Hur man lägger till netflix på roku

Om du letar efter ett sätt att lägga till Netflix-kanal på Roku så är det här för dig! Med hjälp av dessa enkla steg kan du ställa in din Netflix-kanal-app på din Roku-strömmande enhet utan att få några irriterande hinder eller utan att investera mycket tid. Det är viktigt att veta att Netflix är en betald kanal och kräver en giltig kanalabonnemang för att strömma Netflix-innehållet. Efter att ha fått det giltiga Netflix-medlemskapet kan du gå vidare till de nedanstående stegen för att lägga till Netflix på Roku-enheten.

Steg

  1. Bild med titeln Lägg till Netflix på Roku Steg 1
1. Starta din TV ansluten till Roku-spelare. Använda en ROKU-fjärrkontroll, tryck på hemknappen för att navigera genom Roku-startskärmen. Från Roku Home Dashboard, välj alternativet "Streaming Channels" med fjärrkontrollens pilar.
  • Bild med titeln Lägg till Netflix på Roku Steg 2
    2. Sök och hitta Netflix-kanalen genom att bläddra igenom Roku-kanalnätet. Kom ihåg att Netflix kommer förinstallerat på din Roku-enhet. Men om det inte visas på Roku Channel-plattorna kan du dock installera Netflix på Roku-kanalen.
  • Bild med titeln Lägg till Netflix på Roku Steg 3
    3. Välj alternativet "Sök kanal" under samma fönster. Skriv `Netflix` från tangentbordet på skärmen och välj Netflix. Netflix-informationsskärmen visas. Därifrån markerar du knappen "Lägg till kanal" på skärmen och klicka på Enter-knappen på din ROKU-fjärrkontroll, om du skapade en PIN-kod under aktivering, skriv den nu.
  • Bild med titeln Lägg till Netflix på Roku Steg 4
    4. Validera din Netflix-autentisering för att aktivera Netflix på din Roku-enhet. Ange Netflix-kontouppgifterna för att ansluta din Roku med ditt Netflix-konto och här kan du strömma obegränsat Netflix-innehåll med Roku-enheten.
  • Användare är begränsade till att dela Netflix-skärmar enligt deras Netflix-prenumerationsplan. Till exempel, om du är en grundläggande plan medlem kan du bara titta på Netflix på en enda Roku-enhet. Om du är intresserad av att titta på Netflix på mer än en enhet, måste du först konvertera din Netflix-prenumeration till en som stöder flera strömmande faciliteter, t.ex. en standard eller premiumabonnemang.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande