Hur man undviker att du får ditt gmail-konto avstängd

Gmail är en gratis, webbaserad e-posttjänst som erbjuds av Google. Det kan användas för att skicka e-post dag eller natt, koppla människor runt om i världen och hjälpa familjen, vänner och företag att hålla kontakten. Men Google har policyer som användarna måste komma överens om att följa, och överträdelser kan leda till att ditt konto är avstängt. Det är viktigt att känna till reglerna innan du blir avstängd - när ditt konto redan har avbrutits, kan det bli svårt.

Steg

Del 1 av 3:
Förstå ditt ansvar
  1. Bild med titeln Undvik att få ditt Gmail-konto suspenderat steg 1
1. Läs användarvillkoren. För att använda Gmail måste du komma överens om deras användarvillkor, Och för att undvika kontotuspension kan du följa dessa villkor. Känna till dina rättigheter och ditt ansvar som en Gmail-användare.
  • Bild med titeln Undvik att få ditt Gmail-konto suspenderat steg 2
    2. Hålla sig till alla Googles användarvillkor. Ditt Gmail-konto kan också ge dig tillgång till andra Google-produkter och service, till exempel YouTube, Google+ och Blogger, vilket innebär att inte följande användarvillkor för någon av dessa webbplatser kan också påverka ditt Gmail-konto.
  • Till exempel, använd inte ditt Gmail-konto för att ladda upp videor till YouTube som bryter mot YouTube-användarvillkor.
  • Bild med titeln Undvik att få ditt Gmail-kontouspenderat Steg 3
    3. Begränsa dina mailmottagare. Gmail sätter gränser för hur många personer du kan skicka ett enda meddelande till, så ditt konto kan avbrytas om du försöker överstiga det. Ditt konto kan tillfälligt inaktiveras om du försöker skicka ett enda meddelande till mer än 100 mottagare i taget, eller om du meddelar mer än 500 personer.
  • Tänk på Google Groups eller Google Apps for Business om du behöver kommunicera med större grupper av människor.
  • Bild med titeln Undvik att få ditt Gmail-konto suspenderat steg 4
    4. Se till att du har rätt e-postadress. När du skickar e-postmeddelanden, se alltid till att du har mottagarens e-postadress korrekt. Ditt Gmail-konto kan avbrytas om du skickar för många oleverbara meddelanden.
  • Bild med titeln Undvik att få ditt Gmail-konto suspenderat steg 5
    5. Undvik att skicka spam. Detta inkluderar inte att skicka skräppost, inte vidarebefordra kedjepost, inte skicka oönskade e-postmeddelanden och inte maila personer du inte vet. Om någon rapporterar dig, kan Google avbryta ditt konto.
  • För att undvika att rapporteras, välj ett förnuftigt, oupphörligt smeknamn och e-postadress.
  • Andra användare kan rapportera dig för att bryta mot användarvillkor, så var alltid respektfullt och omtänksamt.
  • Bild med titeln Undvik att få ditt Gmail-konto suspenderat steg 6
    6. Begränsa dina meddelandestorlekar och titta på lagring. Ett personligt Gmail-konto innehåller 15 GB gratis lagringsutrymme eller 300GB för skol- eller arbetsredovisning. E-postbilagor kan inte överstiga 25 MB.
  • Del 2 av 3:
    Följande förfaranden
    1. Bild med titeln Undvik att få ditt Gmail-konto suspenderat Steg 7
    1. verifiera ditt konto. När du har skapat ditt Gmail-konto, var noga med att verifiera kontot antingen med ett annat e-postmeddelande, via SMS, eller med ett röstsamtal. Detta berättar för Google att du är en riktig person som vill använda tjänsten för legitima skäl.
  • Bild med titeln Undvik att få ditt Gmail-konto suspenderat steg 8
    2. Ge din korrekta födelsedag. För att ha ett Google-konto måste användarna vara minst 13 år gammal. Att ligga om din ålder eller födelsedag kan resultera i att ditt konto är avstängt, om Google kan verifiera att du verkligen har ljög.
  • Bild med titeln Undvik att få ditt Gmail-konto suspenderat Steg 9
    3. Håll ditt konto säkert. För att säkerställa att hackare inte kan komma åt och kompromissa ditt konto, berätta aldrig för alla ditt lösenord, skriv inte ditt lösenord och välj ett unikt lösenord som människor inte kommer att kunna gissa. Det rekommenderas också att du ändrar ditt lösenord ofta och använder inte samma lösenord för flera konton. Var uppmärksam på vilka enheter du är inloggad på, och alltid var noga med att logga ut när du är klar.
  • Bild med titeln Undvik att få ditt Gmail-konto suspenderat steg 10
    4. Logga in på ditt konto regelbundet. Gmail-konton raderas automatiskt efter nio månader av inaktivitet, så logga in regelbundet så att ditt konto inte uppfyller detta öde.
  • Del 3 av 3:
    Undvik olagliga aktiviteter
    1. Bild med titeln Undvik att få ditt Gmail-konto suspenderat steg 11
    1. Använd inte ditt Gmail-konto för olagliga kontakter. Ett surefire sätt att få ditt konto att radera av Google är att använda för att genomföra olagliga aktiviteter. Detta kan betyda allt från att sälja olagliga varor eller tjänster, skicka upphovsrättsskyddat material, utpressning eller skicka olagliga bilder eller videoklipp.
  • Bild med titeln Undvik att få ditt Gmail-konto suspenderat steg 12
    2. Trakassera inte eller mobba via e-post. Det är faktiskt bäst om du inte gör det alls, men om du använder ditt Gmail-konto för att skicka trakasserier eller hotande meddelanden är det troligt att Google kommer att avbryta eller avsluta ditt konto.
  • Bild med titeln Undvik att få ditt Gmail-konto suspenderat steg 13
    3. Använd inte ditt konto för phishing, bedrägeri eller hacking. Sändning av virus, med ditt konto för att hacka andra datorer, phishing, och använda din e-post för att begå bedrägerier är alla olagliga och tydliga överträdelser av Gmail-villkoren för överenskommelse.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande