hur man skapar en e-postlista i yahoo

Thistaaches du Hur man skapar en gruppkontaktlista i ditt Yahoo-postkonto. Om du hanterar ett nyhetsbrev för din arbetsplats, bloggar, grannskapsgrupp, eller du befinner dig bara e-post samma grupp av människor som är ganska ofta, kan du skapa en anpassad grupplista som innehåller alla de avsedda mottagarna.Det är inte möjligt att skapa en gruppspostlista i Yahoo Mail-mobilappen, så du behöver tillgång till en dator för att komma igång.

Steg

Del 1 av 2:
Skapa en gruppsportlista
  1. Bild med titeln Skapa en e-postlista i Yahoo Steg 1
1. Logga in https: // mail.yahoo.com. Om du inte redan är inloggad på ditt konto, följ instruktionerna på skärmen för att logga in nu.
  • Bild med titeln Skapa en e-postlista i Yahoo Steg 2
    2. Klicka på ikonen Kontakter. Det ser ut som ett litet kort med en persons översikt, och du hittar den på toppen av den högsta kolumnen.
  • Bild med titeln Skapa en e-postlista i Yahoo Steg 3
    3. Se till att din kontaktlista är uppdaterad. Du kan bara lägga till personer i din grupplista om de redan är sparade på din huvudkontakter lista. Klicka på Allt fliken längst upp på kontaktpanelen till höger för att visa dina kontakter. Sedan, om du behöver lägga till någon, följ dessa steg:
  • För att lägga till kontakter manuellt, tryck på + Lägg till en ny kontakt längst ner på den högra panelen för att göra det. Du behöver inte fylla i alla detaljer för varje kontakt, men du bör åtminstone inkludera ett namn och e-postadress.
  • För att importera kontakter från ett annat e-postkonto (Gmail, Outlook, AOL eller ett annat Yahoo-konto) eller från LinkedIn, klicka på de tre punkterna längst upp till höger på den högra panelen, välj Importera från ett annat konto, och följ instruktionerna på skärmen.
  • Bild med titeln Skapa en e-postlista i Yahoo Steg 4
    4. Klicka på Listor flik. Det är på toppen av kontakpanelen till höger, intill Allt flik.
  • Bild med titeln Skapa en e-postlista i Yahoo Steg 5
    5. Klick + Skapa lista. Det är högst upp på listans panel till höger.
  • Bild med titeln Skapa en e-postlista i Yahoo Steg 6
    6. Ange ett namn för din lista. Detta namn ska beskriva typen av lista, till exempel "Grannskapsgrupp" eller "Styrelsemedlemmar." Skriv detta namn i "Namnlista" Fält överst på panelen Skapa list.
  • Bild med titeln Skapa en e-postlista i Yahoo Steg 7
    7. Lägg till kontakter i listan. För att göra detta, börja skriva en kontakts namn i "Lägg till kontakter" fält i den högra panelen. När kontaktens namn visas klickar du på det för att lägga till dem i listan. Fortsätt lägga till medlemmar tills du är redo att spara ditt arbete.
  • Bild med titeln Skapa en e-postlista i Yahoo Steg 8
    8. Klicka på Spara knapp. Det är längst ner på rätt panel. Din lista sparas nu i Listor flik.
  • För att hantera listmedlemmar i framtiden, klicka på ikonen Kontakter, klicka på Listor Fliken, välj listan i rullgardinsmenyn och klicka sedan på Redigera. Kom bara ihåg att nya medlemmar redan måste läggas till i din huvudkontakter lista innan du kan lägga till dem i gruppen.
  • Del 2 av 2:
    Skicka ett meddelande till din e-postlista
    1. Bild med titeln Skapa en e-postlista i Yahoo Steg 9
    1. Komponera ett nytt meddelande i Yahoo Mail. För att göra det, logga in på https: // mail.yahoo.com och klicka på lila Komponera knappen längst upp till höger.
  • Bild med titeln Skapa en e-postlista i Yahoo Steg 10
    2. Skriv din egen e-postadress till "Till" fält. Det är på toppen av meddelandet. Anledningen till att du bara lägger till din egen adress här är så medlemmar i gruppen kan inte se varandras namn och e-postadresser. Detta förhindrar också folks svar på ditt meddelande från att levereras till alla på listan.
  • Alternativt, om du vill att din e-postlista ska vara en pågående diskussion där alla kan svara på alla medlemmar, kan du skriva gruppnamnet i "Till" fält istället. Tänk på att dessa kommer att göra alla gruppmedlemmars namn och e-postadresser som är synliga för alla som tar emot meddelandet. Detta rekommenderas inte eftersom det inte finns något sätt att "säga upp" från ett gruppmeddelande som detta.
  • Bild med titeln Skapa en e-postlista i Yahoo Steg 11
    3. Klick Cc / bcc. Det är i det övre högra hörnet av det nya meddelandet. Ytterligare ämnen kommer att visas.
  • Bild med titeln Skapa en e-postlista i Yahoo Steg 12
    4. Skriv namnet på koncernlistan i "Bcc" fält. Klicka bara på musen i fältet och skriv namnet på den grupp du skapade. När namnet visas som ett klickbart alternativ, klicka på det för att välja det.
  • När du klickar på gruppnamnet ser du den fullständiga listan med medlems e-postadresser visas på BCC-linjen. Oroa dig inte, eftersom du använder BCC-fältet, kan dina mottagare inte se listan.
  • Om du angav ditt gruppnamn till "Till" fält, hoppa bara över det här steget.
  • Bild med titeln Skapa en e-postlista i Yahoo Steg 13
    5. Ange ämnet för ditt meddelande. Så här kommer ditt meddelande att visas i din postlista.
  • Bild med titeln Skapa en e-postlista i Yahoo Steg 14
    6. Skapa ditt meddelande. I den största delen av det nya meddelandet, skriv vad du vill skicka till gruppen. Du kan använda Yahoo`s Design Toolbar längst ner i meddelandet för att anpassa teckensnitt, lägga till bilder och bifoga filer. Du kan också klistra in text som du har beställt i andra program, till exempel Word.
  • De flesta brevlådor kan inte hantera bilagor större än 2 GB i storlek. Om du behöver bifoga en stor fil, använd en molntjänst som Dropbox eller Google Drive.
  • För att använda en av Yahoos färgglada brevpapper, klicka på ikonen för en bok med ett hjärta inuti längst ner på meddelandet. Dessa mönster kan hjälpa till att göra din e-post ut i ett hav av tråkiga nyhetsbrev.
  • Bild med titeln Skapa en e-postlista i Yahoo Steg 15
    7. Klicka på Skicka knappen för att skicka ditt meddelande. Det är den blå knappen i det nedre vänstra hörnet av det nya meddelandet. Detta skickar ditt meddelande till mottagarlistan.
  • Så länge du lade till ditt grupplista namn till "Bcc" fält istället för "Till" Fält, alla svar går direkt till dig och inte andra gruppmedlemmar.
  • Tips

    För att förhindra skräppost, begränsar Yahoo antalet e-postmeddelanden du kan skicka inom en viss tidsperiod. Om du når tröskeln (som tyvärr inte är offentlig information), kommer du att varnas för att du måste vänta innan du skickar ditt meddelande.
  • Det är en bra idé att inkludera en mening eller två om att avbryta från framtida mailingar. Eftersom du använder Yahoo-mail och inte en viktigaste postlista, kan du bara låta folk veta att de kan skriva dig direkt för att avregistrera. Om någon frågar att tas bort från din e-postlista, gör det innan du skickar ut en annan post.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande